Now Reading
Τα σημάδια ότι το iPhone σου έχει μολυνθεί από ιούς και τι μπορείς να κάνεις

Τα σημάδια ότι το iPhone σου έχει μολυνθεί από ιούς και τι μπορείς να κάνεις

Avatar photo
Τα σημάδια ότι το iPhone σου έχει μολυνθεί από ιούς και τι μπορείς να κάνει

Πώς να καταλάβεις ότι το iPhone έχει κακόβουλο λογισμικό.

Όσον αφορά τα smartphones, τα iPhone είναι γνωστά για την ασφάλεια που παρέχουν. Ωστόσο, ο μύθος ότι τα iPhone είναι απρόσβλητα στους ιούς καταρρίπτεται επιτέλους. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθεις πώς να αναγνωρίσεις εάν το iPhone σου έχει παραβιαστεί και το πιο σημαντικό, πώς να προστατεύσεις το αγαπημένο σου κινητό!

Σημάδια ότι το iPhone σου έχει ιό

Όταν το τηλέφωνό σου έχει μολυνθεί από ιό, μπορεί να φαίνεται σαν να υπάρχει ένα φάντασμα στη δουλειά που κάνει ύποπτα πράγματα, όπως η λήψη εφαρμογών για εσένα που σίγουρα δεν κατέβασες μόνη σου. Αν αρχίζεις να παρατηρείς την παρουσία περίεργων εφαρμογών, έλεγξε τις εγκατεστημένες εφαρμογές σου  στην ενότητα αποθήκευσης στις ρυθμίσεις. Αν δεις κάτι που δεν έχεις κατεβάσει, διέγραψε την εφαρμογή αμέσως.

Τα σημάδια ότι το iPhone σου έχει μολυνθεί από ιούς και τι μπορείς να κάνει

Σε γενικές γραμμές, η Apple κάνει εξαιρετική δουλειά στο φιλτράρισμα πολλών ανεπιθύμητων μηνυμάτων και αναδυόμενων παραθύρων. Έτσι, εάν έχεις παρατηρήσει ότι το iPhone σου δέχεται άπειρα ανεπιθύμητα μηνύματα, κάτι μπορεί να συμβαίνει. Βεβαιώσου ότι δεν κάνεις κλικ σε άγνωστους συνδέσμους, ειδικά εκείνους που σου αποστέλλονται από διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν αναγνωρίζεις.

Είναι φυσιολογικό να καταναλώνεις δεδομένα καθώς εκτελείς διάφορες εργασίες στο iPhone σου. Αλλά δεν είναι φυσιολογικό να παρατηρήσεις μια ξαφνική, απότομη αύξηση της χρήσης δεδομένων όταν δεν έχεις κάνει τίποτα διαφορετικό. Αυτό μπορεί να υποδεικνύει ότι το τηλέφωνό σου έχει ιό.

Τα σημάδια ότι το iPhone σου έχει μολυνθεί από ιούς και τι μπορείς να κάνει

Τσέκαρε τη χρήση δεδομένων εφαρμογών στις ρυθμίσεις και βεβαιώσου ότι έχεις διαγράψει τυχόν εφαρμογές που δεν αναγνωρίζεις και οι οποίες θα μπορούσαν να αυξήσουν τη χρήση δεδομένων σου.

Διάβασε επίσης: Παράτεινε με αυτά τα 5 tips τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone σου

Τέλος, μπορείς να καταλάβεις αν το iPhone σου έχει μολυνθεί από ιούς από την μπαταρία. Αν εξαντλείται γρηγορότερα από το συνηθισμένο ή παρατηρήσεις ότι η συσκευή θερμαίνεται ακόμη και κατά την ελαφριά χρήση, τότε αυτά είναι σημάδια ότι ίσως ένα κακόβουλο πρόγραμμα εκτελείται στο παρασκήνιο, καταναλώνει πόρους και θέτει σε κίνδυνο την απόδοση.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γρήγορες κι εύκολες vegetarian enchiladas που θα απολαύσεις για ένα ελαφρύ βραδινό
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρολά κανέλας με μπανάνα 5 υλικά, χωρίς μαγιά, χωρίς αυγά, χωρίς γαλακτοκομικά



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST