Now Reading
Ο Jimmy Kimmel επιστρέφει ως οικοδεσπότης στα Όσκαρ

Ο Jimmy Kimmel επιστρέφει ως οικοδεσπότης στα Όσκαρ

Λινα Γριβογιάννη

Ο Jimmy Kimmel επιστρέφει ως οικοδεσπότης για την τελετή των 95ων Όσκαρ το 2023, σηματοδοτώντας την τρίτη φορά που ο late-night star θα είναι ο παρουσιαστής της τελετής. Η τελευταία φορά που τον είδαμε στην ίδια θέση ήταν πριν από πέντε χρόνια.

Η επιστροφή του Kimmel ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από τους Glenn Weiss και Ricky Kirshner, τους εκτελεστικούς παραγωγούς και showrunners πίσω από τα βραβεία Όσκαρ.

Ο οικοδεσπότης του «Jimmy Kimmel Live» είχε ηγηθεί και στο παρελθόν των τηλεοπτικών μεταδόσεων της τελετής των Όσκαρ, το 2017 και το 2018, στην πρώτη οι ταινίες που διακρίθηκαν ήταν το περίφημο «La La Land» και το «Moonlight» για τις καλύτερες ταινίες.

Ο Kimmel θα καθίσει τώρα δίπλα στους άλλους που έχουν στο ενεργητικό τους περισσότερες από μία παρουσιάσεις των Όσκαρ όπως ο Jerry Lewis, ο Steve Martin, ο Conrad Nagel και ο David Niven, οι οποίοι υπήρξαν παρουσιαστές για τρεις φορές ο καθένας. Ενώ  οι μόνοι που έχουν υπάρξει οικοδεσπότες για περισσότερες φορές είναι η Whoopi Goldberg και ο Jack Lemmon (4), ο Johnny Carson (5), ο Billy Crystal (9) και ο Bob Hope (11).

«Το να προσκληθώ να παρουσιάσω τα Όσκαρ για τρίτη φορά είναι είτε μεγάλη τιμή είτε παγίδα», ανέφερε ο Kimmel σε δήλωσή του. «Όπως και να έχει, είμαι ευγνώμων στην Ακαδημία που μου το ζήτησε τόσο γρήγορα, αφού όλοι οι καλοί είπαν όχι».

Η επιστροφή του Kimmel στα Όσκαρ έρχεται τη στίγμη που ο παρουσιαστής επέκτεινε τη συμφωνία του για να συνεχίσει στο ABC για τουλάχιστον τρία ακόμη χρόνια, μέχρι την 23η σεζόν του «Jimmy Kimmel Live». Το συμβόλαιό του με το δίκτυο είχε προηγουμένως οριστεί να λήξει τον επόμενο χρόνο.

«Είμαστε σούπερ ενθουσιασμένοι που ο Jimmy θα πετύχει το χατ τρικ του σε αυτή την παγκόσμια σκηνή», ανέφεραν οι Weiss και Kirshner σε κοινή τους δήλωση. «Ξέρουμε ότι θα είναι αστείος και έτοιμος για όλα».

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σχετικά με το ποιος μπορεί επίσης να έχει προσεγγιστεί για την τελετή των Όσκαρ, αλλά είχαν κυκλοφορήσει ανεπιβεβαίωτες φήμες ότι οι παραγωγοί ζήτησαν από τον Chris Rock, έναν προηγούμενο παρουσιαστή, ο οποίος είχε δεχτεί ένα χαστούκι κατά τη διάρκεια της περσινής μετάδοσης από τον νικητή του βραβείου καλύτερου ηθοποιού Will Smith.

Προσπαθώντας να ανακτήσουν τις ένδοξες ημέρες των 50 εκατομμυρίων θεατών, τα Όσκαρ ελπίζουν ότι η επιλογή ενός οικείου προσώπου όπως ο Kimmel, ο οποίος έχει κερδίσει μεγάλη και σταθερή επιτυχία εδώ και χρόνια για τις παρουσιάσεις του ως οικοδεσπότης των Όσκαρ και των Emmy, είναι η ασφαλέστερη οδός.

«Ο Jimmy είναι ο τέλειος οικοδεσπότης για να μας βοηθήσει να παρουσιάσουμε τους απίστευτους καλλιτέχνες και τις ταινίες που θα συμμετέχουν στην τελετή των 95ων Όσκαρ», ανέφεραν σε δήλωσή τους ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας Bill Kramerκαι η πρόεδρος της Ακαδημίας Janet Yang. «Η αγάπη του για τις ταινίες, η εμπειρία του στη ζωντανή τηλεόραση και η ικανότητά του να συνδέεται με το παγκόσμιο κοινό μας θα δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία για τα εκατομμύρια των θεατών μας σε όλο τον κόσμο».

Μεταξύ των μεγάλων απονομών, ο Kimmel ήταν πιο πρόσφατα οικοδεσπότης των Primetime Emmys του 2020, που έμειναν αξέχαστα για την ασυνήθιστη τελετή της εποχής της πανδημίας που πραγματοποιήθηκε σε ένα ως επί το πλείστον άδειο Staples Center.  Πρόσθεσε ο Craig Erwich, πρόεδρος των ABC Entertainment, Hulu & Disney Branded Television Streaming Originals: «Η επιστροφή του Jimmy Kimmel ως οικοδεσπότη των ‘Όσκαρ, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όπως βλέπουμε κάθε βράδυ στην εκπομπή του, ο Jimmy μπορεί να χειριστεί τα πάντα με καρδιά και χιούμορ και ξέρουμε ότι θα προσφέρει τα γέλια και τις εορταστικές στιγμές που χαρακτηρίζουν τα Όσκαρ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα μέλη θα ψηφίσουν για τις φετινές ταινίες από τις 12 έως τις 17 Ιανουαρίου, ενώ οι επίσημες υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στις 24 Ιανουαρίου. Η 95η απονομή των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στο Dolby Theatre at Ovation Hollywood και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC και σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΔΙΚΗ DEPP-HEARD
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr