Now Reading
Μια φωτογραφία αποκάλυψε την πραγματική σχέση του βασιλιά Κάρολου με τον πρίγκιπα Harry

Μια φωτογραφία αποκάλυψε την πραγματική σχέση του βασιλιά Κάρολου με τον πρίγκιπα Harry

Avatar photo

Νέα λεπτομέρεια από τον φωτογράφο των Sussex «πρόδωσε» τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο και τον γιο του, Harry.

Ο πόλεμος μεταξύ του πρίγκιπα Harry και της οικογένειάς του από τότε που η δούκισσα και ο δούκας του Sussex αποφάσισαν να «σπάσουν» τους κανόνες και να παραιτηθούν από τα καθήκοντα τους ολοένα και μεγαλώνει. Τα βρετανικά μέσα κατά καιρούς έχουν αναφερθεί στη σχέση αυτή του Κάρολου με τον γιο του, καθώς ο πρίγκιπας Harry θεωρείται «αγκάθι» για το παλάτι.

Από την πλευρά του ο δούκας του Sussex έχει δηλώσει στο παρελθόν απογοητευμένος με τον πατέρα του. Συγκεκριμένα όταν παραχώρησε συνέντευξη στην Oprah Winfrey, ζητήθηκε να εξηγήσει ποια είναι η σχέση του με τον βασιλιά Κάρολο και εκείνος απάντησε: «Υπάρχει πολύ δουλειά που χρειάζεται να κάνουμε μεταξύ μας».

Ο πρίγκιπας Harry αναφέρθηκε και στον πόνο που ένιωσε ο πατέρας του, εκείνος και ο αδερφός του μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana. Δήλωσε μάλιστα πως «νιώθω πολύ απογοητευμένος γιατί έχει περάσει κάτι παρόμοιο. Γνωρίζει αυτό τον πόνο. Και ο Archie είναι εγγονός του. Αλλά ταυτόχρονα, πάντα θα τον αγαπώ. Αλλά πληγώθηκα πολύ. Και θα συνεχίσω να το έχω ως μία από τις προτεραιότητες μου να προσπαθώ να διορθώσω αυτή τη σχέση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άλλο ένα συμβάν που ίσως εξόργισε τον Harry ήταν συμβολική κίνηση του βασιλιά Κάρολου στα 74α γενέθλιά του. Συγκεκριμένα ο βασιλιάς γιορτάζοντας ιδιωτικά την ημέρα αυτή, ανακοίνωσε αποφάσεις που αφορούν στους ρόλους των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως επιθυμεί να διευρύνει τα καθήκοντα της πριγκίπισσας Anne και του πρίγκιπα Edward, επιτρέποντας στην πριγκίπισσα και τον Κόμη του Ουέσεξ να τον αναπληρώνουν όταν εκείνος δεν θα μπορεί να εκπληρώνει τα επίσημα καθήκοντά του. Έτσι αυτομάτως έβαλε στο «περιθώριο» τον δούκα του Sussex και τον πρίγκιπα Andrew.

Όμως μια φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα φαίνεται πώς ο πάγος έσπασε ανάμεσα στον Κάρολο και τον γιο του, με την σχέση αυτή να ομαλοποιείται πλέον. Συγκεκριμένα ο φωτογράφος Alexi Lubomirski δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια εικόνα με τον βασιλιά Κάρολο και την Camilla, η οποία θα χρησιμοποιηθεί σε κάρτες γενεθλίων που παραδίδονται σε ανθρώπους που γιορτάζουν την εκατονταετία τους, σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μήπως ο φωτογράφος Alexi Lubomirski είναι και ο συνδετικός κρίκος των δύο οικογενειών; Ο Lubomirski επιλέχθηκε από τη βρετανική βασιλική οικογένεια για να τραβήξει τα επίσημα πορτραίτα αρραβώνων του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο παλάτι του Κένσινγκτον τον Δεκέμβριο του 2017. Την επόμενη χρονιά, επιλέχθηκε για άλλη μια φορά για να σηματοδοτήσει τον γάμο του δούκα και της δούκισσας του Sussex τον Μάιο, φωτογραφίζοντας τον γάμο τους στο κάστρο του Ουίνδσορ. Σίγουρα η επιλογή του δεν είναι τυχαία καθώς ο Alexi Lubomirski είναι βασιλικός απόγονος πολωνικής αριστοκρατικής οικογένειας και κατέχει τον κληρονομικό τίτλο της Αυτού Μεγαλειότητας Πρίγκιπα Alexi.

Πηγή: instagram – Alexi Lubomirski

«Όταν φωτογράφιζα τον αρραβώνα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ήταν το ίδιο πράγμα. Όταν πήγα να τους συναντήσω για να μιλήσω για τη φωτογράφηση, με ρώτησαν: “Πώς θα το κάνεις αυτό; Πώς βλέπεις να γίνεται η φωτογράφηση;”. Και είπα: “Δεν θέλω να είναι μια νεκρή φύση. Ξέρω ότι πρέπει να δείξουμε το δαχτυλίδι και ότι υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που πρέπει να τηρήσουμε, αλλά θέλω πραγματικά να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικό”», είχε δηλώσει στη βρετανική Vogue ο Lubomirski.

Όσο αφορά τον γάμο της δούκισσα και του δούκας του Sussex, ο φωτογράφος δήλωσε πώς ήταν «μια διαφορετική υπόθεση» κα πρόσθεσε: «Υπήρχε λιγότερος χρόνος για να ασχοληθούμε πραγματικά, ενώ στον αρραβώνα ήμασταν μόνο αυτοί και εγώ. Εξερευνούσαμε και το απολαμβάναμε και βρίσκαμε διαφορετικές οπτικές γωνίες. Τους παρακολουθούσα καθώς περπατούσαν στον κήπο και στη συνέχεια διάλεγα στιγμές από αυτόν».

 

Με την κίνηση αυτή του βασιλιά Κάρολου, να επιτρέψει δηλαδή στον βασιλικό φωτογράφο να συνεργαστεί ξανά μαζί με τον ίδιο για τις «The Queen Consort», φαίνεται πως η σχέση με τον Harry έχει «μαλακώσει». Υπάρχει όμως και άλλο ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την νέα τους σχέση. Τον προηγούμενο μήνα η πρωθυπουργός της Αγγλίας, Liz Truss, συνάντησε τον βασιλιά Κάρολο στο παλάτι του Buckingham. Κάμερα που βρέθηκε εκεί κατέγραψε τη σκηνή στην οποία η Truss μπαίνει στο δωμάτιο και κάνει χειραψία με τον βασιλιά.

Πηγή: twitter – The Prince and Princess of Wales

Μέσα από αυτά τα πλάνα φαίνονται κάποιες φωτογραφίες. Μία από αυτές είναι από τον γάμο του Harry με τη Meghan, την οποία τράβηξε ο Alexi Lubomirski στο κάστρο Windsor όταν επέστρεψαν από τη γαμήλια τελετή. Ο φωτογραφικός φακός του Lubomirski είχε καταγράψει όλη τη βασιλική οικογένεια καθώς και τη μητέρα της Meghan, Doria Ragland.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top