Now Reading
Το μόνο σημείο στο σώμα της βασίλισσας Ελισάβετ που δεν ήθελε να επιδεικνύει

Το μόνο σημείο στο σώμα της βασίλισσας Ελισάβετ που δεν ήθελε να επιδεικνύει

Avatar photo

Η βασίλισσα Ελισσάβετ είχε ένα σημείο του σώματος της που δεν της άρεσε να το δείχνει καθόλου στις φωτογραφίες της.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ποιο είναι το σημείο που δεν άρεσε να φωτογραφίζεται καθόλου η βασίλισσα Ελισσάβετ και την πληροφορία αυτή την μοιράστηκε ο διάσημος, βασιλικός φωτογράφος Rankin σε μια συνέντευξη που έδωσε στο podcast «Tea with Twiggy».  Μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο, η βασίλισσα Ελισσάβετ, φαίνεται  πως είχε ένα σημείο το οποίο δεν πολυσυμπαθούσε και αυτή όπως όλες μας οι γυναίκες έχουμε το αδύναμο σημείο μας.

 

Ο διάσημος και βασιλικός φωτογράφος Rankin, ο οποίος έχει φωτογραφίσει όχι μόνο τη βασίλισσα αλλά και τη Madonna, την Kate Moss, τον David Bowie, την Twiggy και άλλους πολλούς, δήλωσε στη συνέντευξη του πως η βασίλισσα είχε απορρίψει ένα αίτημα του να την φωτογραφίσει κρατώντας ένα σπαθί καθώς δεν της άρεσαν τα χέρια της καθόλου.

Η φωτογράφηση προς τιμήν του Χρυσού Ιωβηλαίου της Αυτού Μεγαλειότητας

Όταν έπρεπε να γίνει η φωτογράφηση ενός πορτραίτου προς τιμήν του Χρυσού Ιωβηλαίου της Αυτού Μεγαλειότητας, κάλεσαν δέκα φωτογράφους μεταξύ των οποίων και τον Rankin. O Rankin είχε στη διάθεση του μόλις πέντε λεπτά για να τη φωτογραφήσει, όπως και οι υπόλοιποι φωτογράφοι. Έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Instagram ο φωτογράφος: «Ήμασταν δέκα από εμάς που τη φωτογραφίζαμε και ο καθένας μας είχε πέντε λεπτά. Ο χρόνος δεν με πείραξε πραγματικά, καθώς είχα συνηθίσει να φωτογραφίζω συγκροτήματα σε δωμάτια ξενοδοχείων όπου έχεις μόνο πέντε λεπτά, αλλά επειδή ήμουν από τη Σκωτία, ήξερα ελάχιστα γι’ αυτήν. Έτσι έκανα έρευνα γι’ αυτήν και ανακάλυψα ότι όλοι όσοι την γνώριζαν έλεγαν ότι είχε απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Όταν το διάβασα αυτό, σκέφτηκα ότι αυτό ακριβώς θέλω να αποτυπώσω».

Συνέχισε λέγοντας: «Έτσι βρέθηκα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, στην αίθουσα του θρόνου να την περιμένω. Ήμουν λίγο νευρικός, τότε την είδα να περπατάει σε αυτόν τον πραγματικά μακρύ διάδρομο, με κάποιον που υποθέτω ότι ήταν υπηρέτης. Ήταν πάνω από 1,80 μ. και γελούσε πολύ μαζί του. Νομίζω ότι έχει αίσθηση του χιούμορ, αυτό είναι που πρέπει να φωτογραφίσω σκέφτηκα. Μετά μπήκε στην αίθουσα του θρόνου και ήταν τόσο παράξενο. Αυτό το καταπληκτικό κύμα δύναμης κατέκλυσε το δωμάτιο. Θυμάμαι ότι έκανε αστεία που ήταν πραγματικά αστεία και αυτό με έκανε να διπλασιάσω την επιθυμία μου να την απαθανατίσω να γελάει.».

Συνεχίζοντας στη συνέντευξη του που έδωσε στο podcast είπε: «Δεν έχω νιώσει αυτή την αύρα και ήταν τόσο αστεία από τη στιγμή που μπήκε μέσα και της είπα πως θέλω να σε φωτογραφίσω να κρατάς το σπαθί κι εκεί μου αποκάλυψε πως δεν της αρέσουν τα χέρια της. Μάλλον δεν έπρεπε να της το πω αυτό αλλά αυτό που μου άρεσε σε αυτήν ήταν πως ήταν τόσο έξυπνη και σε κάθε απάντηση που έλεγε είχε αυτήν την καταπληκτική ανατροπή. Ήταν πραγματικά λαμπρή».

Το αγαπημένο πορτραίτο της βασίλισσας

Η φωτογραφία που προέκυψε από τον Rankin φαίνεται να ήταν από τα αγαπημένα της βασίλισσας και όπως φάνηκε μετέπειτα σηματοδοτούσε το ορόσημο της καθώς χαμογελούσε τόσο πολύ. Ο φωτογράφος πήρε ένα σημείωμα από το Παλάτι που έλεγε πως η φωτογραφία του είναι μια από τις αγαπημένες της βασίλισσας άρα και του Παλατιού.

Η βασίλισσα είχε εμφανιστεί σε πολλά πορτραίτα συμπεριλαμβανομένου του εντυπωσιακού πίνακα που παρήγγειλε το περιοδικό «Tatler» για τον εορτασμό του πλατινένιου ιωβηλαίου της Αυτού Μεγαλειότητας. Το έργο ανέλαβε ο Νιγηριανός καλλιτέχνης, Oluwole Omofemi, για το ειδικό εξώφυλλου του συγκεκριμένου τεύχους. Την έμπνευση πήρε από  μια φωτογραφία της δεκαετίας του 1950 όπου η βασίλισσα κράταγε μια βεντάλια.

Ο Oluwole το διάστημα που δημιουργούσε το έργο αυτό για τέσσερις εβδομάδες κοιμόταν σε ξεχωριστό δωμάτιο από τη σύζυγο του, η οποία κιόλας φρόντιζε τα παιδιά τους έτσι ώστε ο καλλιτέχνης να ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό το έργο. Ο ίδιος έχει πει πως καθόταν ώρες και μελετούσε την αρχική φωτογραφία λέγοντας πως: «Ο Θεός με βοήθησε να το κάνω αυτό. Είναι το πιο σημαντικό έργο της ζωής μου μέχρι στιγμής».

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top