Now Reading
Με αυτό το τόσο απλό κόλπο του iPhone δεν θα κάνεις ποτέ ξανά λάθος στο πλύσιμο ρούχων

Με αυτό το τόσο απλό κόλπο του iPhone δεν θα κάνεις ποτέ ξανά λάθος στο πλύσιμο ρούχων

Avatar photo
Κινητό τηλέφωνο

Με τη νέα λειτουργία κάμερας του κινητού σου θα μπορέσεις να πλύνεις σωστά τα ρούχα σου. 

Κάποιες φορές μπορεί να σου φαντάζει δύσκολο να κατανοήσεις τον τρόπο με τον οποίο θα πλύνεις τα ρούχα σου. Είτε μπορεί να σε φοβίζει μην ξεβάψουν, είτε σε αγχώνει μήπως μαζέψει το αγαπημένο σου πουλόβερ. Ευτυχώς η νέα ενημέρωση της Apple σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα για το πλύσιμο των ρούχων, χάρη σε ένα έξυπνο νέο κόλπο όπου το iPhone μπορεί να χρησιμοποιεί την κάμερα της συσκευής σου. Με τη νέα ενημέρωση iOS 17, σου παρέχεται μια μυστική ενσωματωμένη λειτουργία για να αλλάξεις τον τρόπο που πλένεις τα ρούχα σου. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η κάμερά σου.

Με την ονομασία «Visual Look Up» από την Apple, η δυνατότητα υποστηρίζεται από το iPhone SE 2ης γενιάς και όλα τα μεταγενέστερα μοντέλα. Η τεχνολογία έχει ήδη μερικές χρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας στον εντοπισμό τοποθεσιών, φυτών, ακόμη και φυλών των κατοικίδιων ζώων. Αλλά τώρα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποκρυπτογράφηση αυτών των ενοχλητικών και μπερδεμένων συμβόλων φροντίδας και λειτουργεί σε δευτερόλεπτα. Θα μπορείς να πλένεις σαν επαγγελματίας σε ελάχιστο χρόνο.

Με αυτό το τόσο απλό κόλπο του iPhone δεν θα κάνεις ποτέ ξανά λάθος στο πλύσιμο ρούχων
https://www.livingetc.com/

Πώς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη λειτουργία

Είναι πολύ απλό. Βρες την ετικέτα φροντίδας στο ρούχο σου και άνοιξε την κάμερα στο κινητό σου. Τράβηξε μια φωτογραφία φροντίζοντας τα σύμβολα του πλυσίματος να φαίνονται καθαρά. Στη συνέχεια ανέτρεξε στο ρολό της κάμερας και πάτησε ή σύρε προς τα επάνω την εικόνα για να εμφανιστούν τα εικονίδια επεξεργασίας. Μόλις το κεντρικό εικονίδιο ‘i’ στο κάτω banner μετατραπεί σε ένα αστραφτερό εικονίδιο πλυντηρίου ρούχων, το iPhone σου έχει κάνει όλη τη σκληρή δουλειά.

Διάβασε επίσης: 6 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αποθηκεύεις σε πλαστικούς κάδους 

Μετά πάτησε απλώς το εικονίδιο του πλυντηρίου ρούχων, άγγιξε τη φροντίδα ρούχων και διάβασε εύκολα πώς να πλένεις τα αγαπημένα σου αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένης της σωστής θερμοκρασίας του πλυντηρίου ρούχων, εάν είναι κατάλληλο για στεγνωτήριο και τις σωστές ρυθμίσεις σιδερώματος. Δυστυχώς, το iPhone σου δεν μπορεί να κάνει το πλύσιμο για εσένα, αλλά τουλάχιστον με αυτό θα αποτρέψεις ένα καταστροφικό πλύσιμο ρούχων!

 

Με αυτό το τόσο απλό κόλπο του iPhone δεν θα κάνεις ποτέ ξανά λάθος στο πλύσιμο ρούχων

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σάντουιτς ρεβιθοσαλάτας: Το μεσημεριανό snack πλούσιο σε φυτικές ίνες για full ενέργεια
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το show SS24 του οίκου Fendi είχε κομψά, εκλεπτυσμένα σχήματα και colorblocking



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST