Now Reading
Δοκίμασε το τρικ με το eyeliner για να ένα ξεκούραστο βλέμμα

Δοκίμασε το τρικ με το eyeliner για να ένα ξεκούραστο βλέμμα

Avatar photo

Αν έχεις κουρασμένα μάτια και το βλέμμα σου φαίνεται βαρύ, τότε με ένα μόνο προϊόν μπορείς να αποκτήσεις μια φωτεινή και ξεκούραστη μάτια. Το μυστικό είναι στο πως θα χρησιμοποιήσεις το eyeliner και αυτό το κόλπο είναι ό,τι πιο χρήσιμο για να ξυπνήσεις τα κουρασμένα μάτια σου.

Η αλήθεια είναι και προς μεγάλη μας απογοήτευση, είναι αρκετά δύσκολο να διώξουμε την κούραση από το βλέμμα μας και να καλύψουμε τα κουρασμένα μας μάτια, είτε πρόκειται για έναν κακό ύπνο είτε για γενική εξάντληση, δυστυχώς τα μάτια μαρτυρούν την αλήθεια. Τα μάτια τα λένε όλα. Ευτυχώς, όμως υπάρχει η λύση ενός λαμπερού eyeliner waterline μπορεί να ξυπνήσει τα κουρασμένα μάτια στη στιγμή.

Ένα λαμπερό μακιγιάζ στα μάτια, φωτίζει εξ ορισμού το βλέμμα και τα κάνει να φαίνονται πιο ξύπνια. Χρησιμοποιώντας ένα φωτεινό μολύβι στις εσωτερικές γωνίες των ματιών μπορείς να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μεγάλα. Με αυτόν τον τρόπο επιμηκύνεις τα μάτια και μπορείς να «εξαπατήσεις» στο σχήμα τους, κάνοντάς τα να φαίνονται μεγαλύτερα. Η βασική ιδέα είναι να εξουδετερώσεις ή να καλύψεις τον φυσικό ροζ, κόκκινο ή σκούρο τόνο της «νερογραμμής» ή waterline όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε, που είναι η γραμμή κάτω από τα μάτια, που τρέχουν τα δάκρυα. Κατά κάποιον τρόπο, είναι σαν να διορθώνεις το χρώμα των ματιών.

Σχετικά με το ποια απόχρωση μπορείς να επιλέξεις για να φωτίσεις τη γραμμή του αυτή, οι ειδικοί λένε ότι εξαρτάται πραγματικά από τον τόνο του δέρματός μας, το φυσικό χρώμα της γραμμής και το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε. Για κάθε μέρα, προτίμησε μια υπόλευκη ή nude απόχρωση που είναι λίγο πιο ευέλικτη και διακριτική από το έντονο λευκό. Το έντονο λευκό μπορεί να σου δώσει μια πιο θεατρική αίσθηση, αν και σε ένα ανοιχτόχρωμο δέρμα θα είναι λιγότερο αισθητή.

Ο make-up artist Peter Philips χάραξε δραματικές πινελιές λευκού eyeliner στα μοντέλα στην επίδειξη υψηλής ραπτικής του Dior την άνοιξη του 2022 νωρίτερα φέτος για να συμπληρώσει τη χρωματική παλέτα της συλλογής με μεταλλικά χρώματα και λευκές αποχρώσεις. «Η συλλογή είναι λίγο πιο ρευστή, λιγότερο γραφική», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Philips στο Vogue. «Το μαύρο μακιγιάζ ματιών θα το έκανε πιο κλασικό και το λευκό το έκανε πιο φωτεινό».

Η τεχνική αυτή είναι επίσης η αγαπημένη των διασημοτήτων. Η Victoria Beckham μουρμουρίζει ότι «δεν μπορεί να περάσει ούτε μια μέρα χωρίς» να χρησιμοποιήσει το Instant Brightening Waterline Pencil από την ομώνυμη μάρκα ομορφιάς της. «Είναι πολύ σπάνιο για μένα να ξεκουράζομαι ολόκληρο το βράδυ, αλλά, χάρη σε αυτό, κανείς δεν χρειάζεται να το μάθει», τόνισε η Beckham. «Η ουδέτερη απόχρωση εξισορροπεί κάθε ερυθρότητα κατά μήκος της waterline μου και φωτίζει το λευκό των ματιών μου. Σχεδόν το θεωρώ μέρος της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας μου. Αν και παραλείπω το μακιγιάζ, μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι δεν παραλείπω το Instant Brightening Waterline Pencil μου. Μου αρέσει να το αποκαλώ τη μαγική στιγμή της ρουτίνας μου».

Είτε το επιλέξεις για καθημερινή χρήση είτε για statement-making glam, μια πινελιά από ένα φωτιστικό μολύβι δημιουργεί την ψευδαίσθηση των φωτισμένων ματιών με ελάχιστη προσπάθεια.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top