Now Reading
Met Gala ’23: Οι πιο λαμπερές red carpet εμφανίσεις που είχαν «άρωμα» Karl Lagerfeld

Met Gala ’23: Οι πιο λαμπερές red carpet εμφανίσεις που είχαν «άρωμα» Karl Lagerfeld

Ιωάννα Σαλαμουρα
εμφανίσεις κόκκινο χαλί

Το φετινό Met Gala ήταν αφιερωμένο στον μετρ της μόδας, Karl Lagerfeld.

Το φετινό Met Gala ονομάστηκε «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» και ήταν αφιερωμένο στον μεγάλο σχεδιαστή Karl Lagerfeld. Η επίσημη εκδήλωση καλούσε τους παρευρισκόμενους να φορέσουν δημιουργίες προς τιμήν του αείμνηστου σχεδιαστή, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για το σχεδιασμό του στη Chanel. Στο παρελθόν ο Lagerfeld είχε συνεργαστεί και με τους οίκους Fendi, Chloé αλλά κατά την καλλιτεχνική του πορεία στη Chanel είχε δημιουργήσει και τη δική του ομώνυμη γραμμή.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ
ΑΠΕ

Η Anna Wintour επέλεξε τους: Dua Lipa, Penélope Cruz, Roger Federer και Michaela Coel για να την πλαισιώσουν ως συμπαρουσιαστές της βραδιάς.

Είναι γνωστό ότι στο Met Gala οι καλεσμένοι τιμούν και γιορτάζουν τη μόδα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ευρηματικά κομμάτια που άλλες φορές θυμίζουν κλασικό red carpet ενώ κάποιες φορές γίνονται εξαιρετικά εκκεντρικά και τολμηρά. Πολλές παρουσίες φόρεσαν ρούχα της Chanel, όπως και η Nicole Kidman, η Penélope Cruz, η Dua Lipa, η Kristen Stewart , η Gisele Bündchen και η «Barbie» Margot Robbie,η οποία μάλιστα φόρεσε ένα κομμάτι που είχε φορέσει η Cindy Crawford σε επίδειξη του οίκου το 1993.

ηθοποιός
Nicole Kindman

Μάλιστα η Kindman ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα πολύ συγκινητικό video αφιερωμένο στον Lagerfeld.

μαύρο φόρεμα
Margot Robbie

ανδρόγυνο
Kristen Stewart

 

Ενώ με ρούχα Karl Lagerfeld εμφανίστηκαν η Cara Delevingne και η Michelle Yeoh.

μαυροασπρο
Michelle Yeoh
'άσπρο πουκάμισο
Cara Delevingne

H Rihanna με τον σύζυγο της ASAP Rocky φόρεσαν Valentino και ομολογουμένως η κάπα της τραγουδίστριας ήταν πολύ εντυπωσιακή με τις τεράστιες καμέλιες.

ζευγάρι
ASAP Rocky, Rihanna

Ο ηθοποιός Pedero Pascal εμφανίστηκε με ένα κοκκινόμαυρο σύνολο Maison Valentino κι έκανε μια statement δήλωση πως η βερμούδα μπορεί να φορεθεί και σε κόκκινο χαλί.

κόκκινο σύνολο
Pedro Pascal

H Anne Hathaway, ως πρέσβειρα του οίκου Versace, φόρεσε μια στράπλες δημιουργία με  cut out λεπτομέρειες.

μακρύ φόρεμα
Anne HathawayΗ

Οι δυο κόκκινες παρουσίες που ξεχώρισαν, ήταν αυτή της  Salma Hayek που κλασικά φορούσε Gucci και της Kylie Jenner με custom made φόρεμα Jean Paul Gaultier.

κόκκινο φόρεμα
Salma Hayek
κόκκινο ρούχο
Kylie Jenner

Η Jennifer Lopez φόρεσε Ralph Lauren, ενώ στα ίδια pastel χρώματα κινήθηκε και η Ashley Graham του σχεδιαστή Harris Reed

παστέλ
Ashley Graham

Οι πιο εκκεντρικές παρουσίες ήταν αυτή του Jared Letto που εμφανίστηκε ντυμένος ως η αγαπημένη γάτα του Kaiser Choupette, αλλά ντυμένος γάτα ήταν και ο Lil Nas X. Εντυπωσιακό κι εκκεντρικό ήταν και το ρούχο της Janelle Monae που ήταν σε στρώσεις.

γάτα
Jared Leto
γυμνός ασημί
Lil Nas X
τεράστιο ρούχο
Janelle Monae
διαφάνεια
Janelle Monae

Κάτι άλλο που έκλεψε την παράσταση ήταν τα ογκώδη παπούτσια με τεράστιες φιάπες που φορούσαν οι περισσότερες celebrities. Το φετινό Met Gala είχε πολύ έντονο άρωμα από τον Karl Lagerfeld και ίσως ήταν από τα λιγότερο «κιτς» θεματικά events που έγιναν, thank God to Karl μάλλον!

Δες εδώ και άλλες λαμπερές εμφανίσεις.

εμφανίσεις κόκκινο χαλί
Jeremy Pope

Διάβασε επίσης:

Ο Jared Leto γίνεται …Kaiser στην ταινία της βιογραφίας του Karl Lagerfeld

O εκκεντρικός ηθοποιός Jared Leto θα ενσαρκώσει τον -επίσης- εκκεντρικό Karl Lagerfeld, στη νέα ταινία που θα έχει ως θέμα τη βιογραφία του κορυφαίου Γερμανού couturier. Στο πλευρό του Leto θα βρίσκεται η σύντροφος του Emma Ludbrook, σε μια ταινία που την παραγωγή  θα αναλάβουν 3 στενοί φίλοι και συνεργάτες του Lagerfeld.  Άγνωστο παραμένει ακόμη το όνομα του σκηνοθέτη που θ’ αναλάβει να φέρει στη μεγάλη οθόνη, τη ζωή αλλά και το έργο του μεγάλου iconic καλλιτεχνικού διευθυντή της Chanel.

JARED LETO
epa09847369 US actor Jared Leto attends the UK fan screening of ‘Morbius’ at Leicester Square in London, Britain, 24 March 2022. The movie will be released in cinemas across the UK on 01 April 2022. EPA/ANDY RAIN

Οι 3 συνεργάτες του Lagerfeld,  o Pier Paolo Righi, διευθύνοντας σύμβουλος του οίκου Chanel, η Caroline Lebar, πιστή συνεργάτιδα του Karl Lagerfeld και ο Sébastien Jondeau, προσωπικός βοηθός και σωματοφύλακας του Lagerfeld, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία της ταινίας. Στην ταινία θα παρακολουθήσουμε τις σχέσεις «κλειδιά» στη ζωή του σχεδιαστή, την εκκεντρικότητα του καθώς επίσης και τη καριέρα του, μια πορεία που έχει μείνει ανεξίτηλη στην παγκόσμια ιστορία της μόδας.

Διάβασε εδώ λεπτομέρειες.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντίο Roberto Cavalli- Η ζωή και το έργο του Ιταλού σχεδιαστή που λάτρευε τη γυναικεία σιλουέτα
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Prada συνεχίζει την ευαισθητοποίηση της για το περιβάλλον με τη νέα ανακυκλωμένη συλλογή τσαντών



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST