Now Reading
Η τεχνική στεγνώματος που κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν σαν να βγήκες από το κομμωτήριο

Η τεχνική στεγνώματος που κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν σαν να βγήκες από το κομμωτήριο

Αλεξάνδρα Τρύφωνος
Η τεχνική στεγνώματος που θα κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν σαν να βγήκες από το κομμωτήριο

Αν θέλεις ίσια μαλλιά με επαγγελματικό αποτέλεσμα, αυτή είναι η τεχνική που πρέπει να δοκιμάσεις.

Όταν προσπαθείς να μιμηθείς τη δουλειά ενός επαγγελματία hairstylist, μπορεί να διαπιστώσεις ότι το τελικό αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε στιλ χτενίσματος τείνει να «πέφτει» εύκολα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απαιτητικό από το να προσπαθείς να αναδημιουργήσεις ένα χτένισμα που σου έκαναν στο κομμωτήριο, δεδομένου ότι το τελικό αποτέλεσμα σπάνια φαίνεται τόσο καλό όσο αυτό που αποδίδει ο κομμωτής σου.

Ακόμη και όταν στεγνώνεις απλά τα μαλλιά σου με πιστολάκι, η προσπάθεια να τα κάνεις εντελώς ίσια μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδύνατη. Τις περισσότερες μέρες, μπορεί να μην έχεις κανένα πρόβλημα να αφιερώσεις χρόνο και να τα κάνεις να φαίνονται όσο πιο κομψά γίνεται. Ωστόσο, όταν βιάζεσαι, το να αφιερώσεις μια ώρα για να βεβαιωθείς ότι τα μαλλιά σου θα παραμείνουν ίσια χωρίς να φριζάρουν δεν είναι ούτε εφικτό, ούτε επιθυμητό.

Μερικές φορές το στέγνωμα μαλλιών μπορεί απλώς να κάνει τα μαλλιά σου πιο ογκώδη από όσο φανταζόσουν, ανάλογα με τη φυσική υφή των μαλλιών σου. Αλλά, με μια διαφορετική τεχνική, μπορείς να αποκτήσεις πιο ίσια μαλλιά όταν τους εφαρμόζεις θερμότητα.

Πώς να αποκτήσεις πιο ίσια μαλλιά όταν τα στεγνώνεις με πιστολάκι

Η τεχνική στεγνώματος που θα κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν σαν να βγήκες από το κομμωτήριο

Αφού λούσεις τα μαλλιά σου, προσπάθησε να στραγγίσεις όσο το δυνατόν περισσότερο νερό – περισσότερο νερό σημαίνει μεγαλύτερο χρόνο στεγνώματος. Στύψε απαλά την υπερβολική υγρασία και στέγνωσε τα μαλλιά σου με μια πετσέτα με μικροΐνες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια φαρδιά χτένα με δόντια, ξεμπέρδεψε απαλά τα μαλλιά σου από την άκρη μέχρι τη ρίζα. Εφάρμοσε το προστατευτικό θερμότητας και στη συνέχεια ετοίμασε το πιστολάκι σου. Για να κάνεις τα μαλλιά σου όσο πιο κομψά γίνεται, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ένα ακροφύσιο.

μακριά μαλλιά

Χώρισε τα μαλλιά σου σε τμήματα, τοποθετώντας μια στρογγυλή βούρτσα μαλλιών κάτω από την πρώτη τούφα μαλλιών. Ξεκινώντας από την κορυφή, μετακίνησε το ακροφύσιο μπρος-πίσω για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα η θερμότητα. Ένα ακροφύσιο επιτρέπει τη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας θερμότητας σε μια περιοχή, επομένως η κίνηση είναι απαραίτητη όταν πρόκειται για ομοιόμορφο στέγνωμα και αποφυγή ζημιάς από τη θερμότητα.

Είναι επίσης σημαντικό να κρατάς το πιστολάκι περίπου 10-15 πόντους μακριά από το κεφάλι σου, έτσι ώστε η υψηλή θερμοκρασία του αέρα που παράγει να μην καταστρέφει τις τρίχες.. Μόλις στεγνώσει μια περιοχή, πέρασέ την με κρύο αέρα για να σταθεροποιήσεις το φορμάρισμα.

Διάβασε επίσης:

Το εύκολο hair hack που προσθέτει μήκος στην αλογοουρά σου

Ένα ωραίο ponytail μπορεί να κάνει την εικόνα σου πολύ εντυπωσιακή. Με μερικά απλά βήματα, είναι εύκολο να προσθέσεις στην εμφάνισή σου την τέλεια δυναμική της αλογοουράς. Μόλις βρεις το ιδανικό στιλ αλογοουράς για το σχήμα του προσώπου σου, οι δυνατότητες που «ανοίγονται» μπροστά σου είναι αμέτρητες. Ωστόσο, μερικές φορές θέλουμε η αλογοουρά μας να δείχνει πιο μακρά και πολυτελής. Γεγονός που ενδεχομένως είναι αποτρεπτικό να επιτύχουμε βάσει του μήκους των μαλλιών μας.

Το εύκολο hair hack που προσθέτει μήκος στην αλογοουρά σου

Στην αγορά υπάρχουν πολλά πρόσθετα extensions που προσομοιάζουν  διάφορα είδη ponytail και προσθέτουν μάκρος στα μαλλιά. Αν όμως δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις κάτι τέτοιο και να εκπαιδευτείς έως ότου αποκτήσεις τα skills για να τα τοποθετείς άψογα στα μαλλιά σου, η λύση έρχεται για ακόμα μια φορά έσω του TikTok με ένα εύκολο hair hack που προμηνύουμε πως θα γίνει το αγαπημένο μας κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών του καλοκαιριού.

Δες εδώ το hair hack

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ombré Lip Gloss Nails: η καλοκαιρινή τάση που πρέπει να υιοθετήσεις στο επόμενο μανικιούρ σου
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Viral Beauty Hack που θα σε βοηθήσει να βρεις τον χρωματικό υποτόνο της επιδερμίδας σου

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top