Now Reading
Ο βασιλιάς Κάρολος ταξιδεύει με το αρκουδάκι του και ναι αυτό δεν είναι τόσο συνηθισμένο

Ο βασιλιάς Κάρολος ταξιδεύει με το αρκουδάκι του και ναι αυτό δεν είναι τόσο συνηθισμένο

Avatar photo

Ο βασιλικός συγγραφέας Christopher Andersen έγραψε για τον διάδοχο της βασίλισσας Ελισάβετ στο νέο του βιβλίο «The King».

Η πολυτάραχη ζωή του βασιλιά Κάρολου έχει γίνει πρωτοσέλιδο από τότε που ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ. Στο φως της δημοσιότητας δίνει ο βρετανικός Τύπος ιστορίες από το παρελθόν που αφορούν όχι μόνο την προσωπική ζωή του Κάρολου αλλά και την παιδική του ηλικία.

Ο συγγραφέας του «The King», Christopher Andersen προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί ο Κάρολος θα είναι «ένας από τους πιο εκκεντρικούς ηγεμόνες που είχε ποτέ η Μεγάλη Βρετανία», αποκάλυψε πως ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου  ταξιδεύει με ένα παιδικό αρκουδάκι.  «Το έχει από τότε που ήταν μικρό παιδί… Το μόνο άτομο που του έχει επιτραπεί να επιδιορθώσει το αρκουδάκι του βασιλιά Κάρολου είναι η νταντά των παιδικών του χρόνων, η Mabel Anderson, με την οποία παραμένει πολύ δεμένος», δήλωσε ο Andersen σε συνέντευξή του στο ET.

Ο συγγραφέας, όμως, δεν σταματά εκεί και συνεχίζει τις αποκαλύψεις. Ισχυρίζεται επίσης ότι ο Κάρολος «ταξιδεύει με ένα ειδικά κατασκευασμένο κάθισμα τουαλέτας». Παράλληλα, υποστηρίζει, αν και ο βασιλιάς Κάρολος το έχει αρνηθεί, ότι «άνθρωποι που εργάζονται στο παλάτι, άνθρωποι που έχουν δουλέψει γι’ αυτόν, λένε ότι… όταν πηγαίνει σε δείπνα σε σπίτια άλλων, φέρνει συχνά τον δικό του σεφ, ώστε να του ετοιμάσουν ένα γεύμα που θα τρώει εκείνος στο τραπέζι». «Νομίζω ότι μία από τις πιο αστείες ιδιορρυθμίες – πολλοί βασιλικοί το έχουν αυτό, το είχε και η βασίλισσα – δεν τους αρέσουν τα τετράγωνα παγάκια», αναφέρει. «Κουβαλάνε μαζί τους παγοκύστες, όπου πάνε, επειδή δεν τους αρέσει ο ήχος που κάνουν τα τετράγωνα παγάκια». Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο βασιλιάς είναι «πολύ κυκλοθυμικός, πολύ οξύθυμος». «Στην πραγματικότητα είναι εκρηκτικός», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Το bullying στην εφηβεία

Κατά τον Andersen, η σημερινή συμπεριφορά του βασιλιά Καρόλου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ανατροφή του. «Μπορείς πραγματικά να εντοπίσεις τόσα πολλά στην παιδική του ηλικία, η οποία ήταν σπαρακτικά μοναχική. Ο Κάρολος έχει περιγράψει τη σχέση του με τη μητέρα του λέγοντας ότι ήταν ψυχρή και απόμακρη και ότι ο πατέρας του ήταν ένας νταής που τον εκνεύριζε, που τον έκανε να κλαίει μπροστά σε άλλους ανθρώπους, που του έκανε bullying».

«Νομίζω ότι είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι ο Κάρολος περνούσε ως παιδί μόνο… δύο 15λεπτα την ημέρα με τους γονείς του», υποστηρίζει. «Όταν έκανε αμυγδαλεκτομή, όταν είχε μια πολύ άσχημη γρίπη, όταν έπεσε από τις σκάλες και έσπασε τον αστράγαλό του, όταν έκανε επείγουσα σκωληκοειδεκτομή σε ηλικία 13 ετών, ούτε η μητέρα του ούτε ο πατέρας του τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο», συμπληρώνει.

Το σκωτσέζικο οικοτροφείο, στη συνέχεια, ήταν «σκέτη κόλαση». «Αυτό που πέρασε είναι πραγματικά αρκετά ανησυχητικό. Ως αγόρι, ως νεαρός άνδρας, ξυλοκοπήθηκε συστηματικά από μεγαλύτερους μαθητές, κρεμάστηκε γυμνός σε ένα ντους και τον ψέκασαν με κρύο νερό και τον άφησαν εκεί. Τον χτυπούσαν και τον έριχναν στο έδαφος», υποστηρίζει.

«Έγραφε γράμματα στους γονείς του παρακαλώντας τους να τον πάρουν από το σχολείο… Με τα σημερινά δεδομένα, θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να συγκριθεί με καψόνια ή ειλικρινά με κακοποίηση παιδιών, και όμως οι γονείς του έκαναν τα στραβά μάτια. Νομίζω ότι αυτό προκάλεσε τεράστια δυσαρέσκεια», δήλωσε ο συγγραφέας.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top