Now Reading
Οι ιδιοτροπίες του βασιλιά Κάρολου όταν απολαμβάνει το ποτό του- Τι προτιμά να πίνει πριν το δείπνο

Οι ιδιοτροπίες του βασιλιά Κάρολου όταν απολαμβάνει το ποτό του- Τι προτιμά να πίνει πριν το δείπνο

Avatar photo

Ενώ μπορεί να μην φαίνεται να υπάρχει κάτι τόσο αξιοσημείωτο για ένα martini, οι προτιμήσεις του Βασιλιά ως προς το πώς σερβίρεται είναι σίγουρα ασυνήθιστες. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ απολάμβανε πολλά διαφορετικά είδη ποτών, από Martini μέχρι gin και Dubonnet όταν ήθελε να χαλαρώσει από μια δύσκολη ημέρα. Ένας πρώην βασιλικός σεφ αποκάλυψε ότι ένα από τα αγαπημένα της ποτά που απολάμβανε μόνο το Πάσχα και τα Χριστούγεννα ήταν με γλυκιά γεύση και έχει λάβει τη σφραγίδα έγκρισης από τη Βασιλική Οικογένεια. Σύμφωνα με τον σεφ Darren McGrady η αείμνηστη βασίλισσα επέλεγε να απολαύσει ένα ποτήρι με το γλυκό γερμανικό λευκό κρασί Gewürztraminer. Ωστόσο, τα γούστα της αείμνηστης μονάρχης ήταν πολύ διαφορετικά από εκείνα του γιου της, του βασιλιά Κάρολου, ο οποίος λέγεται ότι απολαμβάνει να πίνει τζιν τόνικ και σκωτσέζικο ουίσκι.

Τώρα λοιπόν, με έναν νέο μονάρχη στο θρόνο, είναι λογικό το κοινό να είναι περίεργο να μάθει για το αγαπημένο ποτό του βασιλιά Κάρολου Γ ‘. Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «The Real Windsors: The Outspoken Heir», ο φίλος του Βασιλιά, κόμης Tibor Kalnoky είπε ότι ο Κάρολος τον επισκέφτηκε στη Ρουμανία πριν από χρόνια, και ενώ ήταν εκεί, το ποτό της επιλογής του πάντα πριν από το δείπνο ήταν ξεκάθαρο. «Του αρέσει ένα Martini πριν το δείπνο, αυτό είναι σίγουρο», είπε ο Κόμης.

Πώς ο βασιλιάς Κάρολος διασφαλίζει ότι απολαμβάνει το martini του

Σύμφωνα με το «The Mirror», ο Βασιλιάς Κάρολος προτιμά να πίνει το gin martini του από το δικό του ποτήρι, το οποίο φέρνει μαζί του ενώ ταξιδεύει, καθώς και το ποτό είναι δικό του. «Παίρνει μαζί του ποτό σε βασιλικές περιοδείες για να έχει πάντα κάτι που του αρέσει να πίνει», λέει ο φίλος του Καρόλου, κόμης Tibor Kalnoky. «Είναι αρκετά περίεργη συμπεριφορά», συνέχισε λέγοντας, «αλλά για τον Κάρολο είναι απλά λογικό!».

Το πρωί, όμως, ο Κάρολος πίνει τσάι Darjeeling και ένα μικρό ποτήρι χυμό φρούτων. Όταν πίνει πράσινο τσάι, απαιτεί επίσης να ζεσταθεί το νερό του στους 70 βαθμούς Κελσίου, ενώ το τσάι Earl Grey στους 100. Κατευθείαν στην τσαγιέρα, προσθέτει πάντα γεμάτες κουταλιές βιολογικό μέλι.

Ο βασιλιάς Κάρολος ταξιδεύει με το αρκουδάκι του και ναι αυτό δεν είναι τόσο συνηθισμένο

Η πολυτάραχη ζωή του βασιλιά Κάρολου έχει γίνει πρωτοσέλιδο από τότε που ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ. Στο φως της δημοσιότητας δίνει ο βρετανικός Τύπος ιστορίες από το παρελθόν που αφορούν όχι μόνο την προσωπική ζωή του Κάρολου αλλά και την παιδική του ηλικία.

Ο συγγραφέας του «The King», Christopher Andersen προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί ο Κάρολος θα είναι «ένας από τους πιο εκκεντρικούς ηγεμόνες που είχε ποτέ η Μεγάλη Βρετανία», αποκάλυψε πως ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου  ταξιδεύει με ένα παιδικό αρκουδάκι.  «Το έχει από τότε που ήταν μικρό παιδί… Το μόνο άτομο που του έχει επιτραπεί να επιδιορθώσει το αρκουδάκι του βασιλιά Κάρολου είναι η νταντά των παιδικών του χρόνων, η Mabel Anderson, με την οποία παραμένει πολύ δεμένος», δήλωσε ο Andersen σε συνέντευξή του στο ET.

Ο συγγραφέας, όμως, δεν σταματά εκεί και συνεχίζει τις αποκαλύψεις. Ισχυρίζεται επίσης ότι ο Κάρολος «ταξιδεύει με ένα ειδικά κατασκευασμένο κάθισμα τουαλέτας». Παράλληλα, υποστηρίζει, αν και ο βασιλιάς Κάρολος το έχει αρνηθεί, ότι «άνθρωποι που εργάζονται στο παλάτι, άνθρωποι που έχουν δουλέψει γι’ αυτόν, λένε ότι… όταν πηγαίνει σε δείπνα σε σπίτια άλλων, φέρνει συχνά τον δικό του σεφ, ώστε να του ετοιμάσουν ένα γεύμα που θα τρώει εκείνος στο τραπέζι». «Νομίζω ότι μία από τις πιο αστείες ιδιορρυθμίες – πολλοί βασιλικοί το έχουν αυτό, το είχε και η βασίλισσα – δεν τους αρέσουν τα τετράγωνα παγάκια», αναφέρει. «Κουβαλάνε μαζί τους παγοκύστες, όπου πάνε, επειδή δεν τους αρέσει ο ήχος που κάνουν τα τετράγωνα παγάκια». Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο βασιλιάς είναι «πολύ κυκλοθυμικός, πολύ οξύθυμος». «Στην πραγματικότητα είναι εκρηκτικός», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top