Now Reading
Μοσχοβόλησε τη ντουλάπα με το αγαπημένο σου άρωμα εφαρμόζοντας αυτό το hack

Μοσχοβόλησε τη ντουλάπα με το αγαπημένο σου άρωμα εφαρμόζοντας αυτό το hack

Avatar photo
Αρωμάτισε με το αγαπημένο σου άρωμα τη ντουλάπα με αυτό το εύκολο hack

Όλες μας θέλουμε η ντουλάπα μας να μοσχομυρίζει όταν την ανοίγουμε και υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να το κάνουμε.

Σε λίγο καιρό θα μπούμε στη διαδικασία αλλαγής καλοκαιρινών ρούχων με χειμερινών, μια όχι και τόσο αγαπημένη διαδικασία. Ωστόσο όλες μας επιθυμούμε όταν ανοίγουμε τη ντουλάπα μας να μοσχομυρίζει. Συνήθως μέσα τους εκτός από τα ρούχα μας τακτοποιούμε τις τσάντες και τα παπούτσια μας (εκτός αν έχουμε ήδη μια παπουτσοθήκη). Κι ενώ μπορεί να είναι καλά οργανωμένη να διαπιστώνεις πως εξαιτίας των παπουτσιών που έχεις τοποθετήσει να αναδύεται μια ιδιαίτερη μυρωδιά από αυτά. Υπάρχει δε η περίπτωση η μυρωδιά αυτή να γίνει πιο έντονη. Υπάρχει όπως ένα hack που μπορείς να κάνεις με το οποίο και να μυρίζει ωραία η ντουλάπα σου αλλά και αυτό να συμβαίνει με το αγαπημένο σου άρωμα. 

Φορώντας άρωμα με τον σωστό τρόπο: 4 συμβουλές για να διαρκεί περισσότερο η μυρωδιά του

Το House Digest προτείνει να επιλέξεις το αγαπημένο σου άρωμα και να το χρησιμοποιήσεις ως ένα εύχρηστο ποτ πουρί για να φρεσκάρεις τη ντουλάπα σου. Ένας από τους λόγους που θα θελήσεις να το κάνεις είναι διότι η αγορά ενός νέου αρώματος για τη ντουλάπα σου μπορεί να είναι ρίσκο κι έτσι να μυρίζουν άσχημα τα παπούτσια αλλά και να μη σου αρέσει η μυρωδιά του νέου αποσμητικού.

Αν αποφασίσεις λοιπόν να κάνεις αυτό το hack, για να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με το αγαπημένο σου άρωμα καλό είναι να το συνδυάσεις με έναν αφυγραντήρα που μπαίνει στη ντουλάπα. Μια άλλη λύση είναι να τοποθετήσεις ένα ανοιχτό βάζο με ρύζι στην ντουλάπα σου το οποίο θα απορροφά την υγρασία από τον ιδρώτα που μένει από τα παπούτσια σου. Στη συνέχεια, το αποσμητικό σου θα δημιουργήσει ένα οικείο άρωμα κάθε φορά που ανοίγεις την πόρτα, κάνοντας τον τέλειο συνδυασμό.

ντουλάπα με ρούχα

Πώς να πραγματοποιήσεις αυτό το hack

Πρώτα, διάλεξε  ένα άρωμα που γνωρίζεις πως σίγουρα θα απολαμβάνεις να μυρίζεις καθημερινά. Στη συνέχεια, βρες ένα κατάλληλο σημείο για να τοποθετήσεις το αποσμητικό χωρίς το καπάκι, όπως σε ένα πάνω ράφι, ώστε να μην μπορεί να χτυπηθεί. Αυτό είναι σημαντικό γιατί εφόσον θα είναι ανοικτό το άρωμα έτσι και πέσει, θα μπορούσε να προκαλέσει λεκέδες που μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από τα ρούχα σου. Σε μια στιγμή, το λουλουδένιο ή μοσχομυρωδάτο άρωμα, αν και διακριτικό, θα διαποτίσει τη ντουλάπα σου.

Μια άλλη επιλογή είναι να αναζητήσεις ένα πιο ισχυρό άρωμα, οπότε καλό θα ήταν να το μυρίσεις πρώτα πριν το αγοράσεις, εάν είναι δυνατόν. Πολλά προϊόντα έχουν ένα άρωμα σχεδόν σε επίπεδο αρώματος που τα τοποθετεί σε διαφορετική κατηγορία και μερικές φορές με μια τιμή που ταιριάζει. Μια άλλη επιλογή είναι να επιλέξεις ένα αποσμητικό σπρέι, το οποίο μπορείς συχνά να ψεκάζεις απευθείας στα παπούτσια σου. Για μερικούς, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς θα «επιτεθεί» στις οσμές στην πηγή αντί απλώς να τις καλύψει.

Αρωμάτισε με το αγαπημένο σου άρωμα τη ντουλάπα με αυτό το εύκολο hack

Διάβασε επίσης:

Ένα εύκολο hack κάνει το βρώμικο σφουγγάρι να αποτελεί παρελθόν

Τα σφουγγάρια είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στην καθημερινή μας ρουτίνα καθαρισμού, βοηθώντας μας σε σημαντικές εργασίες όπως το σκούπισμα πάγκων και το πλύσιμο των πιάτων. Ωστόσο, μπορεί να γίνουν βρώμικα, να μυρίζουν και να είναι λιγότερο αποτελεσματικά με την πάροδο του χρόνου.

Το εύκολο hack για να καθαρίσεις το βρώμικο σφουγγάρι

Ευτυχώς, υπάρχει μια φυσική και εύκολη λύση για να αναζωογονήσεις τα σφουγγάρια και αυτό είναι το hack με το αλάτι. Το ίδιο βασικό οικιακό προϊόν που χρησιμοποιείς στη μαγειρική, μπορεί επίσης να αναζωογονήσει τα σφουγγάρια εξαλείφοντας βακτήρια και λεκέδες, παρατείνοντας έτσι τη χρησιμότητα τους.

Εδώ θα διαβάσεις πώς να το καθαρίζεις.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μπισκότα «φιλικά προς τις αλλεργίες» που θα ευχαριστήσουν ένα πλήθος
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς θα αφαιρέσεις τα προσωπικά σου στοιχεία από το internteDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr