Now Reading
Το απόλυτο hack για να βάψεις μια πόρτα χωρίς να λερώσεις τίποτα

Το απόλυτο hack για να βάψεις μια πόρτα χωρίς να λερώσεις τίποτα

Avatar photo
Μπλε πόρτα

Θες να φρεσκάρεις το χρώμα της πόρτας σου χωρίς να λερώσεις; Προμηθεύσου έναν πλαστικό φάκελο και δες αυτό το hack από το Tik Tok!

Θέλεις να βάψεις μια πόρτα αλλά δεν μπαίνεις στον κόπο να βγάλεις τους μεντεσέδες; Η ειδικός στο Tiktok DIY Εmma μάς προτείνει έναν εύκολο τρόπο για να φρεσκάρουμε τη είσοδο του σπιτιού μας χρησιμοποιώντας ένα απλό hack που επιτρέπει να βάψουμε την πόρτα ενώ στεκόμαστε όρθιοι.

Στο video η Emma χρησιμοποιεί έναν πλαστικό φάκελο για να διασφαλίσει ότι δεν θα βάλει χρώμα στο πάνω μέρος της πόρτας ή στο κάτω μέρος της πόρτας (ή στους τοίχους ή στο πάτωμα). Για να δοκιμάσεις μόνη σου αυτό το hack, παράγγειλε ένα πλαστικό φάκελο μαζί με μπογιά στο χρώμα της επιλογής σου. Στη συνέχεια, κράτησε αυτόν τον φάκελο κατά μήκος των επάνω και κάτω άκρων της πόρτας ενώ ζωγραφίζεις κατά μήκος τους. Το χρώμα θα πρέπει να μπει με επιτυχία στο μπροστινό μέρος της πόρτας, αλλά να εμποδίζεται να λερώσει τις άκρες που θα ακουμπήσουν στο πλαίσιο.

@diywithemma

Did you know this DIY hack?🤩 Made this fun video with @TikTok UK to show people that you can learn on TikTok! #ad #tiktoktaughtme #learnontiktok #smarternotharder #paintingfolderhack #howtotiktok #hometipsandtricks #homedecor #diysos

♬ Lo-fi hip hop – NAO-K

Χρήσιμες συμβουλές για το βάψιμο πόρτας ενώ είναι στους μεντεσέδες της

Σίγουρα αυτά που σκέφτηκες πρώτα όταν είδες το hack είναι: «Αλλά τι γίνεται με τις σταγόνες; Τι γίνεται με τα πάνελ; Τι γίνεται με το τρίψιμο και το αστάρωμα και το φινίρισμα;». Και έχεις δίκιο! Ο καλύτερος τρόπος για να βάψεις μια πόρτα είναι πάντα να την βγάλεις από τους μεντεσέδες της. Ωστόσο, εάν δεν μπορείς να το κάνεις ακολουθούν μερικές συμβουλές για να ξεπεράσεις τις παγίδες αυτής της γρήγορης μεθόδου.

Κάθε φορά που βάφεις κατακόρυφα, η βαρύτητα μπορεί να οδηγήσει σε σταγόνες αν δεν είσαι προσεκτική. Λάβε αυτές τις απαραίτητες προφυλάξεις για να ελαχιστοποιήσεις αυτόν τον κίνδυνο:

  • Χρησιμοποίησε μια κυλινδρική βούρτσα όπου είναι δυνατόν, καθώς εφαρμόζουν το χρώμα πιο ομοιόμορφα από τις κανονικές βούρτσες. Τα μίνι ρολά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τις μικρότερες επιφάνειες μιας πόρτας.
  • Βάψε σε λεπτά στρώματα. Σίγουρα δεν καλύπτουν το ίδιο καλά, αλλά εξασφαλίζουν πολύ πιο λεία επιφάνεια. Στόχευε σε δύο με τρεις λεπτές στρώσεις.
  • Χρησιμοποίησε ειδικό ύφασμα στο πάτωμα κάτω από την πόρτα σε περίπτωση που πέσουν σταγόνες να είναι όλες μαζεμένες εκεί.

Μπλε πόρτα

  • Βάψε με ακρίβεια τα πάνελ
  • Για μια πόρτα με επένδυση, η βαφή μπορεί να είναι ελαφρώς πιο δύσκολη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κύλινδροι δεν μπορούν να φτάσουν αυτές τις εσωτερικές λεπτομέρειες και οι διαφορετικές επιφάνειες μπορούν να κάνουν τα ελαττώματα στην πόρτα να φαίνονται πιο εμφανή. Για να ξεπεράσεις αυτά τα ζητήματα, χρησιμοποίησε ένα μικρό αφρό ή συνθετικό πινέλο, φροντίζοντας να “κόψεις” για να κάνεις τις πιο ακριβείς πινελιές.

Διάβασε επίσης:

Πώς με 6 ιδέες θα χαρίσεις στο σαλόνι σου την ανανέωση που χρειάζεται

Το σαλόνι αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους μας χώρους και είναι αυτό το μέρος που περνάμε όμορφα με τους καλεσμένους μας, την οικογένεια μας αλλά πολλές φορές είναι και το ησυχαστήριο μας μετά από μια κουραστική μέρα όπου θα κάτσουμε να απολαύσουμε ένα ποτήρι κρασί ακούγοντας την αγαπημένη μας μουσική. Βέβαια οι τάσεις, όπως και στη μόδα, έρχονται και φεύγουν αλλά και τα δικά μας γούστα αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.

Για παράδειγμα, το χρώμα που είχες βάψει το σπίτι πριν χρόνια ή τον καναπέ που έχεις πλέον μπορεί να το έχεις βαρεθεί. Επειδή το να ανανεώσεις όλο το σαλόνι με βάψιμο, καινούργια έπιπλα κ.ο.κ. είναι εξαιρετικά δαπανηρό, μπορείς με κάποια αντικείμενα να μεταμορφώσεις τελείως το  χώρο σου χωρίς να ξοδευτείς πολύ. Άλλωστε είναι και η σωστή εποχή να προχωρήσεις σε αλλαγές μέσα στο σαλόνι σου καθώς είμαστε με φθινοπωρινή διάθεση και πλησιάζει και ο αγαπημένος μας χειμώνας!

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top