Now Reading
Η Rebel Wilson έγινε μητέρα- Γιατί κανείς δεν κατάλαβε πως περιμένει παιδί

Η Rebel Wilson έγινε μητέρα- Γιατί κανείς δεν κατάλαβε πως περιμένει παιδί

Avatar photo
Η Rebel Wilson έγινε μητέρα- Γιατί κανείς δεν κατάλαβε πως περιμένει παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η 42χρονη ηθοποιός καθώς έγινε μητέρα. Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε στο Instagram τη Δευτέρα 7/11, ότι απέκτησε το πρώτο της μωρό, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μέσω παρένθετης μητέρας. Η σταρ του «Pitch Perfect» έχει σχέση εδώ και επτά μήνες με την Ramona Agruma. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία αρραβωνιάστηκαν, τα οποία όμως διέψευσε η Wilson.

Η Rebel Wilson δημοσίευσε μία φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Νιώθω απίστευτα περήφανη που ανακοινώνω τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, της Royce Lillian, που γεννήθηκε την περασμένη εβδομάδα μέσω παρένθετης μητέρας», ξεκίνησε γράφοντας στην λεζάντα.

«Δεν μπορώ καν να περιγράψω την αγάπη που έχω γι ‘αυτήν, είναι ένα όμορφο θαύμα! Είμαι για πάντα ευγνώμων σε όλους όσους συμμετείχαν, (ξέρεις ποιος είσαι), ήταν πολλά χρόνια στα πλάνα…αλλά ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστώ την πανέμορφη παρένθετη μητέρα μου που την έφερε και τη γέννησε με τόση χάρη και φροντίδα. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, είναι ένα καταπληκτικό δώρο. Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δώρο!!».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Είμαι έτοιμη να δώσω στην μικρή Roycie όλη την αγάπη που μπορεί να φανταστεί κανείς. Μαθαίνω γρήγορα… Πολύ σεβασμό σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω! Υπερήφανη που βρίσκομαι στο κλαμπ σας».

Δημοσιεύματα θέλουν τις δύο γυναίκες να έχουν αρραβωνιαστεί

Η Rebel Wilson αποφάσισε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει αρραβωνιαστεί με την σύντροφό της, Ramona Agruma, κάνοντας μια ανάρτηση στα social media.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία της με την σύντροφό της από ένα ταξίδι που είχαν κάνει στη Disneyland και έγραψε στη λεζάντα «σας ευχαριστώ για τις ευχές αλλά δεν έχουμε αρραβωνιαστεί».

Η Rebel Wilson έγινε μητέρα- Γιατί κανείς δεν κατάλαβε πως περιμένει παιδί

Η σταρ είχε αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλη κι έχει σχέση με την Agruma τον περασμένο Ιούνιο, μετά από τις πιέσεις δημοσιογράφου που ετοιμαζόταν να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους. «Πίστευα ότι έψαχνα έναν πρίγκιπα της Disney αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτόν τον καιρό ήταν μια πριγκίπισσα της Disney», είχε γράψει.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτές είναι οι τροφές που ενισχύουν τη γονιμότητα
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σάντουιτς ρεβιθοσαλάτας: Το μεσημεριανό snack πλούσιο σε φυτικές ίνες για full ενέργεια



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST