Now Reading
Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης 2η σεζόν

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης 2η σεζόν

Avatar photo

Όλα όσα ξέρουμε για την νέα σεζόν της σειράς «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης», τώρα που αποκαλύφθηκε η απάτη του Halbrand και κατευθυνόμαστε επιτέλους προς το όρος Doom.

Με τα πρώτα δαχτυλίδια να έχουν σφυρηλατηθεί και την πραγματική ταυτότητα του φίλου της Galadriel – ή, συγγνώμη, του θανάσιμου εχθρού – να έχει αποκαλυφθεί, τα Δαχτυλίδια της Δύναμης επιτέλους ανεβάζουν στροφές, καθώς η πρώτη σεζόν πλησιάζει στο τέλος της.  Όμως οι φωτιές του Mount Doom δεν θα περιμένουν κανέναν άνθρωπο ή ξωτικό, και καλύτερα να πιστεύουμε ότι το Amazon Prime Video σχεδιάζει να πάρει πληροφορίες και υλικό από τον  Άρχοντα των Δαχτυλιδιών για όσο το δυνατόν περισσότερο.  

Υπάρχουν διαθέσιμες ακόμα περισσότερες υποσημειώσεις του J.R.R. Tolkien για να εξερευνήσουμε! Έτσι, άλλες τέσσερις σεζόν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης είναι ήδη στη σειρά για να υλοποιηθούν, όπως αποκάλυψε ο J.D. Payne, co-showrunner της σειράς, πριν καν κάνει πρεμιέρα η πρώτη σεζόν.  

«Υπάρχουν πράγματα στην πρώτη σεζόν που δεν μπορούν να αποδώσουν μέχρι την 5η σεζόν», δήλωσε ο Payne στο Empire τον Ιούνιο του 2022. «Ξέρουμε ακόμη και ποιο θα είναι το τελευταίο πλάνο του τελευταίου επεισοδίου». Έχοντας αυτό κατά νου, τι γνωρίζουμε ήδη για το τι θα ακολουθήσει στη Μέση Γη. 

Θα υπάρξει 2η σεζόν για το «Rings of Power»; 

Ναι, και τρεις ακόμη στη συνέχεια. Η Jennifer Salke, επικεφαλής των Amazon Studios, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στο Variety: «Χτίζουμε την υποδομή για πέντε σεζόν. Χτίζουμε ουσιαστικά μια μικρή πόλη. Ξέραμε από την αρχή ότι σε κάθε περίπτωση θα ξοδεύαμε όσα χρειαζόταν να ξοδέψουμε για να το κάνουμε σωστά». 

Πότε θα κυκλοφορήσει η 2η σεζόν του «Rings of Power»; 

Έχουν προγραμματιστεί συνολικά πέντε σεζόν, με τη δεύτερη να αναμένεται μάλλον νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση, είναι πολύ πιθανό να την έχουμε ακόμη και το 2023. Όπως αποκάλυψε ο Salke, το δεύτερο κεφάλαιο βρίσκεται ήδη στην παραγωγή. «Θα το βγάλουμε στο κοινό, το συντομότερο δυνατό», δήλωσε στο Variety. «Θέλουμε να καταφέρνουμε το μικροτέρο δυνατό χρονικό διάστημα μεταξύ των σεζόν, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη εξίσου ψηλά. Οπότε θα κάνουμε ό,τι  χρειαστεί για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα όσο πιο σύντομα μπορούμε. Αλλά υπάρχει μια κάποια επείγουσα ανάγκη για να προχωρήσουμε γρήγορα, γι’ αυτό και τα παιδιά έγραφαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής της σειράς. Κινούμαστε πραγματικά πολύ γρήγορα». 

Ποιοι ηθοποιοί θα είναι στο καστ; 

Το μεγαλύτερο μέρος του βασικού καστ αναμένεται να επιστρέψει, όπως οι Morfydd Clark, Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charlie Vickers, Markella Kavenagh, Daniel Weyman, Cynthia Addai-Robinson, Sophia Nomvete και άλλοι. 

Το Prime Video ανακοίνωσε όμως και μια νέα προσθήκη στο καστ: Τον Círdan, ένα παλιό, σοφό ξωτικό με ουσιαστικό ρόλο όχι μόνο στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης, αλλά και στην Τρίτη και την Τέταρτη. Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον νέο χαρακτήρα, αλλά αναμένουμε μια ανακοίνωση καθώς η παραγωγή συνεχίζεται. 

Με τι θα ασχοληθεί η σειρά στη 2η σεζόν; 

Δεν ξέρουμε ακόμα πολλά για τις λεπτομέρειες της πλοκής της επόμενης σεζόν, αν και η Galadriel πιθανότατα θα είναι ακόμα αναστατωμένη από το γεγονός που πήγε στραβα. «Όπως δήλωσε ο Payne στο Esquire σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο του 2022, «Ακόμα και γνωρίζοντας ότι ο Sauron συμμετείχε εν μέρει στην επιστήμη που απαιτούνταν πίσω από την κατασκευή των δαχτυλιδιών, βλέπουμε ότι η Galadriel είναι εκείνη που δίνει το πράσινο φως για την κατασκευή των δαχτυλιδιών, η οποία αναγκαστικά φέρει και κάποια ευθύνη: «Έδωσα δύναμη στον Σκοτεινό Άρχοντα. Του έσωσα τη ζωή σε μια σχεδία. Συμμετείχα στο να έρθει από την αφάνεια και να γίνει επικεφαλής ενός στρατού». Αυτά είναι πολλά με τα οποία πρέπει να παλέψει και για τα οποία πρέπει να λογοδοτήσει. Νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε ότι θα την δούμε να πρέπει να μαζέψει όλα αυτά τα ζητήματα που έχει ανοίξει και να δούμε πώς αυτές οι αποφάσεις επηρεάζουν τις διάφορες σχέσεις της». 

Επομένως, σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε κάποια ένταση μεταξύ της Galadriel και του Elrond, ο τελευταίος από τους οποίους φαίνεται να έμαθε την πραγματική ταυτότητα του Halbrand από έναν πάπυρο γενεαλογίας που μαζεύει στις τελευταίες σκηνές της πρώτης σεζόν. «Νομίζω ότι είναι αρκετά σαφές στο τέλος ότι υπάρχει μια μικρή σύγκρουση εκείνη τη στιγμή», δήλωσε η συγγραφέας Gennifer Hutchinson στο Polygon. «Είναι πολύ μεγάλο αυτό που του έχει ζητήσει. Θέλαμε πραγματικά να το έχουμε αυτό μέσα στο σενάριο. «Αυτή είναι η πραγματική δοκιμασία, είπες ότι θα με εμπιστευτείς», του λέει. Θέλαμε πραγματικά να σιγουρευτούμε ότι αυτό βγήκε προς τα έξω». 

 Και καθώς ο Halbrand του Charlie Vickers βαδίζει προς το «στόμα» του Mount Doom που εκτοξεύει λάβα στα τελευταία καρέ της 1ης σεζόν, μπορούμε να περιμένουμε πολύ μεγαλύτερα ζητήματα να διακυβεύονται στη 2η. Όλα δείχνουν ότι η πραγματική μάχη πρόκειται να ξεκινήσει. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top