Now Reading
10 τραγούδια που πρέπει να προσθέσεις στην playlist σου για καλύτερη ψυχολογία

10 τραγούδια που πρέπει να προσθέσεις στην playlist σου για καλύτερη ψυχολογία

Avatar photo
κινητό μουσική

Θες κάτι να σου φτιάξει τη διάθεση μετά από μια χάλια εβδομάδα και αναρωτιέσαι που να βρεις ήχους που να σε ανεβάζουν; Εμείς σου προτείνουμε 10 τραγούδια που θα βοηθήσουν την ψυχολογία σου!

Η μουσική μάς γεννά συναισθήματα που δε μεταφράζονται με λέξεις ανασύρει ξεχασμένες αναμνήσεις, μας κάνει να χαμογελάμε και να χορεύουμε. Άλλες φορές μπορεί πάλι να μας κάνει να μελαγχολήσουμε ή να δακρύσουμε.

Η ακρόαση τραγουδιών με υψηλούς «κραδασμούς» μπορεί να οδηγήσει σε πιο θετικά αποτελέσματα στην πραγματικότητά σου, επειδή αυτά τα τραγούδια διεισδύουν στο υποσυνείδητό μας. Και τι καλύτερο από το να δημιουργήσεις τη δική σου λίστα αναπαραγωγής που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση όπου και αν βρίσκεσαι.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να βάλεις φρένο σε ό,τι σε κρατάει πίσω ακούγοντας αυτά τα 10 τραγούδια που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου, όσο χαμηλά κι αν βρίσκεται:

 

1. «High Hopes» των Panic! Στην ντίσκο

Χρειάζεσαι βοήθεια για να βάλεις το μυαλό σου στη σωστή θέση; Λοιπόν, πρέπει να έχεις μεγάλες ελπίδες, όπως υποδηλώνει ο τίτλος του τραγουδιού.

«Έπρεπε να έχω μεγάλες, μεγάλες ελπίδες για τα προς το ζην / Πυροβολώ για τα αστέρια όταν δεν μπορούσα να κάνω μια δολοφονία / Δεν είχα δεκάρα αλλά πάντα είχα ένα όραμα / Πάντα είχα μεγάλες, μεγάλες ελπίδες».

2. «The Greatest» της Σίας

Ποιος δεν θέλει να είναι ο καλύτερος που μπορεί; Το τραγούδι της Sia χρησιμεύει ως υπενθύμιση για να μην τα παρατάς ποτέ και ότι έχεις τη δύναμη να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου.

«Είμαι ελεύθερος να είμαι ο σπουδαιότερος, είμαι ζωντανός / είμαι ελεύθερος να είμαι ο καλύτερος εδώ απόψε, ο σπουδαιότερος / Ο σπουδαιότερος, ο καλύτερος ζωντανός».

3. Imagine της Ariana Grande

Αν θέλετε επιτυχία, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια που μπορείτε να ακούσετε για σωστή εκδήλωση. Γιατί μόλις το σκεφτείς, μπορείς να το πετύχεις.

«Ναι, αισθάνομαι τόσο ωραία που είσαι τόσο νέος / Και να διασκεδάζεις και να είσαι επιτυχημένος, ναι / είμαι τόσο επιτυχημένος, ναι / Και, κορίτσι, κι εσύ, είσαι τόσο νέος / Και όμορφη και τόσο επιτυχημένη, ω, ω, ναι / είμαι τόσο επιτυχημένος».

4. «Pursuit of Happiness» του Kid Cudi ft. MGMT

Όχι, το “Pursuit of Happiness” δεν είναι η ταινία με πρωταγωνιστή τον Will Smith. μάλλον, είναι ένα ενδυναμωτικό τραγούδι που μας υπενθυμίζει ότι η ευτυχία δεν αφορά πάντα υλικά πράγματα.

«Είμαι στο κυνήγι της ευτυχίας και ξέρω / Ό,τι λάμπει δεν θα είναι πάντα χρυσός, γεια / Θα είμαι καλά μόλις το πάρω, ναι, θα είμαι καλά».

5. «Dog Days Are Over» της Florence + the Machine

Η φράση «οι μέρες του σκύλου τελείωσαν» σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αρχίσεις να δραστηροποιήσε, όχι άλλες τεμπέλικες μέρες. Έτσι, αν θέλεις να εκδηλώσεις ακριβώς αυτό, τραγούδισε μαζί με τους στίχους αυτού του τραγουδιού.

«Οι ”σκυλοημέρες” τελείωσαν / Οι μέρες του σκύλου τελείωσαν / Τα άλογα έρχονται / Καλύτερα να τρέξεις».

6. «Diamonds» της Rihanna

Όλοι θέλουμε να «λάμπουμε» στη ζωή μας, οπότε θεωρήστε το «Diamonds» της Rihanna το τραγούδι σου  για να βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

«Βρες φως στην όμορφη θάλασσα, επιλέγω να είμαι χαρούμενος / Εσύ κι εγώ, εσύ κι εγώ, είμαστε σαν διαμάντια στον ουρανό / Είσαι πεφταστέρι βλέπω, όραμα έκστασης / Όταν με κρατάς, Είμαι ζωντανός, είμαστε σαν διαμάντια στον ουρανό».

7. «Redbone» του Childish Gambino

Το τραγούδι του Childish Gambino είναι για την παράνοια και την απιστία μέσα σε μια σχέση. Αλλά αν τραγουδάς τα συγκινητικά λόγια μέσα σε αυτό και εάν θέλεις να μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση σου, αυτό το τραγούδι είναι για εσένα.

«Αν το θέλεις, ω / Μπορείτε να το έχετε, μπορείτε να το έχετε / Αν το χρειάζεστε / Καλύτερα να πιστέψετε σε κάτι / Μπορούμε να το φτιάξουμε, ω / Αν το θέλετε / Μπορείτε να το έχετε, αχ!». 

8. «Fly» της Nicki Minaj ft. Rihanna

Έμπευσε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου με τα εικονίδια Niki Minaj και Rhianna, που τραγουδούν για την ικανότητα να ευδοκιμούν και να υπερβαίνουν τις προκλήσεις. Αυτό το τραγούδι θα σε κάνει να νιώσεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα.

«Ήρθα για να κερδίσω, να πολεμήσω / να κατακτήσω, να ευδοκιμήσω / ήρθα για να κερδίσω, να επιβιώσω / να ευημερήσω, να σηκωθώ / να πετάξω».

9. «Like A Girl» της Lizzo

Νιώθεις σαν αφεντικό; Βάλτε αυτό το τραγούδι ψηλά. Το “Like A GIrl” που κυκλοφόρησε το 2019, έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα, δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες να είναι ο εαυτός τους και να συνειδητοποιήσουν ότι τα κορίτσια έχουν την εξουσία.

«Ξύπνησα νιώθοντας ότι θα μπορούσα απλώς να υποβάλω υποψηφιότητα για Πρόεδρος / Ακόμα κι αν δεν υπάρχει προηγούμενο, αλλάξτε τα μηνύματα / Πρόκειται να προσθέσω λίγο οιστρογόνο / Αγοράσω το μαστίγιο μου μόνος μου / Πληρώνω μόνος μου το νοίκι μου».

10. «Energy Mantra Remix» του Michael Seven

Αυτό το πιασάρικο τραγούδι θα το τραγουδάς όλη μέρα. Σε βοηθά να εκδηλώσεις σπουδαία πράγματα που μπορεί να έχεις ήδη, αλλά θα σου επιτρέψει να το ανεβάσεις στο επόμενο επίπεδο.

«Ό,τι χρειάζομαι / Έχω ήδη / Όλα όσα έχω / Είναι όλα όσα χρειάζομαι / Οτιδήποτε επιθυμώ / Θα λάβω / Επειδή η πραγματικότητά μου είναι δημιουργημένη από εμένα».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top