Now Reading
Η Mandy Moore μάς δείχνει φωτογραφίες από την «υπερβατική εμπειρία» γέννησης του γιου της

Η Mandy Moore μάς δείχνει φωτογραφίες από την «υπερβατική εμπειρία» γέννησης του γιου της

Avatar photo
Η Mandy Moore μάς δείχνει φωτογραφίες από την «υπερβατική εμπειρία» γέννησης του γιου της

Η χαρούμενη μαμά μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Η 38χρονη ηθοποιός του «This Is Us» μοιράστηκε στο Instagram την Πέμπτη (17/11) μια σειρά από φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος της, Oscar «Ozzie» Bennett. «Ένας μήνας με τον Ozzie μας», έγραψε η Moore μαζί με τις γλυκές φωτογραφίες. «Είμαι ακόμα σε θέση να έχω πρόσβαση σε όλα όσα αφορούν εκείνη τη στιγμή, η οποία ταυτόχρονα μοιάζει σαν ένα δευτερόλεπτο πριν και επίσης αδιανόητη για να φανταστώ τη ζωή πριν», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας την ανάρτησή της, η ηθοποιός ευχαρίστησε τους γιατρούς της και όλους όσους βοήθησαν την ημέρα του τοκετού. «Σας ευχαριστώ, Dr. Waldman, τη ροκ σταρ νοσοκόμα μας στο L&D, Athena, και τη doula (και φωτογράφο) @rebeccacoursey_photosandfilm που κρατήσατε χώρο και επιτρέψατε μια τέτοια υπερβατική εμπειρία γέννας». Κατέληξε λέγοντας: «Ο μικρός ήρθε στον κόσμο με το soundtrack του ‘Stardust’ του Willie Nelson».

Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον μικρό «Ozzie»

Στην πρώτη φωτογραφία της σειράς, η Moore φαίνεται να κρατάει τον Oscar ενώ χαμογελάει και κλαίει σε μια στιγμή που φαίνεται να έχει απαθανατιστεί αμέσως μετά τη γέννησή του. Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει τον μικρούλη να φοράει το νεογέννητο σκουφάκι του και μια πάνα, ενώ μια τρίτη λήψη δείχνει τον σύζυγο της Moore, Taylor Goldsmith, να κρατάει τον Oscar ενώ χαμογελάει πλατιά.

Η τέταρτη εικόνα που παρουσιάζεται είναι μια ομαδική φωτογραφία της Moore, του Goldsmith, του Oscar, του προσωπικού του νοσοκομείου και της προσωπικής βοηθού του ζευγαριού. Στην πέμπτη λήψη δείχνει τον Oscar να κοιμάται με την κάρτα του μωρού του αναρτημένη πάνω από το κεφάλι του σε μια μικρή κούνια του νοσοκομείου. Η τελευταία εικόνα δείχνει τη Moore να κρατάει το νέο της μωρό, να το κοιτάζει και να χαμογελάει.

Η Mandy Moore μάς δείχνει φωτογραφίες από την «υπερβατική εμπειρία» γέννησης του γιου της
Πηγή: instagram – Mandy Moore

Ο μικρός Ozzie ήρθε μαζί με τον πρώτο γιο του ζευγαριού, τον μεγάλο αδελφό August «Gus» Harrison, 20 μηνών, όταν γεννήθηκε τον περασμένο μήνα. Ο ερχομός του Ozzie ήρθε μετά την πρώτη ανακοίνωση του ζευγαριού τον Ιούνιο ότι περιμένουν δεύτερο παιδί μαζί. «Ένα απίστευτα σημαδιακό κεφάλαιο της ζωής μου μόλις τελείωσε και το επόμενο, ως μητέρα δύο παιδιών, είναι έτοιμο να ξεκινήσει… και είμαστε πάντα τόσο βαθιά ευγνώμονες και ενθουσιασμένοι», έγραψε τότε η Moore, μαζί με μια φωτογραφία του Gus που φορούσε ένα μπλουζάκι με τον μεγάλο αδελφό. «Το Baby Boy Goldsmith #2 έρχεται αυτό το φθινόπωρο!», πρόσθεσε.

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο στο Today Parents, η Moore μίλησε για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να λάβει επισκληρίδιο κατά τη διάρκεια του τοκετού λόγω μιας αυτοάνοσης διαταραχής που ονομάζεται ανοσοποιητική θρομβοπενική πορφύρα (ITP). Η Moore γέννησε επίσης τον γιο της Gus χωρίς φαρμακευτική αγωγή λόγω της πάθησης αυτής.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτή είναι η Νο 1 πιο επικίνδυνη ευρωπαϊκή χώρα για οδήγηση
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το video που δείχνει πώς θα είναι η Γη το 2050 αν δεν αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST