Now Reading
The Queen is back! Η Sade ηχογραφεί καινούρια τραγούδια

The Queen is back! Η Sade ηχογραφεί καινούρια τραγούδια

Avatar photo

Οι θρύλοι της R&B εργάζονται πάνω σε νέα μουσική σε ένα στούντιο στη Γαλλία.

Διαβάζοντας πως η Sade ηχογραφεί η χαρά ήταν πολύ μεγάλη όπως και για πολλούς οπαδούς της μουσικής σκηνής της R&B. Ως μια φανατική οπαδό της Sade  θεωρώ πως θα μπορούσε να μας δώσει νέες μουσικές σύντομα διότι έχει λείψει πολύ από τη μουσική σκηνή! Σύμφωνα με τα τελευταία νέα το συγκρότημα ηχογραφεί νέα μουσική στα Miraval Studios στη Γαλλία. Το στούντιο επαναλειτούργησε πρόσφατα από τον παραγωγό Damien Quintard και τον ηθοποιό Brad Pitt, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης του κτήματος Château Miraval.

«Μπορούσες να αισθανθείς την αγάπη που εκείνη και η μπάντα είχαν γι’ αυτό το μέρος», δήλωσε ο Quintard, « Και όταν μιλήσαμε με μουσικούς που είχαν έρθει εδώ στο παρελθόν, όλοι έχουν αυτή την ιδιαίτερη σχέση με το Miraval που δε μπορεί να εξηγηθεί. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να βλέπουμε αυτό το μέρος να λειτουργεί ξανά». Οι Sade δεν έχουν κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ από το «Soldier of Love» του 2010, παρόλα αυτά έχουν συμμετάσχει σε soundtrack ταινιών όπως το «A Wrikle in Time» με το τραγούδι «Flower of the Univers» και στο «Windows» του 2018 με το τραγούδι «The Big Unknown».

Πηγή: Pinterest

Η R&B μουσική και η «θεϊκή» φωνή της Sade

Είναι γεγονός πως υπάρχει πολύ καλή R&B μουσική όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως καμία από αυτές δε συγκρίνεται με τους Sade. Υπάρχει κάτι τελείως διαφορετικό στον τρόπο με τον οποίο τα βελούδινα φωνητικά της Sade συνδυάζονται με το συγκρότημα, και ξαφνικά το άκουσμα της μουσικής είναι σα μια αφήγηση μιας συναρπαστικής ιστορίας! Κάθε τραγούδι μοιάζει σα να υπάρχει μια «προσωπική κλεφτή ματιά» σε ένα επικό ρομάντζο. Ακόμη και στις ορχηστρικές παύσεις μπορείς να νιώσεις το δράμα. «H Sade δεν ενδιαφέρεται  για τη φήμη ή οποιαδήποτε από αυτά τα πράγματα. Της αρέσει να κάνει τέχνη. Έτσι όταν είναι έτοιμο κάτι, θα βγει», δήλωσε ο Matthewman, Άγγλος τραγουδοποιός, παραγωγός δίσκων και μουσικός.

Πηγή: Pinterest

Λίγα λόγια για τη Sade

Η Sade γεννήθηκε στο Ibadan της Νιγηρίας, με το όνομα Helen Folasade Adu, και στη συνέχεια μεγάλωσε στο Essex της Αγγλίας. Δεν κέρδισε μεγάλη αναγνώριση ως σχεδιάστρια μόδας και μοντέλο μέχρι τη στιγμή που εντάχθηκε στο συγκρότημα Pride, στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Κερδίζοντας την προσοχή ως τραγουδίστρια αποφάσισε να σχηματίσει τη μπάντα των Sade, εξασφαλίζοντας ένα συμβόλαιο με την Epic Records το 1983. Και από εκείνη τη στιγμή αρχίζει η πορεία των επιτυχιών με  άλμπουμ όπως το «Diamont Life», το «Promise», το«Stronger Than Pride» και το «Love Deluxe» του 1992.Η μπάντα σταματά προσωρινά μετά τη γέννηση του παιδιού της Sade. H τραγουδίστρια έκανε επίσης γνωστό στα μέσα ενημέρωσης πως κατά τη διάρκεια των περιοδειών με τη μπάντα είχε θέματα ψυχικής υγείας και ζητήματα εξάρτησης. Μετά από μια οκταετή περίοδο χωρίς άλμπουμ το συγκρότημα επανενώνεται το 1999 και κυκλοφορεί το «Lovers Rock»το 2000 κερδίζοντας το βραβείο Grammy για το καλύτερο Pop φωνητικό άλμπουμ. Το συγκρότημα έκανε ένα διάλλειμα δέκα χρόνων για να κυκλοφορήσει το «Soldier of Love», κερδίζοντας κι άλλο βραβείο Grammy για την καλύτερη απόδοση R&B. Την τελευταία φορά που τους ακούσαμε ήταν το 2018 σε soundrack ταινίας. Περιμένουμε να τους ακούσουμε ξανά ελπίζοντας πως αυτή η αναμονή μεταξύ των project τους πάντα αξίζει τον κόπο και δε μας απογοητεύει. Οπότε πάρτε το χρόνο σας κι εμείς θα είμαστε έτοιμοι να σας ακούσουμε όταν θα είστε εσείς έτοιμοι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top