Now Reading
Συμβιβάσου με την ομορφιά σου- Η Jamie Lee Curtis δίνει την καλύτερη συμβουλή στις κόρες της

Συμβιβάσου με την ομορφιά σου- Η Jamie Lee Curtis δίνει την καλύτερη συμβουλή στις κόρες της

Avatar photo

Η Jamie Lee Curtis δεν φοβάται τον χρόνο και «αγκαλιάζει» την ηλικία της. Η συμβουλή που δίνει στις κόρες της για τη γήρανση.

Σε μια εποχή που το να μεγαλώνει θεωρείται κάτι  «αρνητικό» για μια γυναίκα, η ηθοποιός Jamie Lee Curtis στηρίζει την φυσική ομορφιά. Πρόσφατα σε συνέντευξη της η 63χρονη ηθοποιός μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις και μοιράστηκε με το κοινό τη συμβουλή που δίνει στις κόρες της για τη γήρανση.

«Μην πειράζετε το πρόσωπό σας», λέει ξεκάθαρα. «Έκανα αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό μου. Έκανα botox στο μέτωπο μου. Ναι, απομακρύνει τις ρυτίδες, αλλά μετά μοιάζεις με πλαστικό φιγουρίνι», παραδέχτηκε και συνέχισε: «Ακούστε με. Το έκανα. Δεν λειτούργησε. Και αυτό που βλέπω τώρα είναι άνθρωποι που εστιάζουν μονάχα σε αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η εμπειρία της με τις πλαστικές επεμβάσεις

To 2018 η Jamie εξέφρασε δημόσια της άποψή της για την πλαστική χειρουργική αποκαλύπτοντας την δική της περιπέτεια. Συγκεκριμένα από μια μικρή επέμβαση για τα μάτια της τα οποία θεωρούσε πρησμένα, το 1989, ξεκίνησε ο εθισμός της στα οπιοειδή, τον οποίο κατάφερε να νικήσει έπειτα από 10 χρόνια. «Δοκίμασα την πλαστική επέμβαση και δεν πέτυχε. Με έκανε να εθιστώ στα μυοχαλαροτικά και τα φάρμακα. Πλέον, είμαι 22 χρόνια νηφάλια», είχε πει το 2021.

Μέσα από μια ισχυρή εικόνα η Jamie παρουσίασε περήφανη τις τρεις εκδοχές του εαυτού της αναδεικνύοντας έτσι τις επιτυχίες και τις χαρούμενες στιγμές της ζωής της. Αφορμή στάθηκε η ταινία «Halloween» στην οποία πρωταγωνιστεί η 63χρονη ηθοποιός.

«Αυτή είναι πραγματικά μια φωτογραφία όλων όσων έχουν επιβιώσει από τη ζωή τους. Μέσα από τον καθρέφτη κοιτάζουμε πίσω στις δοκιμασίες, τις επιτυχίες και τις χαρούμενες στιγμές και στεκόμαστε αλληλέγγυοι μεταξύ μας. Περήφανοι που είμαστε εδώ ενθουσιασμένοι για το τι επιφυλάσσει το μέλλον», είπε ο Αμερικανός  φωτογράφος Art Streiber.

Η εποχή του «φαίνεσθαι»

Η 63χρονη ηθοποιός που δηλώνει κατά των πλαστικών επεμβάσεων υποστηρίζει ότι η προσωπικότητα ξεπερνά την ομορφιά. «Η τάση που κυριαρχεί τώρα, η εμμονή με τα φίλτρα και η προσπάθεια να προσαρμόσουμε την εμφάνισή μας σε νεότερες ηλικίες, εξαφανίζουν την ομορφιά μας. Αν πειράξεις το πρόσωπό σου, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω μετά». Τέλος αποκάλυψε πως πέρα από το botox έχει κάνει και λιποαναρρόφηση, αλλά τίποτα από τα δύο δεν πέτυχε.

 Δεν αντέχει τα θρίλερ αλλά της αρέσει να παίζει σε αυτά

Εντύπωση προκαλεί πώς μπορεί να έχει περάσει από όλα τα είδη, ποτέ δεν σκόπευε να κάνει τόσες ταινίες τρόμου. Το 1978, προέκυψε η πρόταση για το Halloween, η οποία επανήλθε το 1998. Ενώ πίστεψε ότι αυτό θα ήταν το τέλος της ταινίας, τελικά κατέληξε σε τριλογία, η οποία ολοκληρώνεται τώρα. Γιατί επιλέγει να κάνει θρίλερ; Το 2018, όταν βρέθηκε στο Comic Con, κάποιος από το κοινό της είπε ότι κατάφερε να επιβιώσει μετά από εισβολή στο σπίτι του, επειδή έκανε αυτό θα έκανε η Laurie στη θέση του. Και αυτό την έκανε να ανατριχιάσει. «Δεν μου αρέσουν αυτές οι ταινίες, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι παίρνουν κάτι όταν τις βλέπουν».

Η σχέση με την κόρη της

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη βία κατά των τρανς ατόμων στο ισπανικό ραδιοφωνικό δίκτυο Cadena SER. Μεταξύ άλλων εξήγησε πώς η τρανς κόρη της δέχεται απειλές θανάτου και εξέφρασε την ανησυχία της για την «τρομακτική αύξηση της τρανσφοβίας».

«Έχω μια τρανς κόρη. Υπάρχουν απειλές κατά της ζωής της μόνο και μόνο επειδή υπάρχει!», δήλωσε η ίδια. «Υπάρχουν άνθρωποι, που θέλουν να εξοντώσουν αυτήν και ανθρώπους σαν αυτήν. Το επίπεδο του μίσους… Είναι σαν να μην έχουμε μάθει τίποτα από τον φασισμό, σαν να μην έχουμε μάθει ότι το αποτέλεσμά του, είναι η εξόντωση των ανθρώπων. Αυτό είναι τρομακτικό».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top