Now Reading
Πράσινος καναπές: Η JLo «συνυπογράφει» το νέο deco trend που λατρεύουν όλες οι celebrities

Πράσινος καναπές: Η JLo «συνυπογράφει» το νέο deco trend που λατρεύουν όλες οι celebrities

Avatar photo

Η Jennifer Lopez μάς θύμισε γιατί αγαπάμε τόσο πολύ τον σκούρο πράσινο καναπέ αλλά και μας έδωσε αφορμή να δοκιμάσουμε να τον ενσωματώσουμε αυτόν τον χειμώνα στο σαλόνι μας.

Ψάχνοντας να ανακαλύψουμε ποιο είναι αυτό το it στοιχείο που θα κυριαρχήσει στη διακόσμηση του προσωπικού μας χώρου το 2023, στάθηκα σ΄ένα έπιπλο που πραγματικά αποτελεί τον πρωταγωνιστή κάθε σαλονιού. Ο καναπές δεν είναι απλώς το χρηστικό έπιπλο που ήταν κάποτε. Αντίθετα, τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να δώσεις χαρακτήρα με ένα statement έπιπλο στο σπίτι. Funky σχήματα, έντονα χρώματα και απροσδόκητα υλικά έχουν γίνει πρακτικά ο κανόνας όσον αφορά τους καναπέδες. Και αν και αυτό μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς, υπάρχει ένα πρόσφατο στοιχείο που το κάνει αναμφισβήτητα το νέο deco trent της χρονιάς: η τάση του σμαραγδί πράσινου καναπέ που το 2022 έκανε την εμφάνισή του και την οποία οι περισσότεροι διάσημοι υιοθετούν κατά κόρον.

Όχι, οι πράσινοι καναπέδες δεν είναι κάτι νέο στην εσωτερική σκηνή.  Στην πραγματικότητα, αυτό το χρώμα είναι τόσο περιζήτητο τα τελευταία χρόνο, κάτι που είδαμε να επηρεάζει τους deco fans σε όλο τον κόσμο, κάνοντάς «τον πράσινο καναπέ» viral. 

Ωστόσο, ενώ η απόχρωση του καναπέ έχει γνωρίσει αναμφισβήτητο ενδιαφέρον με τα χρόνια, απέχει πολύ από το να εξασθενίσει. Στην πραγματικότητα, αν κάποιος περιηγηθεί στα προφίλ των λογαριασμών Instagram των αγαπημένων μας διασημοτήτων θα βρει πως περισσότεροι από ποτέ φέτος  έχουν αγαπήσει αυτή την τάση και να την υιοθετούν μάλιστα και στον προσωπικό τους χώρο. Από τις διαρκώς δημοφιλείς βελούδινες εκδόσεις, όπως της Mandy Moore και της Jennifer Lopez, μέχρι τα λιγότερο εντυπωσιακά κομμάτια όπως τον rustic καναπέ της Emily Ratajkowski, φαίνεται ότι οι πράσινοι καναπέδες καταλαμβάνουν την αγάπη του κόσμου το 2022, και ναι… θα υπάρχει και συνέχεια! 

Ο πλούσιος πράσινος καναπές της Jennifer Lopez

Η J.Lo είναι η επιτομή της αίγλης σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, πόσο μάλλον στη διακόσμηση του σπιτιού της, οπότε φυσικό είναι  ο καναπές της να δένει με την ίδια. Επέλεξε ένα βαθυπράσινο βελούδινο κομμάτι για αυτό το δωμάτιο που βλέπουμε στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram από το σαλόνι της, το οποίο κάνει υπέροχη αντίθεση με τα ράφια της γκρι-μπλε λάκας. 

Η Mandy Moore αγαπά να κοιμίζει τις κόρες της στον λαδί πράσινο καναπέ της  

Αν θέλεις να ενσωματώσεις έναν πράσινο καναπέ στο χώρο σου με γαλήνιο, μινιμαλιστικό τρόπο, η Mandy Moore μπορεί να σου δείξει τον τρόπο. Η ηθοποιός επέλεξε έναν λαδί πράσινο καναπέ για το σαλόνι της και ενώ δεν μπορείς να  αμφισβητήσεις ότι είναι ένα statement έπιπλο στον χώρο, καταφέρνει να δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με το κατά τα άλλα κρεμ δωμάτιο. Με τις πολυεπίπεδες υφές (βελούδο στον καναπέ, μπουκλέ στην πολυθρόνα, τριχωτό χαλί και πολλά άλλα), δημιουργείται στον χώρο ένα στοιχείο θαλπωρής.

Ο rustic καναπές της Emily Ratajkowski

Φυσικά, ένας πράσινος καναπές μπορεί απλώς να είναι ένας τρόπος για να νιώσεις πως βρίσκεσαι έξω, κάτι που έκανε ακριβώς η Ratajkowski στον δικό της. Το μοντέλο και συγγραφέας συνδύασε τον καναπέ της -σε απόχρωση της μέντας- με ένα μωβ και πορτοκαλί χαλί, πολύχρωμα αφηρημένα έργα τέχνης και φωτεινά λουλούδια, δημιουργώντας ένα δωμάτιο που αποπνέει δροσιά και χαρά.

Βάλε έναν σμαραγδί καναπέ στο σαλόνι σου όπως οι star!

  1. Jusk 

2,5-θέσιος καναπές EGEDAL βελούδο πράσινo , 350€ /ΤΜΧ

2.IKEA

PARUPτριθέσιος καναπές, 389,00 €

3.Kave Home

Blok, 3θ καναπές Blok με ανάκλινδρο δεξιά, πράσινο κοτλέ, 2.365

4.Istikbal

Καναπές Vels, 825.00 €

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top