Now Reading
Η νέα σειρά των Leonardo DiCaprio και Martin Scorsese ψάχνει σπίτι

Η νέα σειρά των Leonardo DiCaprio και Martin Scorsese ψάχνει σπίτι

Λινα Γριβογιάννη

Οι μακροχρόνιοι συνεργάτες Leonardo DiCaprio και Martin Scorsese θα διασκευάσουν την αληθινή ιστορία εγκλήματος του 19ου αιώνα με τίτλο «Devil in the White City Series».

Με ένα πραγματικό «κάστρο δολοφονίας», το «Devil in the White City Series» είναι ένα σκηνικό του 19ου αιώνα και την πρώτη ρόδα λούνα παρκ στον κόσμο, το best-seller βιβλίο του Erik Larson, «Ο διάβολος στη λευκή πόλη», παρακαλούσε για μια κινηματογραφική μεταφορά από τότε που δημοσιεύτηκε το 2003. Ήταν στα σκαριά για αρκετό καιρό, αλλά τώρα το Hulu φαίνεται ότι το εγκατέλειψε. Τι γνωρίζουμε για την επερχόμενη προσαρμογή του «The Devil in the White City».

Το Hulu ανακοίνωσε ότι το έργο θα επιστρέψει το 2019. Στο Television Critics Association Press Tour, ο Craig Erwich, ανώτερος αντιπρόεδρος του Hulu για τα πρωτότυπα σενάρια, δήλωσε ότι το «The Devil in the White City: Murder», «Magic And Madness At The Fair That Changed America» αναπτύσσεται σε σειρά για το Hulu με τους Leonardo DiCaprio και Martin Scorsese να έχουν αναλάβει την παραγωγή.

Leonardo DiCaprio

Σε μια προηγούμενη εκδοχή του πρότζεκτ, ο DiCaprio είχε οριστεί να πρωταγωνιστήσει ως κατά συρροή δολοφόνος Dr. H.H. Holmes, αλλά το 2022, ο Keanu Reeves συνδέθηκε με τη σειρά. Αργότερα ο Reeves αποσύρθηκε και τον Μάρτιο του 2023, αναφέρθηκε ότι το Hulu δεν προχωρά πλέον με τη σειρά. Το The Hollywood Reporter σημείωσε ότι ο Jeremy Allen White, ο Jude Law και ο σκηνοθέτης Matt Ross εξακολουθούν να βρίσκονται σε συζητήσεις για να εργαστούν στο Devil in the White City, αν αυτό καταλήξει κάπου αλλού.

Η ιστορία ακολουθεί τον Henry H. Holmes, γνωστός και ως Dr. H. H. Holmes, τον πρώτο σύγχρονο κατά συρροή δολοφόνο της Αμερικής, ο οποίος έχτισε ένα «Κάστρο του Φόνου» στη σκιά της Παγκόσμιας Έκθεσης του 1893, και τον Daniel Hudson Burnham, τον διευθυντή των έργων της Έκθεσης. Όπως αναφέρει η περιγραφή του εκδοτικού οίκου για το βιβλίο του Erik Larson: «Δύο άνδρες, ο καθένας όμορφος και ασυνήθιστα επιδέξιος στην δουλειά του, ενσάρκωσαν ένα στοιχείο της μεγάλης δυναμικής που χαρακτήρισε την ορμή της Αμερικής προς τον εικοστό αιώνα».

ΠΗΓΗ:TownandCountrymag

Το αρχικό σχέδιο ήταν η ιστορία να γίνει ταινία. Ο DiCaprio προσπαθεί να μεταφέρει την ιστορία του Henry H. Holmes στην οθόνη από το 2003,  αλλά πολλά άλλαξαν στην πορεία. Πρώτον, ο Leo δεν είχε πάντα τα δικαιώματα του βιβλίου. Αρχικά, ήλπιζε να δουλέψει από το δημόσιο υλικό που υπάρχει για τον Holmes, ο οποίος λέγεται ότι δολοφόνησε κάπου μεταξύ 27 και 200 ανθρώπων κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Έκθεσης του 1893.

Ο Tom Cruise και η Kathryn Bigelow, μια άλλη ομάδα ηθοποιών-σκηνοθετών, είχαν αρχικά τα δικαιώματα. Η συμφωνία τους έληξε το 2004 και ο DiCaprio τα απέκτησε στη συνέχεια. Το 2015, έφερε τον Scorsese, ο οποίος έκτοτε έχει αναλάβει το έργο. Όλα τα έργα που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως, είχαν οριστεί να είναι ταινίες μεγάλου μήκους. Αυτό το έργο σε μορφή σειράς προσθέτει μια νέα πινελιά στη διασκευή. Το «Devil in the White City» θα μπορούσε ακόμα να συμβεί.

Σύμφωνα με το Deadline, η παραγωγή της σειράς δεν αναμενόταν να ξεκινήσει πριν από το 2023. Αφού εγκαταλείφθηκε στο Hulu, οι παραγωγοί ABC Signature σχεδιάζουν να την προωθήσουν σε άλλα δίκτυα.

Διάβασε επίσης:

Luther: Ο Idris Elba μάς έλειψε και η νέα του ταινία στο Netflix έρχεται να μας καθηλώσει

Το τρέιλερ του «Luther: The Fallen Sun» φέρνει πίσω τον απατεώνα ντετέκτιβ του Idris Elba «Αςέρθει ο εφιάλτηςγιατί είμαι έτοιμος».Το«Luther: The Fallen Sun» κυκλοφόρησε το πρώτο του τρέιλερ πριν από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Idris Elba στο ρόλο του ντετέκτιβ. Αν θυμάσαι, ο αρχιφύλακας John Luther τελείωσε τη σειρά του BBC στη φυλακή για διάφορα παραπτώματα -πραγματικά χάσαμε το λογαριασμό τους-, αλλά η πρώτη του μεγάλου μήκους απόπειρα προφανώς δεν λαμβάνει χώρα μόνο στη φυλακή.  

Το τρέιλερ ανοίγει με μια βίαιη εξέγερση στη φυλακή που πιθανότατα οδηγεί στην απόδραση του Luther, προς μεγάλη απογοήτευση του πρώην αφεντικού του DSU Martin Schenk -ο επιστρέφων Dermot Crowley και του νέου χαρακτήρα Odette Raine –Cynthia Erivo. 

Αλλά μπορεί να είναι κρυφά ευτυχισμένοι, καθώς ένας νέος κακοποιός οργιάζει και ο Luther μπορεί να είναι ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει. Αυτός ο κακός είναι ο ψυχοπαθής στον κυβερνοχώρο και κατά συρροή δολοφόνος David Robey, τον οποίο υποδύεται ο πρωταγωνιστής του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» Andy Serkis. Βλέπουμε τον Robey να χλευάζει τον Luther σε όλο το τρέιλερ και φαίνεται τόσο τρομακτικός όσο οποιοσδήποτε κακός του Luther που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ο Luther έχει βγει από τη φυλακή και πάντα θα στοιχηματίζαμε σε αυτόν να σταματήσει κάθε δολοφόνο: «Ας έρθει ο εφιάλτης, γιατί είμαι έτοιμος». 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
λίλι κόλινς
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sharon StoneDnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top