Now Reading
Η Kate Middleton στολίζει το δέντρο στο παλάτι και μας υπενθυμίζει τη σημασία του sustainability

Η Kate Middleton στολίζει το δέντρο στο παλάτι και μας υπενθυμίζει τη σημασία του sustainability

Avatar photo
kate middleton

Ήρθε η ώρα να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο η Kate Middleton και το έκανε φορώντας ένα πουλόβερ που έχει φορέσει ξανά.

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και η Kate Middleton προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον στολισμό του δέντρου αλλά και για τις εκδηλώσεις που έχει αναλάβει ως νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η Kate έχει αναλάβει τη διοργάνωση του χριστουγεννιάτικου κοντσέρτο στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, στις 15 Δεκεμβρίου. Η τελετή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 24 Δεκεμβρίου.

Τη διοργάνωση του κονσέρτου αυτού, είναι η πρώτη φορά που την αναλαμβάνει η Kate και η συναυλία αυτή θα αναγνωρίσει τις ανιδιοτελείς προσπάθειες των κοινοτήτων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, υπογραμμίζοντας τη σημασία του να έρχονται οι άνθρωποι κοντά για να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον. Η τελετή θα συνδυάζει τόσο παραδοσιακά όσο και μοντέρνα στοιχεία, προσεγγίζοντας ανθρώπους όλων των θρησκειών αλλά και καμίας.

 

Το διαχρονικό στιλ της

Η ίδια ανέβασε σε stories στο Instagram αλλά και στο Twitter , της στιγμές της που στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας. Φορώντας ένα κλασικό παντελόνι συνδύασε το απόλυτο ρούχο της σεζόν που δεν είναι άλλο από το ζακάρ, σε σκανδιναβικό ύφος πουλόβερ. Η ίδια πολλές φορές εμφανίζεται με ρούχα που έχει ξανά βάλει, όπως έκανε και αυτή τη φορά. Το είχε ξανά φορέσει σε μια παλιότερη ανάρτηση της στα social media.

Είναι προς τιμήν της να μας δείχνει πως δεν είναι προσκολλημένη σε νέες τάσεις και στην υπερβολή αγορών νέων ρούχων. Το έντονο ενδιαφέρον της για την προστασία του περιβάλλοντος υποδηλώνεται μέσα από αυτή τη στάση της. Πρόσφατα σε μια εκδήλωση που παραβρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ίδια εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που είχε νοικιάσει (στο εξωτερικό υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που νοικιάζουν επώνυμα ρούχα). Το less is more αντιπροσωπεύει απόλυτα την Kate, μια στάση που πρέπει οι περισσότερες να αποκτήσουμε. Η επιστροφή μας στην αγορά ρούχων vintage αλλά και σε ρούχα που ανήκαν στη μαμά μας τα οποία μεταποιούμε, είναι κάτι που συμβαίνει πολύ έντονα μετά covid εποχή. Ειδικότερα στη γενιά των 30 είναι πολύ σύνηθες που στηρίζουν πολύ τη βιωσιμότητα και η αγωνία τους για το περιβάλλον είναι πολύ έντονη. Ας παίρνουμε τέτοιου είδους παραδείγματα από ανθρώπους που επηρεάζουν θετικά  μια μεγάλη μερίδα κόσμου μέσω της δημοσιότητας τους.

 

Γι’ αυτό πριν αγοράσεις κάτι καινούργιο κάνε μια από τις 5 ερωτήσεις στον εαυτό σου

Οι περισσότερες αγαπάμε να ψωνίζουμε και αυτό είναι γεγονός, ειδικά τώρα που τα διαδικτυακά καταστήματα γρήγορης μόδας είναι με ένα κλικ δίπλα μας. Η αυξανόμενη παραγωγή ρούχων και παράλληλα οι πτώσεις των τιμών φαντάζει σαν ένας παράδεισος για εμάς καθώς είμαστε και καταναλωτικά πλάσματα από τη φύση μας. Οπότε συχνά μας πιάνει ο παρορμητισμός και ψωνίζουμε πράγματα που ενδεχομένως και να μη χρειαζόμασταν.

Πριν αποφασίσεις να ψωνίσεις κάτι που θα σε ενθουσιάσει, κάτσε μπροστά από τη ντουλάπα σου και δες αν το έχεις πραγματικά ανάγκη. Πολλές από εμάς έχουμε ακόμα ρούχα κρεμασμένα στη γκαρνταρόμπα μας με το καρτελάκι τους και θα τολμήσω να πω πως κάθε άλλο παρά οικολογικό ακούγεται. Πλέον είναι καθήκον όλων μας να κάνουμε πιο ευσυνείδητες αγορές αν θέλουμε να κάνουμε το χρέος απέναντι στον πλανήτη μας. Καθημερινά ακούμε την «αργή αναπνοή» του πλανήτη μας και τη βοήθεια που μας ζητάει να του δώσουμε. Αν μπορούμε να βάλουμε έστω και μια πινελιά του αποτυπώματος μας πάνω του, ας ξεκινήσουμε κάνοντας μας αυτά τα 5 ερωτήματα.

Οι 5 ερωτήσεις οικολογικής συνείδησης που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν αγοράσεις κάτι καινούργιο

Τα καλά νέα σε όλα τα παραπάνω είναι πως οι περισσότεροι καταναλωτές, και δει οι millenials, επιλέγουν να αποφύγουν την άσκοπη κατανάλωση και στρέφονται είτε στην ανακατασκευή των παλιών τους ρούχων, είτε κάνοντας ανταλλαγές με φίλους τους.  Αν παρόλα αυτά θέλεις να κάνεις το χρέος σου κάνε τις 5 ερωτήσεις οικολογικής συνείδησης που πρέπει να δεις πριν αγοράσεις κάτι καινούργιο.

Διάβασε εδώ τις 5 ερωτήσεις!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Stella Mccartney F23
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
καινούργια ρούχα


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top