Now Reading
Κάνε ενεργειακό καθαρισμό σπιτιού με λευκό φασκόμηλο και επανάφερε την αρμονία στον χώρο σου

Κάνε ενεργειακό καθαρισμό σπιτιού με λευκό φασκόμηλο και επανάφερε την αρμονία στον χώρο σου

Avatar photo
Κάνε ενεργειακό καθαρισμό σπιτιού με λευκό φασκόμηλο και επανάφερε την αρμονία στον χώρο σου

Μια ιεροτελεστία ευεξίας.

Η Colleen McCann πιστεύει πολύ στην «πνευματική υγιεινή». Shamanic Energy Practitioner και ειδικός στα κρύσταλλα, με εξειδίκευση στον ενεργειακό καθαρισμό του σπιτιού, ιδιαίτερα στην γκαρνταρόμπα- έναν «χώρο» που γνωρίζει καλά αφού έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως σχεδιάστρια μόδας. «Φροντίζουμε το σώμα μας μέσω της άσκησης, μιας καλής διατροφής και περιποίησης του δέρματος, οπότε γιατί να μην φροντίζουμε και το ενεργειακό μας σώμα;». Εδώ παίζει ρόλο η πνευματική υγιεινή.

Ένας καλός τρόπος για να καθαρίσεις την αρνητική ενέργεια είναι να κάψεις φύλλα φασκόμηλου με την πανάρχαια πρακτική του υποκαπνισμού ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, να ψεκάσεις το essence του. «Πολλές μέθοδοι ολιστικής θεραπείας έχουν γίνει mainstream τα τελευταία χρόνια και το φασκόμηλο είναι ένα πολύ κοινό συστατικό του νοικοκυριού. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν όλοι ακριβώς πώς να το χρησιμοποιούν ή τι επιπτώσεις μπορεί να έχει σε ανθρώπους και χώρους», εξηγεί η McCann.

«Εάν εργάζεστε με πολλούς ανθρώπους, σφίγγετε τα χέρια, ταξιδεύετε, τότε η τακτική χρήση του μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το ενεργειακό σας σώμα σε ισορροπία», εξηγεί η McCann, ο οποίος προτρέπει τους πελάτες να υιοθετήσουν αυτή τη στρατηγική πρακτική, εστιάζοντας σε περιοχές με το πιο πολυσύχναστο σπίτι ή το γραφείο.

Κάνε ενεργειακό καθαρισμό σπιτιού με λευκό φασκόμηλο και επανάφερε την αρμονία στον χώρο σουΓια να ακολουθήσεις το παράδειγμά της, εδώ είναι η καθοδήγηση της Collen McCann σχετικά με το πώς να χρησιμοποιείς το φασκόμηλο στο σπίτι και στο χώρο εργασίας για να διατηρήσεις την πνευματική σου υγεία και να εξαλείψεις τις αρνητικές δονήσεις.

Η ιστορία του Sage

Το κάψιμο του φασκόμηλου είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους πνευματικής κάθαρσης ενός ατόμου, ομάδας ή χώρου και απαλλαγής από ανεπιθύμητα πνεύματα. Αυτή η πρακτική χρονολογείται από τους προϊστορικούς χρόνους και έχει χρησιμοποιηθεί από τους προγόνους μας σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Ποιο φασκόμηλο να χρησιμοποιήσεις

Ο είδος φασκόμηλου που πρέπει να αγοράσεις είναι το λευκό φασκόμηλο Καλιφόρνιας ή ραβδιά λευκού φασκόμηλου, όχι το φυτό που χρησιμοποιείται συνήθως στη μαγειρική. Πρέπει να αγοράσεις υψηλής ποιότητας, ηθικά καλλιεργημένο φασκόμηλο.

Κάνε ενεργειακό καθαρισμό σπιτιού με λευκό φασκόμηλο και επανάφερε την αρμονία στον χώρο σουΗ επιστημονική εξήγηση του υποκαπνισμού

«Επιστημονικές μελέτες έχουν παρατηρήσει ότι το φασκόμηλο μπορεί να εξαλείψει έως και το 94% των βακτηρίων στον αέρα, απολυμαίνοντάς το. Ο καπνός που παράγεται από την καύση του φασκόμηλου μεταφέρεται γρήγορα στον εγκέφαλο και απορροφάται αποτελεσματικά από το σώμα. Όταν το φασκόμηλο καίγεται, απελευθερώνει ιόντα αρνητικά, τα οποία συνδέονται με τη θετική διάθεση των ανθρώπων. Ο λατινικός όρος salvia στην πραγματικότητα προέρχεται από τη λέξη για να θεραπεύσει. Άλλες ιδιότητες που πιστεύεται ότι σχετίζονται με το κάψιμο της salvia είναι η σοφία, η διαύγεια της σκέψης και η αύξηση της πνευματικής επίγνωσης».

Πριν από τον υποκαπνισμό, άνοιξε τις πόρτες ή τα παράθυρα

Πριν ξεκινήσεις τον υποκαπνισμό, θυμήσου να ανοίξεις μια πόρτα ή ένα παράθυρο, ώστε να σβήσει η ανεπιθύμητη ενέργεια που προσπαθείς να εξαλείψεις. Είτε προσπαθείς να διώξεις την τοξική ενέργεια κάποιου από το σπίτι σου είτε από μια αίθουσα συνεδριάσεων μετά από μια έντονη συνάντηση ή αν αισθάνεσαι ότι υπάρχει ένα πνεύμα που αιωρείται στον χώρο σου, αυτή η ενέργεια χρειάζεται κάπου να πάει.

Κάνε ενεργειακό καθαρισμό σπιτιού με λευκό φασκόμηλο και επανάφερε την αρμονία στον χώρο σουΠροετοιμασία υποκαπνισμού

Παραδοσιακά, το λευκό φασκόμηλο ή ακόμα και το palo santo (ξύλο του τροπικού δέντρου, εγγενές στην Κεντρική και Νότια Αμερική, που χρησιμοποιείται από τους Ίνκας για αρχαίες τελετουργίες και εξαγνισμούς και τώρα χρησιμοποιείται ευρέως από θεραπευτές που εργάζονται σε ενεργειακό επίπεδο, ed) χρησιμοποιείται στον υποκαπνισμό και Κοχύλι Abalone – ένα κοχύλι που είναι σύμβολο του υδάτινου στοιχείου, ολοκληρώνοντας έτσι την ιεροτελεστία σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται ένα φτερό για τον αερισμό και τη διάδοση του καπνού στον χώρο. Τα κοχύλια του κολοκυθιού έχουν ένα σχήμα που κρατιέται εύκολα στο χέρι όταν περπατάς στους χώρους και μπορούν να αντέξουν τη θερμότητα που παράγεται από την καύση βοτάνων. Θυμήσου ότι βάζεις φωτιά σε κάτι, επομένως είναι σημαντικό να βεβαιωθείς ότι έχεις το σωστό δοχείο.

Φώτισε με προσοχή

Κάνε ενεργειακό καθαρισμό σπιτιού με λευκό φασκόμηλο και επανάφερε την αρμονία στον χώρο σου«Όταν είσαι έτοιμη να ανάψεις το φασκόμηλο, απομάκρυνέ το όσο το δυνατόν πιο μακριά από το άκρο που καίει, κράτησέ το σε γωνία 45 μοιρών, άναψέ το, άφησέ το να κάψει για περίπου 20 δευτερόλεπτα και μετά σβήσε απαλά τη φλόγα για να δεις πορτοκαλί χόβολη στο τέλος. Σε αυτό το σημείο μπορείς να ξεκινήσεις τη διαδικασία καθαρισμού του χώρου σου.

Διάβασε επίσης:

Τι είναι το Aura Photography και πώς μπορεί να σε φέρει σε μεγαλύτερη επαφή με τον εαυτό σου

Η σύγχρονη φωτογραφία μας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξουμε κρυστάλλινες φωτογραφίες από οτιδήποτε φυσικό — στο πραγματικό του χρώμα — μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Τι θα γινόταν όμως αν λέγαμε ότι τώρα μπορούμε να φωτογραφίζουμε και μη φυσικά πράγματα και πιο συγκεκριμένα, αν μπορούσες να φωτογραφίσεις την αύρα σου;

κοπέλα με αύραΜπορεί να έχεις ήδη δει αυτές τις φωτογραφίες πορτρέτου. Μοιάζουν με τις φωτογραφίες polaroid, αλλά έχουν αυτά τα αιθέρια χρώματα που ακτινοβολούν από τα θέματα τους. Δεν τραβήχτηκαν από ελαττωματικές κάμερες. Αυτές οι περίεργες εικόνες ανήκουν σε μια ειδική κατηγορία γνωστή ως «φωτογραφία αύρας».

Δες εδώ για το Aura Photography

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτό το TikTok Peanut Butter Jar Hack είναι ένας ιδιοφυής τρόπος για να φτιάξεις σάλτσα από φιστίκι
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
φωτοβολταϊκό φύλλοDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr