Now Reading
Τα εγγόνια της Grace Kelly δημιουργούν ένα επικό franchise για τη βασιλική οικογένεια του Μονακό

Τα εγγόνια της Grace Kelly δημιουργούν ένα επικό franchise για τη βασιλική οικογένεια του Μονακό

Λινα Γριβογιάννη
ΜΟΝΑΚΟ

Οι απόγονοι της Grece Kelly ετοιμάζουν μία σειρά ταινιών για την βασιλική οικογένεια του Μονακό με την πρώτη ταινία να αφηγείται την ιστορία της καταγωγής του οίκου των Grimaldi τον 13ο αιώνα.

Ξέχασε το «The Crown» ένα ολοκαίνουργιο ιστορικό δράμα, αυτή τη φορά για τη βασιλική οικογένεια του Μονακό, έρχεται. Και σε αντίθεση με τη σειρά του Netflix, αυτή έχει τη βασιλική σφραγίδα έγκρισης. Το «Monaco: Part I – The Rock», παραγωγής τεσσάρων μελών του οίκου των Grimaldi – της Andrea Casiraghi, του Pierre Casiraghi, της Beatrice Casiraghi (κατά κόσμον Bormeo) και του συζύγου της Charlotte Casiraghi, Dimitri Rassam – θα αφηγηθεί την ιστορία της καταγωγής της δυναστείας των Grimaldi, ξεκινώντας από την κατάκτηση του Μονακό. Το 1297, ο François Grimaldi κατέλαβε τον βράχο του Μονακό και ξεκίνησε τη δυναστεία.

«Νόμιζα ότι γνώριζα αυτή την ιστορία, αλλά αποδείχθηκε ότι είχα μόνο ξύσει την επιφάνεια. Με απλά λόγια είναι επική από κάθε άποψη: Οικογένεια, περιπέτεια, ίντριγκα», δήλωσε ο Rassam στο Variety. «Η αληθινή ιστορία της ίδρυσης των Grimaldi του Μονακό πριν από περίπου επτά αιώνες είναι μια από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες που είχα την ευκαιρία να ανακαλύψω χάρη στην πρωτοβουλία της Beatrice, του Andrea και του Pierre.».

ΜΟΝΑΚΟ
ΠΗΓΗ:nstagram.com/explore/locations/286449344700945/palais-princier-de-monaco-princes-palace-of-monaco/

Η τετράδα, που διευθύνει την Astrea Films, σχεδιάζει ένα franchise παρόμοιο με το σύμπαν του Yellowstone του Taylor Sheridan, «μια σειρά ταινιών και τηλεοπτικών σειρών για την ιστορία του Μονακό, ξεκινώντας από την ιστορία καταγωγής της οικογένειας Grimaldi». Η Astrea ανέφερε σε δήλωσή της: «Μας συγκλόνισε ο όγκος των ανείπωτων, ενδιαφέρουσων και επικών ιστοριών που ήταν κρυμμένες σε αρχαία έγγραφα και ιδιωτική αλληλογραφία ανά τους αιώνες. Τελικά αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε από την αρχή».

Η Martha Hillier θα γράψει το «Monaco: Part I – The Rock». Η Hillier, δήλωσε η Astrea, «έβαλε το πάθος και το ταλέντο της στην αφήγηση της ιστορίας της καταγωγής των Grimaldi, σμιλεύοντας από αυτά τα αρχεία τους πιο πολυεπίπεδους, πνευματώδεις και αυθεντικούς χαρακτήρες».

ΓΚΕΙΣ ΚΕΛΛΥ
ΠΗΓΗ:nstagram.com/explore/locations/286449344700945/palais-princier-de-monaco-princes-palace-of-monaco/

Η παραγωγή της ταινίας θα γίνει επίσης από την Pathé και την Chapter 2, μια εταιρεία της Mediawan.

 

«Η απίστευτη ιστορία των Grimaldi  ανά τους αιώνες επιτρέπει την αφήγηση ιστοριών από γενιά σε γενιά, με τον τρόπο που επιτεύχθηκε λαμπρά με το Yellowstone», δήλωσε ο Ardavan Safaee, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής Pathé. Ο Safaee πρόσθεσε ότι η Pathé «αισθάνεται ότι υπάρχουν σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες με αυτή την πνευματική ιδιοκτησία είτε για τις κινηματογραφικές αίθουσες είτε σε μορφή σειράς».

ΜΟΝΑΚΟ

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή το 2024.

Διάβασε επίσης:

Love&Death:Η Elizabeth Olsen υποδύεται την Candy προσπαθώντας να ρίξει νέο φως στο έγκλημα του ‘80

 «Έχω κάνει όλα όσα πρέπει να κάνει μια σύζυγος: το σπίτι, τα παιδιά, το φαγητό. Πού είναι η εκδίκηση;» λέει η Candy Montgomery, ενώ μιλάει με την καλύτερή της φίλη Jackie. Η Jackie περνάει ένα πρόσφατο διαζύγιο, οπότε η Montgomery την παρηγορεί μέσα από την αποδοκιμασία που φέρνει ένας χωρισμός γάμου στην καθολική εκκλησία τους. Ωστόσο, η Candy δεν αποδοκιμάζει την πράξη όπως άλλοι άνθρωποι στην κοινότητα του Τέξας, αλλά σχεδόν ζηλεύει το νέο ξεκίνημα της φίλης της και συμβουλεύει την Jackie να δει το διαζύγιο ως μια «νέα αρχή, ένα νέο πεπρωμένο».

LOVE & DEATH HBO
ΠΗΓΗ:instagram.com/loveanddeathhbo/
PIN IT

Αν και το «Love & Death» του HBO Max, διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1980, η δυσαρέσκεια της Candy για την πεζή ζωή της απηχεί το πώς αισθάνονται οι Αμερικανίδες σήμερα. Μελέτη της Pew Research του 2017 διαπίστωσε ότι το 77% των γυναικών αντιμετωπίζει πίεση να είναι ένας εμπλεκόμενος γονέας, ενώ το 30% των γυναικών δηλώνει ότι η κοινωνία εκτιμά μια γυναίκα που φροντίζει και έχει ενσυναίσθηση πάνω από όλες τις άλλες ιδιότητες. Παρόλο που η πίεση που δέχονται οι γυναίκες από τους ανθρώπους στη ζωή τους (γονείς, σύζυγος, φίλοι ή απλώς η κοινωνία γενικότερα) δεν δικαιολογεί τυχόν παραπτώματα, μας κάνει να καταλάβουμε πώς αυτό το βάρος της ευθύνης μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις που παίρνουν κάποιες.

Δες εδώ την ιστορία του Love & Death 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
KATE WINSLET
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Saltburn η ταινίαDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr