Now Reading
Μήπως περνάς πολύ χρόνο με τον σύντροφό σου; 5 σημάδια ότι χρειάζεσαι τον χώρο σου

Μήπως περνάς πολύ χρόνο με τον σύντροφό σου; 5 σημάδια ότι χρειάζεσαι τον χώρο σου

Avatar photo
σημάδια ότι περνάτε πολύ χρόνο μαζί

Σημάδια ότι χρειάζεσαι περισσότερο χώρο σε μια σχέση και τι να κάνεις γι’ αυτό.

Είναι δυνατόν να περνάς πολύ χρόνο μαζί σε μια σχέση; Στην αρχή μπορεί να αισθάνεσαι ότι περνάς κάθε ελεύθερο λεπτό μαζί για να γνωριστείτε και να κάνετε ό,τι είναι δυνατό μεταξύ σας. Αλλά πώς μπορείτε να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της αρκετής απόστασης και της επιθυμίας να περάσετε χρόνο μαζί;

Στην αρχή γνωρίζει ο ένας τον άλλον και σχέση ωριμάζει. Μετά από λίγο καιρό η σχέση αλλάζει και περνά σε διαφορετική φάση και η επιθυμία για προσωπική ελευθερία γίνεται λίγο πιο έντονη. Αυτή η εξέλιξη είναι αρκετά φυσιολογική και επίσης σημαντική.

Πώς να διατηρήσεις τη σωστή ισορροπία στη σχέση

Εάν ζητά να έχει περισσότερο χρόνο μόνος του, αυτό δεν σημαίνει ότι η αγάπη του έχει μειωθεί ή αλλάξει. Στην αρχή δεν παρατηρείς αμέσως ότι ο χρόνος που περνάτε μαζί έχει χάσει την ποιότητά του και έχει γίνει βαρετός. Υπάρχει απλώς στην καθημερινή ζωή και τη ρουτίνα. Για να αποτρέψεις τη δημιουργία τέτοιας συνήθειας σε μια καλή σχέση, ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν:

Σχέση

 1. Διατήρησε τα δικά σου χόμπι

Ακόμη και κατά την αρχική φάση της σχέσης δεν πρέπει να συγκεντρώνεστε πλήρως ο ένας στον άλλο. Επομένως, είναι σημαντικό να εστιάσεις στα δικά σου πάθη και να μην εγκαταλείπεις τα δικά σου χόμπι, ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σου. Επίσης, βεβαιώσου ότι ο σύζυγός σου κάνει το ίδιο και ενθάρρυνέ τον να κυνηγήσει τα πάθη του επίσης. Αυτό θα σταθεί και αφορμή για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση όταν είστε μαζί.

 2. Κράτα τις φιλίες σου 

Τόσο οι φίλοι σου όσο και οι φίλοι του συντρόφου σου μπορούν να προσφέρουν σημαντική υποστήριξη στη σχέση σας. Η γνώμη τρίτων είναι χρήσιμη όταν παίρνεις δύσκολες αποφάσεις γιατί μπορεί να σου δώσει νέες προοπτικές και προοπτικές για ορισμένες καταστάσεις. Τα βράδια με φίλους θα σου φέρουν επίσης την απαραίτητη ποικιλία στις καθημερινές σχέσεις και θα σου προσφέρουν νέα θέματα για συζήτηση. Μην απομονώνεσαι από όλους τους άλλους με τον σύντροφό σου και μη ρισκάρεις να χάσεις πολύτιμες φιλίες.

 3. Μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου 

Το να κάνεις συμβιβασμούς για τη σχέση είναι απαραίτητο για μια επιτυχημένη σχέση. Ωστόσο, είναι εξίσου ζωτικής σημασίας να μην ξεχνάς τα δικά σου όνειρα καθώς και εκείνα που είναι σημαντικά για εσένα στη ζωή σου. Εάν εγκαταλείψεις ποτέ πράγματα, όπως τα χόμπι σου είναι σαν να εκμεταλλεύεσαι ορισμένες ευκαιρίες λόγω σεβασμού προς τον ερωτικό σου σύντροφο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και προβλήματα. Μην θεωρείς απλώς τις αλλαγές ως απειλή για τη σχέση σας.

Ζευγάρι στο κρεβάτι

 4. Εγγύτητα και απόσταση 

Η ανάγκη για εγγύτητα και απόσταση διαφέρει από άτομο σε άτομο. Μετά τους πρώτους μήνες της αγάπης, αυτή η διαφορά είναι συχνά αισθητή καθώς η σχέση προχωρά. Ενώ ένας ερωτικός σύντροφος θέλει να έχει όλο τον χρόνο μαζί, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο άλλος σύντροφος βιώνει υπερβολική εγγύτητα. Μπορεί να χρειάζονται λίγο χρόνο χωριστά και να θέλουν να είναι μόνοι. Η απόσταση δεν σημαίνει πάντα ότι θέλεις να ξεφύγεις από τον άλλον αλλά ότι θες να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου.

 5. Μην βιάζεσαι 

Η σχέση σου μπορεί να ξεκινήσει τόσο γρήγορα που να μην συνειδητοποιείς καν ότι συμβαίνει. Μπορεί να έχεις μόλις αποφασίσει ότι είστε μαζί και να αρχίσετε να περνάτε σχεδόν κάθε βράδυ μαζί και να γίνετε αχώριστοι ακόμα και τη μέρα. Εάν δεν βλέπετε ο ένας τον άλλον για μερικές ώρες λόγω δουλειάς, μπορείτε να εκφράσετε να συναισθήματά σας.

Μερικές φορές αναρωτιόμαστε εαν είναι καλό να βιαζόμαστε σε μια σχέση καθώς αυτό θεωρούμε ότι μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα αργότερα. Αν και σίγουρα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σου λένε ότι είναι επικίνδυνο να έχεις τόσο χρόνο με κάποιον τόσο γρήγορα, είναι ωστόσο απολύτως φυσιολογικό να περνάς πολύ χρόνο με τον νέο σου σύντροφο.

σημάδια ότι περνάτε πολύ χρόνο μαζί

Διάβασε επίσης:

Τι δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να κάνεις για έναν άντρα

Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το πότε έχουμε βρει πραγματικά «τον ένα και μοναδικό». Αλλά δεν υπάρχει ακριβής επιστήμη στην αγάπη. Δεν υπάρχει καμία φόρμουλα, λίστα ελέγχου ή σύνολο δοκιμών για να αποκρυπτογραφήσεις αν έχεις τελικά συναντήσει την αδελφή ψυχή σου. Δυστυχώς, όλα εξαρτώνται από το ένστικτο.  Το να ακολουθήσεις το ένστικτό σου, ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο. Με όλους αυτούς τους περισπασμούς και τα ανάμεικτα σήματα εκεί έξω, χανόμαστε στην ιδέα της αγάπης και ξεχνάμε πώς να την εντοπίσουμε στην πραγματικότητα. 

7 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε για έναν άντρα 

1. Να τον κυνηγάς

Οι ταινίες τα έχουν κάνει όλα λάθος. Παρουσιάζουν τον μεγάλο έρωτα με μεγάλη εμμονή. Την απεικονίζουν με χρόνια μέσα στο μαράζωμα και εμμονή. Το κάνουν να φαίνεται σαν να μην αξίζει τον κόπο αν δεν έχει καθόλου δουλειά και πόνο. 

Αλλά η αγάπη υποτίθεται ότι δεν είναι δουλειά. Η αγάπη υποτίθεται ότι είναι η πιο εύκολη δουλειά που έχεις κάνει ποτέ. Γιατί πρέπει να κυνηγάς κάποιον που υποτίθεται ότι σε αγαπάει; Το θέμα με αυτόν που είναι γραφτό να είσαι μαζί του είναι ότι δεν είναι σαν κανέναν άλλον. Ήξερε από τη στιγμή που σε γνώρισε ότι ήθελε να ξεκινήσει μια ζωή μαζί σου. 

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ζυμαρικά
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
σπίτι σαλόνι


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top