Now Reading
H αυτοκρατορία της Victoria Beckham καταρρέει-Τα χρέη των 66,3 εκατομμυρίων λιρών δεν έχουν γυρισμό

H αυτοκρατορία της Victoria Beckham καταρρέει-Τα χρέη των 66,3 εκατομμυρίων λιρών δεν έχουν γυρισμό

Avatar photo

Οι πρόσφατοι λογαριασμοί της Victoria Beckham Holdings Ltd . δείχνουν ότι έχει ζημιές πολλών εκατομμυρίων λιρών.

Η αυτοκρατορία μόδας και ομορφιάς της Victoria Beckham καταγράφει απώλειες 66 εκατομμυρίων λιρών – αφού οι ελεγκτές την είχαν προειδοποιήσει προηγουμένως πως υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με την ικανότητα της εταιρείας να συνεχίσει να λειτουργεί. Ωστόσο στην επίδειξη που έκανε για το 2023, η Beckham μπήκε δυναμικά και στο χώρο της υψηλής ραπτικής, συγκεντρώνοντας πολύ καλές κριτικές.

Η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας μπήκε στο χώρο της μόδας το 2008 με μια μικρή συλλογή από φορέματα. Αναπτύχθηκε γρήγορα με μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει πλέον τσάντες, παλτό, παπούτσια, αξεσουάρ και καλλυντικά. Σύμφωνα με τη Mirror, οι πιο πρόσφατοι λογαριασμοί της Victoria Beckham Holdings Ltd . δείχνουν ότι είχε ζημιές £5.887.036 το 2021, από 8.581.944 £ το 2020.

Οι ζημιές

Οι συνολικές ζημίες για την εταιρεία ανέρχονται πλέον σε £66,3 εκατομμύρια και οι διευθυντές της εταιρείας – συμπεριλαμβανομένης της Victoria και του συζύγου της David – δεν έλαβαν μέρισμα. Η μελέτη λέει: «Η ζημιά για το έτος, μετά τη φορολογία και τα δικαιώματα μειοψηφίας, ανήλθε σε £5.887.036 το 2021 – και ζημιά £8.581.944 το 2020. Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2021, οι τελικοί μέτοχοι παρείχαν πρόσθετα δάνεια £0,6 εκατ. στον όμιλο».
Η επιχείρηση  μόδας έχει επεκταθεί στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, με τους ετήσιους λογαριασμούς να αναφέρουν ότι η επωνυμία επεκτείνεται επίσης σε νέα προϊόντα, με την κυκλοφορία δερμάτινων ειδών και της σειράς VB Body.

Παρά τις μεγάλες απώλειες, η παγκόσμια αυτοκρατορία των Beckham φέρεται να έχει διπλασιάσει τα κέρδη της. Οι ετήσιοι λογαριασμοί που κατατέθηκαν στην Companies House στο Λονδίνο έδειξαν ότι το ζευγάρι έκανε £11,6 εκατομμύρια το έτος που έληξε τον Δεκέμβριο του 2020 παρά την πανδημία – σε σύγκριση με £4,5 εκατομμύρια το 2019. Σε λογαριασμούς που υποβλήθηκαν το 2021, οι ελεγκτές και τότε την προειδοποίησαν σχετικά με την ικανότητα της εταιρείας μόδας της Victoria να συνεχίσει να λειτουργεί, καθώς η εταιρεία είχε συγκεντρώσει χρέη άνω των 46 εκατομμυρίων λιρών από τότε που ξεκίνησε.

Τον Φεβρουάριο του 2021, προέκυψε ότι η σειρά ομορφιάς της Beckham που δημιούργησε το 2019 είχε υποστεί απώλεια 4,7 εκατομμυρίων λιρών. Μια εκπρόσωπος της εταιρείας είπε: «Ενώ το 2019 ήταν μια χρονιά με προκλήσεις, η επιχείρηση μείωσε στο μισό τις απώλειές της – ένα σημαντικό βήμα στον δρόμο προς την κερδοφορία. Το λανσάρισμα της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς ομορφιάς την ίδια χρονιά βοήθησε στην αύξηση των συνολικών εσόδων κατά 7% το 2018 και οι δύο επιχειρήσεις επικεντρώνονται στην κερδοφόρα ανάπτυξη. «Η πρόσφατη συλλογή μόδας AW’21 έτυχε θετικής υποδοχής από τους κριτικούς μόδας και η βιομηχανία ομορφιάς έχει δει πολλά προϊόντα που ξεπούλησαν τους τελευταίους μήνες».

Οι φίλοι της Beckham είπαν πως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει με την εταιρεία της, παρόλο που οι επικριτές της το «έχουν απορρίψει ως έργο ματαιοδοξίας». Κάποιος είπε: «Η Victoria το λατρεύει αυτό που κάνει και παρά τα προφανή εμπόδια, είναι πολύ παθιασμένη με αυτό».

(Πηγή: dailymail.com)

Διάβασε επίσης:

Το άρωμα που η Victoria Beckham και η Meghan Markle δεν αποχωρίζονται ούτε στιγμή

Το άρωμα είναι ίσως το μοναδικό θεσπέσιο συναίσθημα που δημιουργεί σε χρόνο μηδέν εικόνες και αναμνήσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο για να περιγράψω στιγμές και αισθήσεις… Μοιάζει σαν μια έκφανση μαγείας που καταφέρνει με μια και μόνο σταγόνα να κάνει flash back στον χρόνο. Απίστευτό;

Μέσα στις μυρωδιές που διαχέονται παντού είναι αναμφισβήτητα και τα αρώματα. Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει εξάλλου να γυρίζει το βλέμμα σου κάθε φορά που περνά από δίπλα σου ένα άτομο που φορά ένα μεθυστικό -για τις δικές σου αισθήσεις- άρωμα; Κολόνιες, αρώματα, mist, λάδια ή όπως αλλιώς θέλεις να ονομάσεις αυτά τα θεσπέσια μπουκαλάκια που εσωκλείουν λίγη από τη μαγεία της φύσης και των λουλουδιών, όλα έχουν τη δική του ιστορία ν΄αφηγηθούν και να μας ταξιδέψουν.

Όταν μιλάμε για διαχρονικά βρετανικά αρωματοποιία, κανένα δεν είναι πιο εμβληματικό από το Jo Malone London. Το σήμα κατατεθέν του; Τα κομψά γυάλινα μπουκάλια και η πανέμορφη κρεμ και μαύρη συσκευασία τους, τόσο elegant και τόσο χαρακτηριστικά έρχεται να συνδυαστεί  με την συνεχώς διευρυνόμενη συλλογή αρωμάτων της εταιρίας Jo Malone, και γίνονται συνώνυμα με τις ειδικές περιστάσεις μας – αγαπημένες στιγμές στις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε με έναν και μόνο ψεκασμό.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ!

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
λευκή καπαρντινα με δερμάτινο παντελόνι
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top