Now Reading
Το νέο trend στην αποτρίχωση έρχεται από το TikTok και μας προκαλεί να πετάξουμε τα ξυραφάκια

Το νέο trend στην αποτρίχωση έρχεται από το TikTok και μας προκαλεί να πετάξουμε τα ξυραφάκια

Avatar photo
Το νέο trend στην αποτρίχωση έρχεται από το TikTok και μας προκαλεί να πετάξουμε τα ξυραφάκια

Η αλήθεια είναι ότι τα ξυραφάκια είναι η πιο εύκολη και ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης, αλλά ίσως όχι εκείνη που θα μας χαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα, και όπως όλες ξέρουμε χωρίς μεγάλη διάρκεια. Το TikTok φαίνεται όμως να μας δίνει μία νέα και πολύ καλύτερη λύση στο θέμα της αποτρίχωσης.

Αν είστε σαν κι εμάς, κάθε φορά που εμφανίζεται ένα viral hack στο TikTok, και το κοιτάς με επιφύλαξη, τότε δεν περιμένουμε η νεότερη τάση αποτρίχωσης να αποτελέσει εξαίρεση. Ακριβώς, επειδή φαίνεται τόσο εύκολη, θα έπρεπε να είμαστε επιφυλακτικοί. Ποια είναι λοιπόν αυτή η μαγική εναλλακτική λύση στο ξύρισμα με ξυράφι; Η συσκευή για την οποία παραληρούν όλοι στο TikTok και ονομάζεται κρυστάλλινη συσκευή αποτρίχωσης, για την όποια ένα είναι σίγουρο: Είναι πιο όμορφη από τα ξυραφάκια! 

 Η νέα αυτή συσκευή μοιάζει με πέτρα ή κρύσταλλο, με μια λεία πλευρά, η οποία σύμφωνα με το περιοδικό Allure, είναι στην πραγματικότητα χαραγμένο γυαλί. Αυτό που υποτίθεται ότι κάνει αυτή την κρυστάλλινη αποτριχωτική συσκευή ιδανική είναι ότι αφαιρεί ανώδυνα, τις τρίχες όταν την τρίβουμε στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις. 

Το νέο trend στην αποτρίχωση έρχεται από το TikTok και μας προκαλεί να πετάξουμε τα ξυραφάκια  

Αν το κόλπο ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δεις έναν οποιοδήποτε αριθμό επιδείξεων της στο TikTok, οι οποίες φαίνεται να αποδεικνύουν ότι θα ήμασταν εντελώς τρελοί αν δεν παρατούσαμε χθες όλες τις υπόλοιπες αποτριχωτικές μεθόδους – ειδικά αν πρόκειται για ξύρισμα – και δεν πηγαίναμε τρέχοντας στο κοντινότερο κατάστημα που τις πουλάει, για να τις δοκιμάσουμε και να αγοράσουμε ένα αποτριχωτικό κρύσταλλο .  

«Δεν χρειάζεται να μπω στο ντους αν παρατηρήσω ότι τα πόδια μου είναι τριχωτά», λέει μια ευχαριστημένη πελάτισσα σε ένα βίντεο για την εμπειρία της με το νέο εργαλείο ομορφιάς. Είναι ενδιαφέρον ότι η εν λόγω χρήστης δοκίμασε το κρυστάλλινο αποτριχωτικό σε κοντές τρίχες στα πόδια της. Ένα άλλο βίντεο στο TikTok δείχνει έναν άνδρα να «σβήνει» τις μακριές τρίχες στα πόδια του χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική. Είναι λοιπόν αυτό το προϊόν πραγματικά τόσο θαυματουργό όσο φαίνεται; 

@jazrabarnes

I can’t believe this actually works I- @Showcase #showcasemademebuyit #haireraser #magichaireraser #hairremover #crystalhairremover #testingtiktoktrends #beautyhacks

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 

 

Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των κρυστάλλινων προϊόντων αποτρίχωσης 

Μία σειρά από πελάτες που δοκίμασαν τη κρυστάλλινη συσκευή αφαίρεσης τρίχων Gladis, και τονίζουν ότι το προϊόν λειτούργησε, για κάποιους. Άλλοι αισθάνθηκαν απογοητευμένοι κατά την δοκιμή του, με ένα από αυτούς να απορεί λέγοντας: «Το δοκίμασα σε στεγνές τρίχες, τίποτα. Το δοκίμασα σε βρεγμένες μαλλιά, τίποτα. Είμαι πραγματικά αναστατωμένη που σπατάλησα τα χρήματά μου. Απλά αγοράστε ξυραφάκια». 

Οι περισσότεροι κριτικοί επαίνεσαν την τεχνολογία, η οποία ουσιαστικά περιλαμβάνει τη χαραγμένη γυάλινη επιφάνεια που κόβει τον θύλακα της τρίχας στο δέρμα όπως ένα ξυράφι, αλλά καυτηρίασαν το πόσο χρονοβόρα είναι η διαδικασία σε σύγκριση με το παραδοσιακό ξύρισμα. Ένα ακόμα κοινό παράπονο ήταν ότι είναι πιθανό να αναπτυχθεί ερεθισμός στο σημείο αποτρίχωσης. 

Το νέο trend στην αποτρίχωση έρχεται από το TikTok και μας προκαλεί να πετάξουμε τα ξυραφάκια 

Η Shari Marchbein, MD, πιστοποιημένη δερματολόγος που μίλησε στο Allure, σχετικά με τη συσκευή επιβεβαίωσε ότι είναι ένα κρυσταλλικό αποτριχωτικό που «μοιάζει με έναν απίστευτα λειαντικό και επιθετικό τρόπο αφαίρεσης των τριχών που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική ερυθρότητα του δέρματος, ερεθισμό και ενσφήνωση». Η ειδικός μάλιστα συμβούλευσε τους επίδοξους αγοραστές να προσπεράσουν την τάση και να προτιμήσουν μια παραδοσιακή μέθοδο που είναι πιο δοκιμασμένη και λιγότερο επιτηδευμένη. 

Ειδικοί και χρήστες ευχαριστημένοι ή μη έδωσαν τις απαντήσεις μέσα από τις εμπειρίες και τη γνώση, από εκεί και πέρα κάθε μία από εμάς είναι ελεύθερη να το δοκιμάσει, γιατί όπως θα έχεις διαπιστώσει δεν λειτουργούν όλα το ίδιο σε όλους. Ίσως λοιπόν σε εσένα να φανεί ιδανική και να σε κάνει να απαλλαγείς από τα ξυραφάκια και τα κεριά ως μέθοδούς αποτρίχωσης.  

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το εύκολο eye makeup hack που μπορείς να «κλέψεις» από το runway του Dior για το μακιγιάζ σου
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-A



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST