Now Reading
Ο αγώνας του Jeff Bridges για να συνοδεύσει την κόρη του στον γάμο- Η εξομολόγηση για την υγεία του

Ο αγώνας του Jeff Bridges για να συνοδεύσει την κόρη του στον γάμο- Η εξομολόγηση για την υγεία του

Avatar photo

Ο 72χρονος ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τις περιπέτειες της υγείας του.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο The Independent, ο 72χρονος ηθοποιός συζήτησε τις προκλήσεις υγείας που αντιμετώπισε πριν περπατήσει την κόρη του, Hayley Roselouise Bridges, στον γάμο της τον Αύγουστο του 2021.

Ο Jeff Bridges είχε διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin τον Οκτώβριο του 2020 και βγήκε θετικός στον COVID-19 τον Ιανουάριο του 2021. Ανακοίνωσε αργότερα πέρυσι ότι ο καρκίνος του βρίσκεται σε ύφεση .

Πριν από το γάμο της κόρης του, «Ο πρώτος στόχος ήταν πόσο καιρό μπορώ να σταθώ όρθιος», είπε στην Independent. Σύμφωνα με τον βραβευμένο με Όσκαρ, τότε μπορούσε να σταθεί όρθιος μόνο για 45 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με έναν εκπαιδευτή για να αυξήσει τα βήματα που μπορούσε να κάνει και να σταθεροποιήσει την αναπνοή του ενώ χρησιμοποιούσε βοήθεια οξυγόνου. Εξέφρασε στο δημοσίευμα ότι η καθημερινή συνεργασία με έναν προπονητή τον ώθησε να δουλέψει σκληρότερα.

«Ο COVID έκανε τον καρκίνο να μοιάζει σαν ένα τίποτα».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει ότι στη χειρότερη φάση της υγείας του πέρασε σχεδόν πέντε μήνες στο νοσοκομείο: «Δεν είχα άμυνες. Αυτό κάνει η χημειοθεραπεία: σου στερεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Δεν είχα τίποτα να το παλέψω. Ο COVID έκανε τον καρκίνο να μοιάζει σαν ένα τίποτα».

Όπως πρόσθεσε, δεν μπορούσε ούτε να αλλάξει πλευρό στο κρεβάτι χωρίς τη βοήθεια του οξυγόνου: «Έφτασα κοντά στο θάνατο. Οι γιατροί μου έλεγαν, Jeff, πρέπει να αγωνιστείς. Δεν αγωνίζεσαι. Είχα παραδοθεί. Ήμουν έτοιμος να φύγω. Χόρευα με τη θνητότητά μου».

Επιστροφή στα γυρίσματα

Ενώ είχαν προχωρήσει τα γυρίσματα της σειράς “The Old Man” ο πρωταγωνιστής Jeff διαγνώστηκε με λέμφωμα και η παραγωγή διακόπηκε αφού έπρεπε να ξεκινήσει άμεσα χημειοθεραπείες. Σα να μην έφτανε αυτό, κατά τη διαδικασία ασθένησε και με κορονοϊό οξείας μορφής. Ύστερα από την ταχεία και πλήρη ανάρρωσή του, ο αγαπημένος ηθοποιός είναι και πάλι δυνατός και συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Γέρου» (The Old Man), αυτής της στιβαρής δραματικής κατασκοπικής περιπέτειας που βασίστηκε στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του συγγραφέα Thomas Perry.

Ο Τζεφ Μπρίτζες ως πρώην κατάσκοπος της CIA.Όλα τα επεισόδια της σειράς του FX, The Old Man, διαθέσιμα τώρα στο #DisneyPlusGR

Δημοσιεύτηκε από Disney+ στις Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022

Η σειρά επικεντρώνεται στον Da Chase που δραπέτευσε από τη CIA δεκαετίες πριν και έκτοτε ζει κρυμμένος. Όταν καταφθάνει ένας δολοφόνος και προσπαθεί να τον βγάλει από τη μέση, ο παλιός πράκτορας μαθαίνει πως για να διασφαλίσει το μέλλον του, πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν τους. Ο Υποδιευθυντής Αντικατασκοπείας του FBI καλείται να κυνηγήσει τον Chase λόγω της περίπλοκης προϊστορίας του με τον φυγά.

Το μεγάλο cast

Στο The Old Man, εκτός από τον Jeff Bridges ως πρώην κατάσκοπο της CIA, παίζουν και οι John Lithgow ως Harold Harper, E. J. Bonilla ως Raymond Waters, Bill Heck ως Johnny Kohler/Dan Chase, Leem Lubany ως Belour Hamzad, Alia Shawkat ως Angela Adams, Gbenga Akinnagbe ως Julian Carson και Amy Brenneman ως Zoe McDonald.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top