Now Reading
Ο Will Smith «καταλαβαίνει απόλυτα» όσους δεν θέλουν να δουν τη νέα ταινία του

Ο Will Smith «καταλαβαίνει απόλυτα» όσους δεν θέλουν να δουν τη νέα ταινία του

Avatar photo

«Ελπίζω οι πράξεις μου να μην τιμωρήσουν την ομάδα μου», είπε με αφορμή την επερχόμενη ταινία «Emancipation».

Το σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στα Όσκαρ με τον Wiil Smith φαίνεται πώς ακόμα τον «ακολουθεί» στις επιλογές τους. Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer της ταινίας «Emancipation» που κυκλοφορεί από την Apple. Ο ηθοποιός επανήλθε με αυτό το project ύστερα από το χαστούκι που έδωσε στον Chris Rock την βραδιά των Όσκαρ. Ωστόσο ο Smith δήλωσε ότι «καταλαβαίνει απόλυτα» αν ο κόσμος αποθαρρύνεται από το να παρακολουθήσει τη νέα του ταινία.

Ο 54χρονος ηθοποιός προκάλεσε αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο όταν χτύπησε τον Chris Rock στη σκηνή αφού έκανε ένα άστοχο αστείο για τη σύζυγο του Smith, Jada Pinkett-Smith, με τον σταρ να λέει στο Good Day DC του Fox 5 ότι «σέβεται» αν οι θαυμαστές δεν είναι έτοιμοι να τον δουν στην οθόνη. Συγκεκριμένα είπε: «Καταλαβαίνω απόλυτα αν κάποιος δεν είναι έτοιμος, θα το σεβαστώ απόλυτα αυτό και θα του επιτρέψω να μην είναι έτοιμος».

Ο ηθοποιός του Seven Pounds πρόσθεσε ότι ελπίζει οι ενέργειές του να μην επηρεάσουν αρνητικά την ομάδα που εργάστηκε για την ταινία, η οποία είναι το πρώτο του έργο μετά το χαστούκι. Είπε: «Οι άνθρωποι αυτής της ομάδας έχουν κάνει την καλύτερη δουλειά ολόκληρης της καριέρας τους και η βαθύτερη ελπίδα μου είναι ότι οι πράξεις μου δεν θα τιμωρήσουν την ομάδα μου. Σε αυτό το σημείο, γι’ αυτό εργάζομαι».

Η πλοκή του έργου

Βασανισμένος και μαστιγωμένος σχεδόν μέχρι θανάτου, ο σκλάβος Πίτερ δραπετεύει από μια φυτεία στη Λουιζιάνα για να κατευθυνθεί προς το Βορρά, όπου εντάσσεται στον στρατό της Ένωσης. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γκόρντον. Οι φωτογραφίες της γυμνής και βαριά πληγωμένης πλάτης του από τα βασανιστήρια που υπέστη, δημοσιεύτηκαν παγκοσμίως το 1863, ως απόδειξη της σκληρότητας των δούλων στις ΗΠΑ εκείνη την εποχή.

Πηγή: wikipedia.org

Το viral χαστούκι του Will Smith

Ο Chris Rock ως παρουσιαστής της βραδιάς έκανε ένα άστοχο αστείο για την Jada Pinkett Smith, ότι ανυπομονούσε για τη συνέχεια του “G.I. Jane” (η 51χρονη έχει απώλεια μαλλιών). Τότε ο σύζυγός της Smith σηκώθηκε από τη θέση του κοντά στη σκηνή, πλησίασε τον Rock και τον χαστούκισε.

Αφού κάθισε ξανά, ο Smith φώναξε στον Rock να «κρατήσει το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το γ@μ@@@@ο στόμα σου». Όταν ο Rock , διαμαρτυρήθηκε ότι επρόκειτο απλώς για ένα αστείο «GI Jane» (όπου πρωταγωνιστεί γυναίκα πεζοναύτης έχει κοντοκουρεμένα μαλλιά), ο Smith επανέλαβε την ίδια ατάκα.

Μετά από συνεδρίαση, η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών αποφάσισε ότι ο Will Smith δεν θα μπορεί να παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις της, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η τελετή απονομής των Oscars.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αμέσως ο Will Smith εξέδωσε μια συνοπτική δήλωση σχετικά με τον αποκλεισμό του από τα Oscars για την επόμενη δεκαετία. «Αποδέχομαι και σέβομαι την απόφαση της Ακαδημίας», είπε ο ηθοποιός στο CNN. Στην συνέχεια τοποθετήθηκε για το περιστατικό και στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, όπου απολογήθηκε για την πράξη του, την οποία χαρακτήρισε «αδικαιολόγητη», ζητώντας συγγνώμη από τον Chris Rock.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr