Now Reading
Πρόσκληση σε γάμο: Με έναν άγνωστο ή καλύτερα μόνη; Βρες το λάθος

Πρόσκληση σε γάμο: Με έναν άγνωστο ή καλύτερα μόνη; Βρες το λάθος

Ιωάννα Σαλαμουρα
καλεσμένη σε γάμο

Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο και είσαι ελεύθερη ξανά σκέψου το αν θέλεις να σε συνοδεύσουν.

Αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι ελεύθερη, το να εμφανιστείς μόνη σου σε έναν γάμο μπορεί να είναι μια άβολη και μοναχική εμπειρία. Ένας γάμος είναι μια γιορτή αγάπης και συναδέλφωσης. Όταν άλλοι καλεσμένοι φτάνουν σε έναν γάμο με το έτερον ήμισυ τους, το να είσαι η μόνη «μόνη» παρευρισκόμενη μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πιο μόνη κι εκτός τόπου.

Για αυτόν τον λόγο, πολλά ζευγάρια που παντρεύονται λένε στους καλεσμένους πως μπορούν να φέρουν επιπλέον ένα άτομο μαζί τους. Το άτομο που θα σε συνοδέψει είναι συνήθως ένας παλιός έρωτας, ένα μέλος της οικογένειας σου ή ένα καινούργιο amore που έχεις γνωρίσει πρόσφατα. Παρόλα αυτά τελικά μπορείς να φέρεις οποιονδήποτε, έναν εντελώς άγνωστο στο ζευγάρι; Η απάντηση είναι όχι. Ακόμη και όταν σε προσκαλούν να φέρεις ακόμη ένα άτομο, δεν πρέπει να υποθέσεις ότι μπορεί να σε συνοδεύσει ένα τυχαίο άτομο και υπάρχουν λόγοι.

καλεσμένη σε γάμοΤο να φέρεις έναν ξένο μπορεί να θεωρηθεί αδιάφορο

Το ζευγάρι μπορεί να θεωρήσει λίγο αδιάφορο να εμφανιστείς με κάποιον που δεν έχουν γνωρίσει ή ακούσει ποτέ. Βοηθάει να μπεις στη θέση τους. Θα ήθελες να δεις ένα σωρό αγνώστους που δεν γνωρίζουν τίποτα για εσένα ή για την ιστορία του έρωτά σας;

Δεν είναι επίσης η καλύτερη ιδέα να σε συνοδεύσει κάποιος που μόλις γνώρισες μόνο και μόνο για να μην είσαι μόνη σου. Ίσως αυτό το άτομο τείνει να ενεργεί περίεργα όταν πίνει μερικά ποτήρια σαμπάνιας, προκαλώντας μια σκηνή στο γάμο και αναστατώνοντας τους πάντες. Ένας γάμος μπορεί να είναι μια εορταστική περίσταση, αλλά δεν είναι μια δημόσια περίσταση. Επίσης λάβε υπόψη ότι η πρόσκληση του συν ένα ατόμου δεν είναι δεδομένη — είναι προνόμιο. Μην ξεχνάς πως το επιπλέον άτομο στο party του γάμου κοστίζει χρήματα στο ζευγάρι. Εάν στην πρόσκληση του γάμου σου πουν για άλλο ένα άτομο, αυτός είναι ο τρόπος του ζευγαριού να πει ότι σε εκτιμά και ότι είναι πρόθυμο να πληρώσει περισσότερα για να περάσεις καλά. Εάν φέρεις λοιπόν κάποιον με τον οποίο είχες μόλις ένα ραντεβού ή κάποιον από τη δουλειά, το ζευγάρι θα σκεφτεί ότι θεωρείς δεδομένη τη γενναιοδωρία του.

καλεσμένη σε γάμο

Πώς πρέπει να ανταποκριθείς σε μια τέτοια πρόσκληση;

Αν αποφασίσεις πως θα σε συνοδεύσει κάποιος στον γάμο με τον οποίο νιώθεις άνετα, απάντησε στην πρόσκληση δίνοντας τα στοιχεία του, το ονοματεπώνυμο του. Με αυτόν τον τρόπο θα δείξεις σεβασμό στο ζευγάρι και θα τους βοηθήσεις να φτιάξουν τα καθίσματα στα τραπέζια του party. Σε περίπτωση που το ραντεβού σoυ ξαφνικά δεν μπορεί να παρευρεθεί ή δεν είσαι βέβαιη για την ικανότητα του να σε συνοδεύσει μέχρι να έρθει η ημερομηνία του RSVP, ενημέρωσε τους οικοδεσπότες ότι θα πας μόνη. Οι γάμοι ως γνωστόν έχουν ένταση οπότε μια τέτοια πληροφορία είναι χρήσιμη για το ζευγάρι. Ενώ θα πρέπει να διασκεδάσεις όσο περισσότερο μπορείς σε έναν γάμο, να έχεις κατά νου ότι είναι η μεγάλη μέρα του ζευγαριού, όχι η δική σου. Δώσε προτεραιότητα στις ανάγκες τους παρά στις δικές σου.

καλεσμένη σε γάμο

Διάβασε επίσης:

Champagne Wall: Το trend που έχει γίνει viral και αποτελεί must σε κάθε γάμο του καλοκαιριού

Αν βρίσκεσαι σε διαδικασία που ετοιμάζεις τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του γάμου σου, αλλά και της δεξίωσης που πρόκειται να ακολουθήσει, σίγουρα έχεις «πέσει» πάνω στο «The Champagne Wall Wedding Trend». Πρόκειται για μια εντυπωσιακή δημιουργία ενός τοίχου που είναι στολισμένος με ποτήρια σαμπάνιας -φυσικά αυτά τα ποτήρια προορίζονται για να κεραστούν οι καλεσμένοι. Άλλωστε, υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις μια βραδιά χορού και εορτασμού από ένα ποτήρι σαμπάνια;

The Champagne Wall Wedding Trend
Via Pinterest

Τα περισσότερα ζευγάρια προσφέρουν αλκοόλ στους καλεσμένους τη μεγάλη τους μέρα. Το The Knot αναφέρει ότι το 93% των ζευγαριών επιλέγουν να σερβίρουν κάποια αλκοόλ μορφή σε γάμους ή δεξιώσεις, με το μέσο κόστος του ποτού να ανέρχεται σε περίπου 2.300 δολάρια.

Διάβασε  εδώ για το trend.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ίσως το σαμπουάν σου να είναι η λύση για να ξεβουλώσεις την τουαλέτα σου
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μήλα: Το απροσδόκητο συστατικό που πρέπει να προσθέσεις στον πουρέ πατάταςDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr