Now Reading
Αν η κουβέρτα μοιάζει «κουβάρι» στον καναπέ σου, να πώς να τη μεταμορφώσεις σε μαξιλάρι

Αν η κουβέρτα μοιάζει «κουβάρι» στον καναπέ σου, να πώς να τη μεταμορφώσεις σε μαξιλάρι

Ιωάννα Σαλαμουρα
σαλόνι

Οι περισσότερες έχουμε κουβερτούλες στους καναπέδες μας και όσο και να τις φτιάχνουμε πάντα δείχνουν ακατάστατες.

Το σαλόνι είναι από τα σημεία του σπιτιού μας που απολαμβάνουμε περισσότερο από τα υπόλοιπα δωμάτια. Είναι ο χώρος που χαλαρώνουμε και που θέλουμε να διαθέτει θαλπωρή και μια ζεστή ατμόσφαιρα. Για να το πετύχουμε αυτό βάζουμε πολλά μαξιλάρια, ριχτάρια και ωραίες fluffy κουβέρτες. Το πρόβλημα δημιουργείται με τις κουβέρτες που συνήθως μοιάζουν σα να είναι πεταμένες και το σαλόνι δε δείχνει ποτέ τακτοποιημένο εξαιτίας αυτού.

Σίγουρα θα μπορούσες να δημιουργήσεις ένα σύστημα αποθήκευσης μέσα στον χώρο σου για να τα έχεις όλα μαζεμένα και τακτοποιημένα αλλά μπορεί να συμβούν αυτά τα δυο πράγματα αν το κάνεις αυτό. Ή μπορεί να πιάσει χώρο στο σαλόνι σου ή να δημιουργήσει «κυκλοφοριακή συμφόρηση». Για να μην προβληματίζεσαι δες πώς θα μπορέσεις να μεταμορφώσεις τις κουβέρτες σου σε ένα ωραίο, extra διακοσμητικό στοιχείο σύμφωνα με το housedigest.com.

ριχτάρι καναπές

Η χρήστης του TikTok, organizingbyivonne, είναι μια επαγγελματίας διοργανώτρια εκδηλώσεων με έδρα το Χιούστον του Τέξας. Η Ivonne δημοσίευσε ένα video αποκαλύπτοντας δύο καινοτόμες τεχνικές αναδίπλωσης που κρύβουν τις κουβέρτες από την κοινή θέα. Μέχρι στιγμής, το βίντεο έχει κερδίσει 2,6 εκατομμύρια προβολές, πάνω από 104.000 likes και σχεδόν 500 σχόλια.

@organizingbyivonne

Here I show you two easy ways to fold your blankets and give a nicer touch to your livingroom. #organizingbyivonne #foldinghacks #foldingclothes #foldingathome #organizesdhome #tipsandtricks #home #stayorganized #cleanwithme #hometips #smallspaces #howtofold organizewithme. #home #homesweethome #getorganized #homehacks #cleaningmotivation #homeorganization #instahome #houston #springtx #thewoodlandstx #galvestontx #mom #organization #momlite #getorganizer #organizedmom #tutorial

♬ Forget Me Nots – 12″ Version – Patrice Rushen

Οι τεχνικές αναδίπλωσης

Η Ivonne έδειξε την πρώτη τεχνική αναδίπλωσης με μια σκούρα μπλε πλεκτή κουβέρτα. Πρώτα, την άπλωσε σε μια επίπεδη επιφάνεια. Στη συνέχεια, ξεκινώντας από τη μακρύτερη άκρη της κουβέρτας, την τύλιξε πριν πιάσει και τις δύο άκρες και τις δέσει σε έναν σφιχτό κόμπο. Έπειτα, κράτησε κάθε άκρο, ένα κάθε φορά, και τα έβαλε μέσα στον κόμπο, με αποτέλεσμα να δώσει ένα μοναδικό σχήμα και στη συνέχεια το τοποθέτησε πάνω στα άλλα μαξιλάρια.

Στη δεύτερη τεχνική, η Ivonne άρπαξε μια πιο ανοιχτή μπλε fluffy κουβέρτα και τη δίπλωσε στη μέση πριν την τοποθετήσει στον πάγκο. Στη συνέχεια τη δίπλωσε ξανά κατά μήκος πριν κρατήσει και τα δύο άκρα και τα τυλίξει το ένα προς το άλλο. Το ένα άκρο διπλώθηκε δύο φορές πριν μπει στην ανοιχτή πτυχή του άλλου άκρου, μετατρέποντας το σε ένα άνετο, τετράγωνο μαξιλάρι.

σαλόνι

Όπως λοιπόν τα βλέπεις δεν πιστεύεις ότι τα δυο αυτά «μαξιλάρια» είναι κουβέρτες. Κι έτσι με αυτόν τον τρόπο έχεις ένα μαζεμένο σαλόνι στο οποίο έχεις δώσει πολύ στιλ.

Διάβασε επίσης:

Διαρρύθμισε σωστά τα έπιπλα και δώσε στιλ στο σαλόνι σου με 3 απλά tips

Είτε μετακομίζεις και δεν ξέρεις πώς να διαμορφώσεις το σαλόνι σου είτε άπλα θέλεις να το ανανεώσεις, δεν χρειάζεται πανικός. Εμείς σου έχουμε 3 χρήσιμες συμβουλές που θα σου αποδείξουν ότι η τακτοποίηση του σαλονιού είναι εύκολη. Αυτό που σίγουρα επιθυμείς είναι είναι να δημιουργήσεις έναν χώρο που να είναι καλά σχεδιασμένος αλλά και άνετος.

Σαλόνι

Η Robin DeCapua, ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια στο Madison Modern Home, έχει δει όλα τα είδη σχημάτων, μεγεθών και διαμορφώσεων σαλονιού από τότε που ξεκίνησε την επιχείρησή της πριν από 12 χρόνια. Ανεξάρτητα από τα τετραγωνικά μέτρα, ωστόσο, το σαλόνι, λέει, είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό δωμάτιο στο σπίτι.

Διάβασε εδώ τους τρόπους.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
διακοσμηση μπαλκονιου
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
περιποιημένος κήπος

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top