Now Reading
Τι κάνουν σήμερα οι κόρες του Obama- Οι σπουδές και το ενδιαφέρον για τoν χώρο του θεάματος

Τι κάνουν σήμερα οι κόρες του Obama- Οι σπουδές και το ενδιαφέρον για τoν χώρο του θεάματος

Avatar photo
Obama

Δες πώς είναι σήμερα και με τι ασχολούνται οι κόρες του Barack Obama και της Michelle.

Οι αδελφές Obama, Malia και Sasha, μεγάλωσαν διαφορετικά στον Λευκό Οίκο, αποφεύγοντας τους παπαράτσι και έχοντας πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας να τις συνοδεύουν στα ραντεβού.

Όσον αφορά την προσωπική ζωή των αδερφών, ο Barack Obama και η Michelle Obama έχουν κρατήσει -όσο μπορούν- ιδιωτικές της ζωές τους, κρατώντας τες μακριά από την δημοσιότητα. Ωστόσο η Malia έχει χαρακτηριστεί ως «σοφή και στοχαστική», με τους γονείς της εντυπωσιασμένους που στρώνει το δικό της κρεβάτι και βάζει το δικό της ξυπνητήρι από την πρώτη δημοτικού. Ο Barack Obama περιέγραψε τη μικρότερη κόρη του Sasha ως «ο κωμικός στην οικογένεια».

Καθώς οι αδερφές μεγαλώνουν, είναι ξεκάθαρο ότι η αντισυμβατική ανατροφή τους δεν τις έχει μετατρέψει σε κακομαθημένες. Το ακριβώς αντίθετο, στην πραγματικότητα! Και οι δύο φαίνεται να ζουν αρκετά φυσιολογικές ζωές, με τη Sasha να πηγαίνει στο κολέγιο και τη Μalia, ως πρόσφατη απόφοιτη κολεγίου, να εργάζεται ως τηλεοπτικός συγγραφέας.

Οι δυο τους ζουν μαζί στο Λος Άντζελες

Η Michelle Obama αποκάλυψε στην εκπομπή “Today” τον Νοέμβριο του 2022, ότι οι δύο κόρες της είχαν μετακομίσει μαζί στο Los Angeles. Δεν είναι απαραίτητα ασυνήθιστο τα αδέρφια να ζουν μαζί, αλλά αποτελεί μια μικρή έκπληξη, καθώς, σύμφωνα με τη Michelle, οι κόρες της δεν τα πήγαιναν πολύ καλά όταν ήταν μικρότερες. «Υπήρχε μια περίοδος που δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον», είπε στην εκπομπή «Today». Η ζωή στο Los Angeles έχει νόημα για τη Malia και τη Sasha, καθώς η Μalia εργάζεται στη βιομηχανία του θεάματος και η Sasha φοιτά στο κολέγιο στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια.

Οικογένεια Obama
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Michelle Obama αποφοίτησε από το Χάρβαρντ το 2021

Με μια μαμά που πήγε στη Νομική του Πρίνστον και του Χάρβαρντ και έναν μπαμπά που πήγε στη Νομική της Κολούμπια και του Χάρβαρντ, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι η Μalia ακολουθεί τον ίδιο δρόμο. Σύμφωνα με το People, η επιλογή της Malia να παρακολουθήσει το διάσημο πανεπιστήμιο δεν ωθήθηκε από τους γονείς της. Στην πραγματικότητα, ο Barak Omaba υποστήριξε την κόρη του στην επιλογή οποιουδήποτε σχολείου που πρόσφερε καλή εκπαίδευση. «Μια συμβουλή που της έδωσα είναι να μην αγχωθεί πολύ για το ότι πρέπει να πάει σε ένα συγκεκριμένο κολέγιο… Υπάρχουν πολλά καλά κολέγια και πανεπιστήμια εκεί έξω… Απλά επειδή δεν είναι Κάποιο επώνυμο, διάσημο, φανταχτερό σχολείο δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αποκτήσετε σπουδαία εκπαίδευση εκεί», είπε ο Βarak Obama.

Οbama family

Η Sasha Obama σπουδάζει ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια

Μετά την αποφοίτησή της από το Sidwell Friends School το 2019, η Sasha Obama ξεκίνησε την καριέρα της στο κολέγιο στο Πανεπιστήμιο του Michigan, αλλά αργότερα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια το 2022.

Τώρα σπουδάζει ψυχολογία και ζει με τη μεγαλύτερη αδερφή της στο Los Angeles. «Η Sasha αρχίζει να μοιράζεται κάποια άρθρα επειδή είναι ειδικευόμενη στην ψυχολογία και νομίζω ότι μας ψυχαναλύει σιγά σιγά… Μερικά από τα άρθρα είναι συγκεκριμένα σε αυτό που πιστεύει ότι είναι οι ατομικές μας νευρώσεις», δήλωσε η μητέρα της.

Η Μalia έδειξε ενδιαφέρον για τη βιομηχανία του θεάματος

Ο Barack Obama και η Michelle Obama έχουν κάνει και οι δύο σημάδια στη βιομηχανία του θεάματος, με τον Βarack να αφηγείται το «Our Great National Parks» του Netflix και τη Μichelle να κάνει το ντεμπούτο της δικής της εκπομπής μαγειρικής στο Netflix με τίτλο «Waffles + Mochi». Το ζευγάρι έχουν επίσης τη δική τους εταιρεία παραγωγής που ίδρυσαν το 2018 με την ονομασία Higher Ground, η οποία έχει κάνει παραγωγή ταινιών όπως το “Fatherhood” και το “Becoming”.

Οικογένεια

Η Μalia δεν απέχει πολύ από τα βήματα των γονιών της. Το καλοκαίρι του 2015, σε ηλικία μόλις 17 ετών, έκανε πρακτική άσκηση στην εκπομπή «Girls» του HBO. Σύμφωνα με τη δημιουργό και πρωταγωνίστρια της σειράς  Lena Dunham, η Μalia ήταν «ένας άγγελος». Σύμφωνα με την Dunham: «Ήταν πρακτική στο HBO και σκέφτηκαν, τι θα γινόταν αν έρθει μερικές μέρες την εβδομάδα στα γυρίσματα του «Girls;» Της άρεσε η παράσταση, και εννοώ, προφανώς δεν την κάναμε να πάει να πάρει τον καφέ μας. Δεν θα στείλεις [την κόρη του προέδρου να πάρει καφέ]. Αλλά ήθελε να κάνει όλες τις δουλειές. Ήταν πολύ ενθουσιώδης».

Ακόμη η Malia έχει εργαστεί ως τηλεοπτική συγγραφέας σε ηλικία μόλις 24 ετών. Πρόσφατα συνεργάστηκε με τον δημιουργό του «Atlanta» Donald Glover. Σύμφωνα με το Vanity Fair, η Μalia προσλήφθηκε για να βοηθήσει στη συγγραφή ενός χαρακτήρα για το επερχόμενο σόου του Glover “Hive” που περιλαμβάνει έναν “χαρακτήρα τύπου Beyonce”.

Οι αδερφές είναι ακτιβίστριες

Το καλοκαίρι του 2020, το κίνημα Black Lives Matter κέρδισε δυναμική μετά τη δολοφονία του George Floyd, της Breonna Taylor και άλλων από την αστυνομία. Η ώθηση κατά της αστυνομικής βίας και η τρομερή ανάγκη προστασίας της ζωής των Μαύρων σάρωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες και ακόμη και σε άλλες χώρες όπως η Κολομβία και η Νότια Αφρική.

Το ευρέως διαδεδομένο κίνημα είχε επίσης υποστηρικτές όπως τη Malia και τη Sasha Obama. Σύμφωνα με την USA Today, οι αδελφές συμμετείχαν σε διαδηλώσεις όλο το καλοκαίρι του 2020 και ο Barak Obama εξέφρασε πόσο περήφανος ήταν για τις κόρες του σε μια συνομιλία με τον Anderson Cooper: «Έχουν μια πολύ καλή αίσθηση του «Κοίτα, δεν περιμένουμε από όλους να είναι τέλειοι». Δεν περιμένουμε από όλους να είναι πολιτικά ορθοί όλη την ώρα, αλλά θα φωνάξουμε τους θεσμούς ή τα άτομα εάν είναι σκληρά», είπε ο Obama.

Obama

Πρόσθεσε ότι «δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος για αυτούς» για τον ακτιβισμό και την επιθυμία τους να βελτιώσουν τον κόσμο. “Η στάση τους ήταν — είδαμε κάτι λάθος και θέλουμε να το διορθώσουμε, και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το διορθώσουμε. Και καταλαβαίνουμε ότι δεν θα χρειαστεί μόνο μια μέρα ή μια εβδομάδα ή μια πορεία για να το διορθώσουμε. Αλλά εμείς” θα είναι σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε ο πρώην πρόεδρος.

Διάβασε επίσης:

Η Michelle Obama δημιουργεί trends φορώντας Bottega Veneta

Tο νέο ύφος της Πρώην Πρώτης Κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών, Michelle Obama, είναι πραγματικά προς μίμηση. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε την Michelle και βλέπουμε πόσο ανανεωμένη και φρέσκια είναι παρόλη τη δυσκολία που περνάει με την εμμηνόπαυση όπως η ίδια εξομολογήθηκε.

Κι όμως η ίδια μπορεί να αισθάνεται κάπως, αλλά ούτε της φαίνεται και θα πω πως είναι στην πιο ωραία φόρμα της από ποτέ. Εμφανίστηκε σε βραδινή της έξοδο με σύνολο από την ερχόμενη συλλογή SS’23, του οίκου Bottega Veneta και ήταν τόσο minimal, όσο και αφοπλιστική.

Τι κάνουν σήμερα οι κόρες του Obama- Οι σπουδές και το ενδιαφέρον για τoν χώρο του θεάματος
Instagram/@matthieu_blazy

Η γκαρνταρόμπα της Michelle

Η γκαρνταρόμπα της Michelle, μετά το Λευκό Οίκο, ήταν και είναι μόνο χαρά να τη βλέπεις και να παίρνεις στιλιστικές ιδέες. Πολύ πιο άνετη και προσιτή από όσο την είχαμε συνηθίσει να τη βλέπουμε στο Λευκό Οίκο. Η πρώην Πρώτη Κυρία έδωσε έναν άλλο τόνο στα τέλη του 2018, όταν συνάντησε τη Sarah Jessica Parker σε μια σκηνή της Νέας Υόρκης για να συζητήσει για το πρώτο της βιβλίο, «Becoming», φορώντας ένα ζευγάρι χρυσές μπότες Balenciaga μέχρι το ύψος του μηρού , πολύ πριν η γκαρνταρόμπα της Kim Kardashian πλημμυρίσει με stretch σατέν και τα τακούνια Knife του οίκου!

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συνταγή για μαραθόπιτα για όσους νηστεύουν αλλά είναι λάτρεις των πιο νόστιμων φαγητών
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-α





OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST