Now Reading
Kομμάτι της βασιλικής γκαρνταρόμπας οι καρφίτσες με τις παπαρούνες – Τι συμβολίζουν

Kομμάτι της βασιλικής γκαρνταρόμπας οι καρφίτσες με τις παπαρούνες – Τι συμβολίζουν

Avatar photo

Η Kate Middleton και πρίγκιπας William επέστρεψαν στα βασιλικά καθήκοντά τους.

Αφού έκαναν ένα διάλειμμα από τις δημόσιες εξόδους τις τελευταίες εβδομάδες για να περάσουν χρόνο με τα τρία τους παιδιά κατά τη διάρκεια του σχολικού ρεπό των παιδιών, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας βγήκαν στο Scarborough για να εγκαινιάσουν τη χρηματοδότηση για τη στήριξη της ψυχικής υγείας των νέων.

Θα συναντηθούν με τοπικές οργανώσεις που θα επωφεληθούν από τη χρηματοδότηση ύψους 345.000 λιρών, η οποία δημιουργήθηκε από τη συνεργασία του Βασιλικού Ιδρύματος του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και του Κοινοτικού Ιδρύματος Two Ridings.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, και οι δύο 40 ετών, συμπλήρωσαν τις στολές τους με κόκκινες καρφίτσες παπαρούνας. Η παπαρούνα χρησιμοποιείται από το 1921 για να τιμάται η μνήμη των στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους σε πολέμους. Το κόκκινο λουλούδι συνδέεται κυρίως με το Ηνωμένο Βασίλειο και τις χώρες της Κοινοπολιτείας για την Ημέρα Μνήμης στις 11 Νοεμβρίου, αν και οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν επίσης το σύμβολο.

Τι συμβολίζει η παπαρούνα

Η παπαρούνα ως σύμβολο πιστεύεται ότι προέρχεται από το ποίημα «In Flanders Fields» του John McCrae, ένα ποίημα για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο:

Στα πεδία της Φλάνδρας οι παπαρούνες φυσούν
Ανάμεσα στους σταυρούς, σειρά στη σειρά,
που σηματοδοτούν τον τόπο μας, και στον ουρανό
Οι κορυδαλλοί, που τραγουδούν ακόμα γενναία, πετούν
Σπάνια ακούγονται ανάμεσα στα όπλα από κάτω.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι καρφίτσες πωλούνται από τη Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους βετεράνους. Αν και λιγότερο διαδεδομένο, οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν επίσης το σύμβολο. Οι Βετεράνοι του Εξωτερικού Πολέμου πραγματοποίησαν την πρώτη πανεθνική διανομή παπαρούνων μνήμης πριν από την Ημέρα Μνήμης το 1922, και η Βοηθητική Αμερικανική Λεγεώνα διανέμει χάρτινες παπαρούνες με αντάλλαγμα δωρεές γύρω από την Ημέρα Μνήμης και την Ημέρα Βετεράνων.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, η βασίλισσα Camilla και η πριγκίπισσα Άννα φορούσαν επίσης τις καρφίτσες όταν υποδέχθηκαν τους αθλητές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 καθώς και των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου 2022 για μια δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το πρόγραμμα του ζευγαριού

Η πρώτη στάση της ημέρας ήταν στο The Street, έναν κοινοτικό κόμβο που φιλοξενεί τοπικές οργανώσεις για να αναπτύξουν και να αναπτύξουν τις υπηρεσίες τους. Συναντήθηκαν με νέους που έχουν υποστηριχθεί από τοπικές κοινοτικές οργανώσεις για να κατανοήσουν πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις επιχορήγησης και να μάθουν περισσότερα για το πώς αυτή η χρηματοδότηση θα κάνει τη διαφορά στο Scarborough. Στη συνέχεια, το βασιλικό ζεύγος συνάντησε τρεις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που επωφελούνται από τη χρηματοδότηση και είδε από πρώτο χέρι πώς αυτή θα κάνει τη διαφορά στην κοινότητά τους.

«Η διασφάλιση ότι οι νέοι έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης της ψυχικής υγείας είναι κάτι για το οποίο ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αισθάνονται εξαιρετικά παθιασμένοι», δήλωσε η Amanda Berry, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Βασιλικού Ιδρύματος του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας. «Η αντιμετώπιση του στίγματος γύρω από την ψυχική υγεία και η διασφάλιση ότι η βοήθεια είναι διαθέσιμη για όσους τη χρειάζονται εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα της κοινωνίας. Ως εκ τούτου, το Βασιλικό Ίδρυμα είναι ευτυχές που, συνεργαζόμενο με το Κοινοτικό Ίδρυμα Two Ridings, παίξαμε καθοριστικό ρόλο στην ενεργοποίηση της χρηματοδότησης για τη στήριξη των οργανώσεων που επιτελούν αυτό το ζωτικής σημασίας έργο στην κοινότητα, δημιουργώντας μακροχρόνιο αντίκτυπο για τους νέους στο Σκάρμπορο».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top