Now Reading
Ο μπαμπάς της Nicola Peltz ήθελε να «ακυρώσει» τον γάμο με τον Brooklyn Beckham

Ο μπαμπάς της Nicola Peltz ήθελε να «ακυρώσει» τον γάμο με τον Brooklyn Beckham

Avatar photo

Το παρασκηνιακό δράμα γύρω από το γάμο της Nicola Peltz με τον Brooklyn Beckham έρχεται στο προσκήνιο.

Ο γάμος ανάμεσα στην Nicola Peltz και τον Brooklyn Beckham δεν ήταν απλή υπόθεση και έχει πολύ μεγάλο παρασκήνιο. Οι φερόμενες λεπτομέρειες αναδύονται εν μέσω μιας συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης μεταξύ του δισεκατομμυριούχου πατέρα της ηθοποιού και των διοργανωτών του γάμου που οργάνωσαν το μεγάλο γεγονός. Η 28χρονη Nicola και ο 23χρονος Brooklyn ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια πολυτελή τελετή αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων στο Palm Beach της Φλόριντα τον Απρίλιο του 2022.

Ενώ η εκδήλωση φαινομενικά κύλησε χωρίς προβλήματα, ο πατέρας της Nicola, Nelson Peltz, κατέληξε να καταθέσει μήνυση εναντίον της Nicole Braghin και της Arianna Grijalba της Plan Design – των διοργανωτών γάμου που είχαν προσληφθεί προσωρινά πριν απολυθούν πριν από την εκδήλωση, τον Δεκέμβριο. Η αγωγή του Nelson ισχυριζόταν ότι οι σχεδιαστές αρνήθηκαν να του επιστρέψουν προκαταβολή ύψους 159.000 δολαρίων.

https://www.instagram.com/p/CnXRYdpJgXu/

Τώρα, οι διοργανωτές -οι οποίοι προσλήφθηκαν έξι εβδομάδες πριν από τον γάμο και απολύθηκαν μετά από εννέα ημέρες- κατέθεσαν ανταγωγή κατά του Nelson και μοιράστηκαν υποτιθέμενες λεπτομέρειες για την παρασκηνιακή ένταση, το δράμα και τις εσωτερικές διαμάχες που, όπως ισχυρίζονται, έκαναν τον προγραμματισμό του γάμου εξαιρετικά δύσκολο.

«Επιτρέψτε μου να επισημάνω ότι το Plan Design δεν ξεκίνησε αυτόν τον καυγά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους, οι πελάτες μου αισθάνθηκαν ότι ο Nelson, η Claudia και η Nicola εκτιμούσαν και σέβονταν τη δουλειά του Plan Design, όπως αποδεικνύεται από την ειλικρινή και με σεβασμό φύση της επικοινωνίας των μερών», δήλωσε ο δικηγόρος των Braghin και Grjalba, David Rosenberg, σε δήλωσή του στο ET.

https://www.instagram.com/p/CcMJDbILgVQ/

 

«Οι πελάτες μου σοκαρίστηκαν εντελώς όταν έμαθαν για την αγωγή, δεδομένης της εμπειρίας τους από τη συνεργασία τους με την οικογένεια Pelzt. Σε αυτό το σημείο, οι πελάτες μου θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται τις ψευδείς κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον τους στην αγωγή και η Plan Design θα συνεχίσει να επιδιώκει τα νομικά δικαιώματα και τα ένδικα μέσα που διαθέτει σε σχέση με αυτό το θέμα».

Μεταξύ των πολλών παραγόντων που συνέβαλαν στη δυσκολία ήταν και το κόστος της εκδήλωσης, το οποίο η μητέρα της Nicola, Claudia Peltz, φέρεται να προσπάθησε να αποκρύψει από τον σύζυγό της για να μην τον εκνευρίσει η τιμή. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, που εξασφάλισε το ET, οι διοργανωτές ισχυρίζονται ότι ο Νέλσον «πλήρωσε περισσότερα από 100.000 δολάρια συν τα έξοδα ταξιδιού για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Nicola για τον γάμο».

https://www.instagram.com/p/CmkxAGHtXer/

«Η Κλώντια ανέφερε στον Μπράγκιν ότι ο Νέλσον δεν μπορούσε να μάθει το κόστος των μαλλιών και του μακιγιάζ, αλλιώς θα την «σκότωνε και θα ήταν τόσο θυμωμένος» », υποστηρίζει η αγωγή. Σύμφωνα με την ανταγωγή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την 1η Μαρτίου 2022 για να συζητηθούν οι προκλήσεις που είχαν αντιμετωπιστεί κατά τον προγραμματισμό της εκδήλωσης -συμπεριλαμβανομένης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, της δυσκολίας να ληφθούν ακριβείς πληροφορίες για τη λίστα των καλεσμένων από τα διάφορα μέρη που εμπλέκονται στην ένωση.

Σε αυτή τη συνάντηση – που πραγματοποιήθηκε λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν από την ίδια την εκδήλωση – οι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό ισχυρίζονται ότι άκουσαν τον Nelson να εκφράζει την απογοήτευσή του σχετικά με την όλη υπόθεση. «Ο Nelson είπε, μπροστά στον Braghin και τον Grijalba, ότι ήθελε να «ακυρώσει το γάμο» και ότι ήταν «ένα σ**τ σόο» », υποστηρίζουν τα έγγραφα. «Αλλά η Κλώντια παρακάλεσε τον Νέλσον να μην ακυρώσει τον γάμο, γιατί αυτό θα ‘κατέστρεφε την καριέρα της Νίκολα» ».

Ένα σημαντικό ζήτημα που οι διοργανωτές λένε ότι οδήγησε σε καθυστερήσεις και εμπόδια ήταν η μεγάλη λίστα καλεσμένων. Η ανταγωγή ισχυρίζεται ότι οι Beckhams παρείχαν μια πλήρη λίστα με τους καλεσμένους που ήθελαν και η λίστα τους ήταν «πλήρως οργανωμένη με όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας πλήρως αναθεωρημένες και σχεδόν έτοιμες να ξεκινήσουν».

Ωστόσο, η αγωγή ισχυρίζεται ότι η λίστα της οικογένειας Peltz «δεν ήταν αναθεωρημένη, δεν ήταν ενημερωμένη και περιείχε λάθος καλεσμένους». Επιπλέον, μια ξεχωριστή λίστα που δόθηκε από τη νύφη και τον γαμπρό φέρεται να «περιείχε λανθασμένες διευθύνσεις, ελλείπουσες διευθύνσεις… και ορισμένους καλεσμένους χωρίς στοιχεια επαφής». Περιπλέκοντας τα πράγματα, η ανταγωγή ισχυρίζεται ότι η Nicola ήταν «πολύ απασχολημένη για να μιλήσει με το Plan Design μέσω τηλεφώνου, οπότε όλη η επικοινωνία γινόταν μέσω γραπτών μηνυμάτων» και αυτά τα μηνύματα ήταν εκατοντάδες.

Λόγω της υποτιθέμενης έλλειψης συνεργασίας, οι σχεδιαστές δήλωσαν ότι η οριστικοποίηση της λίστας των καλεσμένων ήταν σαν να χτυπάς έναν «κινούμενο στόχο» και η κράτηση των κατάλληλων προμηθευτών και του σχεδιαστή για την εκδήλωση ήταν εξίσου δύσκολη. Οι Braghin και Grijalba τελικά απολύθηκαν από την εκδήλωση και η οικογένεια προσέλαβε τη Michelle Rago της Michelle Rago Destinations για να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό του πλούσιου γάμου.

https://www.instagram.com/p/Cd6PSzAvlYy/

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά το δράμα στο παρασκήνιο, μια πηγή λέει στο ET: «Όταν η Nicola και ο Brooklyn πρωτοβγαίνανε μαζί, οι γονείς της Nicola και του Brooklyn ήταν πολύ κοντά, αλλά μετά τον αρραβώνα τους, υπήρξε κάποια ένταση μεταξύ τους λόγω του ότι ο Brooklyn δεν περνούσε τόσο πολύ χρόνο με την οικογένειά του».

«Πριν από το γάμο, υπήρξαν κάποιες διαφωνίες για διάφορες πτυχές του εορτασμού, οι οποίες προκάλεσαν κάποιες προστριβές μεταξύ των οικογενειών», προσθέτει η πηγή. Οι φήμες για διαμάχη μεταξύ της Nicola και της Victoria Beckham άρχισαν να φουντώνουν για πρώτη φορά όταν η Nicola δεν φόρεσε ένα φόρεμα σχεδιασμένο από την πεθερά της την ημέρα του γάμου της, αλλά επέλεξε ένα νυφικό υψηλής ραπτικής του Valentino.

https://www.instagram.com/p/CcMZEDCtMai/

Τον Σεπτέμβριο, η Nicola μίλησε για την απόφαση της μόδας σε συνέντευξή της στην GRAZIA USA. «Λοιπόν, σχεδίαζα να φορέσω το νυφικό της Victoria και ήμουν πραγματικά τόσο ενθουσιασμένη που θα μπορούσα να φορέσω ένα σχέδιο που δημιούργησε η μελλοντική πεθερά μου», δήλωσε στο περιοδικό. «Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν τόσο όμορφο και μια τόσο όμορφη ιστορία». Αλλά η Nicola είπε ότι το όραμά τους δεν εξελίχθηκε όπως το περίμενε.

«Σκέφτηκα, ‘Ω, αυτό θα είναι τόσο διασκεδαστικό. Μια από τις καλύτερες φίλες μου και η μαμά μου», είπε για τη συνεργασία με τη φίλη της στιλίστρια, Leslie Fremar, και τη μητέρα της, Claudia. «Συνδεθήκαμε για να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το φόρεμα και μετά πέρασαν μερικές μέρες και δεν άκουσα τίποτα. Η Victoria τηλεφώνησε στη μαμά μου και είπε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να έρθει. Έτσι, μίλησα με τη μαμά μου και τη Leslie και είπα: «Λοιπόν, δυστυχώς, αυτό δεν μπορεί να γίνει, οπότε ποιο είναι το επόμενο βήμα»;. Είμαι θαυμάστρια του Valentino και της υψηλής ραπτικής του για πολύ καιρό. Ήμουν πραγματικά τυχερή που μπόρεσα να ταξιδέψω στο ατελιέ για να δοκιμάσω το φόρεμα. Αυτό είναι πραγματικά αυτό που συνέβη».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: INSTAGRAM: @nicolaannepeltzbeckham

Διάβασε επίσης:

Η Julia Roberts αποκαλύπτει το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου

Η χολιγουντιανή σταρ Julia Roberts είναι 20 χρόνια παντρεμένη με τον αγαπημένο της Daniel Moder. Το χαμόγελο στο πρόσωπό της είναι αδύνατον να κρύψει την ευτυχία που βιώνει δίπλα στον σύζυγό της τόσα χρόνια. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας δέκα χρόνια μετά την γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican» το 2002.

Το ζευγάρι είναι γονείς των 17χρονων διδύμων, Hazel και Finnaiou και του 15χρονου Henry. Η ηθοποιός επιλέγει να κρατά την ιδιωτική της ζωή σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της το μυστικό για να έναν επιτυχημένο γάμο, Μιλώντας στο «E! News» η Roberts πρόσθεσε: «Πάντα λέω το ίδιο πράγμα κι επιμένω, να ερωτοτροπείς. Να ερωτοτροπείς πολύ!».

Η σταρ εξήγησε πως τα φιλιά είναι το μεγάλο μυστικό που κρατά το ζευγάρι ερωτευμένο. «Περισσότερα φιλιά. Αυτό άλλωστε είναι το μυστικό του γάμου μας. Μην σταματήσεις ποτέ να δίνεις φιλιά», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πρωταγωνίστρια του «Pretty Woman», με την εμπειρία των είκοσι χρόνων γάμου συμπλήρωσε πως υπάρχει ακόμα μια μικρή λεπτομέρεια για τον τέλειο γάμο. «Δύο ξεχωριστή νιπτήρες στο μπάνιο» τόνισε με χιουμοριστική διάθεση στο τέλος.

Η επιθυμία της

Έναν ρόλο-απωθημένο αποκάλυψε ότι έχει η Julia Roberts, στον οποίο δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ. Μιλώντας στο Variety, ανέφερε την επιθυμία της να δοκιμάσει τον ρόλο μιας super hero! Στην ερώτηση λοιπόν πώς θα της φαινόταν η ιδέα να μπει στο Κινηματογραφικό κόσμο της Marvel ή της DC, η ηθοποιός χαμογελώντας απάντησε πως: «Δεν θα ήταν υπέροχο;». Επίσης πρόσθεσε αστειευόμενη ότι αντί να φοράει κάπα, θα φόραγε «ποδιά υπερήρωα» για να μπορεί να νιώθει περισσότερο σαν στο σπίτι της.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top