Now Reading
Wednesday: Η σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα έρχεται με 2η σεζόν σε λίγες ημέρες

Wednesday: Η σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα έρχεται με 2η σεζόν σε λίγες ημέρες

Λινα Γριβογιάννη
Wednesday: Η σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα έρχεται με 2η σεζόν σε λίγες ημέρες

Θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν η σειρά «Wednesday» του Netflix; Οι θαυμαστές της που την έχουν λατρέψει αναρωτιούνται και αγωνιούν. Τα καλά νέα είναι ότι οι showrunners έχουν στο μυαλό τους ένα σχέδιο πολλών σεζόν για την οικογένεια Addams.

Η Wednesday  Addams της Jenna Ortega είναι μαγευτική. Η  νέα σειρά του Netflix, Wednesday, δείχνει τον εμβληματικό χαρακτήρα της Wednesday Addams να φοιτά στο υπερφυσικό οικοτροφείο Nevermore Academy. Εκεί, η Wednesday ερευνά τους μυστηριώδεις φόνους στο δάσος από ένα τέρας. 

Μετά από οκτώ συναρπαστικά επεισόδια, το τέρας αποκαλύφθηκε, αλλά εκεί άλλες πλοκές παραμένουν άλυτες, που θα εξερευνηθούν σε επόμενες σεζόν.

«Για εμάς, πάντα κοιτάμε το μέλλον, και όταν καθόμαστε να δημιουργήσουμε μια σειρά, κοιτάμε πολλές σεζόν, ιδανικά», δήλωσε ο συνδημιουργός Miles Millar στο Variety. «Αυτό δεν το περιμένουμε ποτέ, αλλά αυτή είναι η προσδοκία που ελπίζουμε ότι η σειρά θα είναι επιτυχημένη. Έτσι, πάντα σχεδιάζεις τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις σεζόν με πιθανές ιστορίες για τους χαρακτήρες. Μπορεί να εξελιχθεί και να αλλάξει. Συχνά, θέλεις να δεις ποιοι χαρακτήρες ή ηθοποιοί ξεπηδούν και για ποιους σου αρέσει να γράφεις. Οπότε θέλεις να το κρατήσεις ανοιχτό και αρκετά οργανικό ώστε να το αλλάξεις και να εξελιχθεί, αλλά σίγουρα έχουμε έναν αρκετά σαφή διάδρομο για το τι θέλουμε να κάνουμε στις επόμενες σεζόν», συμπλήρωσε.

Σε μια άλλη συνέντευξη, ο Millar μοιράστηκε τα έξης: «Νιώσαμε ότι μόλις αγγίξαμε την επιφάνεια με αυτούς τους χαρακτήρες και οι ηθοποιοί είναι τόσο καταπληκτικοί σε αυτούς τους ρόλους. Η Κάθριν είναι, νομίζω, μια εμβληματική Μόρτιτσα. Η σχέση μεταξύ της Wednesday και της Morticia είναι επίσης ουσιαστική για τη σειρά και η ιδέα ότι η Wednesday προσπαθεί να χαράξει τη δική της πορεία έξω από την οικογένεια είναι σημαντική». Ο συνδημιουργός Alfred Gough συμφωνεί, λέγοντας: «Υπάρχουν σίγουρα περισσότερα που μπορείς να εξερευνήσεις στον κόσμο των Addamses».

Wednesday: Η σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα έρχεται με 2η σεζόν σε λίγες ημέρες

Οι μελλοντικές σεζόν θα παραμείνουν επικεντρωμένες στον χαρακτήρα της Wednesday, καθώς αυτή είναι ο ομώνυμος χαρακτήρας, αλλά, όπως μοιράζεται ο Millar, «σίγουρα θέλουμε να παρουσιάσουμε την οικογένεια όπως κάναμε αυτή τη σεζόν σε μερικά επεισόδια, αν είχαμε μια δεύτερη σεζόν». 

Αν η σειρά επιστρέψει για δεύτερη σεζόν, μπορούμε να περιμένουμε ότι η Jenna Ortega θα επαναλάβει το ρόλο της ως Wednesday Addams, μαζί με τους άλλους ηθοποιούς που υποδύονται την οικογένεια Addams: Catherine Zeta-Jones ως Morticia, Luis Guzmán ως Gomez και Isaac Ordonez ως Pugsley. Επιπλέον, οι συνομήλικοι της Wednesday στο Nevermore, Enid Sinclair (Emma Myers), Bianca Barclay (Joy Sunday) και Xavier Thorpe (Percy Hynes White) πιθανότατα θα επιστρέψουν.

Wednesday: Η σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα έρχεται με 2η σεζόν σε λίγες ημέρες

Ο «γόνος του δαίμονα» -συγγνώμη, η κόρη- του Γκόμεζ και της Μόρτισια Άνταμς παίρνει επιτέλους τα φώτα της δημοσιότητας που της αξίζει. Η Wednesday Addams, η έφηβη που έχει εμμονή με τον θάνατο και η ιδέα της για μια χαλαρή καλοκαιρινή Παρασκευή περιλαμβάνει την ηλεκτροπληξία του αδελφού της, θα προβληθεί στο Netflix αργότερα φέτος, με την ηθοποιό Jenna Ortega στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Κρίνοντας από το νέο teaser, το Netflix θα ασχοληθεί με τις μακάβριες απολαύσεις της αγαπημένης «γκοθούλας» όλων μας. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο Tim Burton έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και με βάση την προηγούμενη δουλειά του, έχουμε μια καλή ιδέα για τη ζοφερή-συνδυάζει-φρικιαστική αισθητική της σειράς.

Wednesday: Η σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα έρχεται με 2η σεζόν σε λίγες ημέρες

Το Wednesday, που χαρακτηρίζεται από το Netflix ως «ένα ντετέκτιβ, υπερφυσικά διαποτισμένο μυστήριο», θα ακολουθήσει τη μοναχοκόρη των Addams καθώς φοιτά στο οικοτροφείο Nevermore Academy, όπου καταπιάνεται με τις νεοαποκτηθείσες ψυχικές δυνάμεις της και ένα υπερφυσικό μυστήριο δολοφονίας που συνδέεται με την ίδια της την οικογένεια. 

 ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: INSTAGRAM Wednesday Netflix

 

Η νέα Νο1 ένα σειρά του Netflix είναι τόσο δημοφιλής- που έσπασε το ρεκόρ του Stranger Things

Η νέα σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας λέγεται «Wednesday» και εκεί έξω υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που φαίνεται να την παρακολουθεί αυτή τη στιγμή και να την ανεβάζει τόσο που να ξεπέρνα ακόμα και το ρεκόρ άλλων ήδη κλασσικών σειρών όπως είναι το «Stranger Things».

Το Netflix έχει μια νέα  νούμερο ένα σειρά και αποδεικνύεται τόσο δημοφιλής που ξεπέρασε το Stranger Things όσον αφορά τις προβολές της «πρώτης εβδομάδας». Το «Wednesday», το spin-off της οικογένειας Addams, είναι διασκεδαστικό και επιτέλους ενώνει τον Tim Burton με ένα franchise στο οποίο ο σκηνοθέτης και η «τρέλα» του γεννήθηκαν για να συμμετέχουν. Στη σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί η Jenna Ortega ως Wednesday Addams, παίζουν επίσης οι Gwendoline Christie, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán και Fred Arimisen. Ας μην ξεχνάμε όμως και  το ευφυέστατο cameo της Christina Ricci, που είναι διάσημη για τον ρόλο της ως Wednesday στις ταινίες της δεκαετίας του ’90.

Το Wednesday, πολύ εύστοχα, έκανε ντεμπούτο μια Τετάρτη στο Netflix και έχει συγκεντρώσει ένα εκπληκτικό αριθμό ωρών προβολής. Αυτό είναι το μέτρο που χρησιμοποιεί το Netflix για να καθορίσει πόσο δημοφιλής είναι μια σειρά.

Κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής της, η σειρά κατάφερε να επιτύχει περίπου 341,23 εκατ. ώρες προβολής, σύμφωνα με το Deadline. Για να το θέσουμε σε ένα πλαίσιο: σε ένα παρόμοιο χρονικό διάστημα η τέταρτη σεζόν του Stranger things κατάφερε 335M προβολές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον η πιο δημοφιλής σειρά στο Netflix φέτος.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών μετατρέπεται σε Όπερα
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είσαι θαυμαστής του Harry Styles; Απόδειξέ το και γίνε ξεναγός στο χωριό που μεγάλωσε



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST