Now Reading
Ιδέες για δώρα: 10 προτάσεις για τις γυναίκες που ζουν σ’ έναν ρομαντικό κόσμο

Ιδέες για δώρα: 10 προτάσεις για τις γυναίκες που ζουν σ’ έναν ρομαντικό κόσμο

Avatar photo

Ο ρομαντισμός είναι μια έννοια που μας δίνει ενέργεια και δύναμη να προχωράμε.

Ρομαντισμός, μια έννοια η οποία τείνει να χαθεί μέσα από τις χυδαιότητες που επικρατούν στις μέρες μας, αλλά παραμένει ένας σταθερός, φωτεινός φάρος που απλά μας δίνει φως μέσα στο σκοτάδι των ημερών. Το να έχεις δίπλα σου μια γυναίκα η οποία είναι ρομαντική, όσο κι έξω από τα «νερά» σου κι αν είναι, κράτησε την δίπλα σου διότι είναι ο «φάρος» σου.

Κι έρχεται η ώρα αυτή που εσύ ως μια προσγειωμένη, και με «τετράγωνη» σκέψη γυναίκα, θέλεις να της προσφέρεις χριστουγεννιάτικο δώρο! Λογικό να «μπλοκάρει» το μυαλό σου καθώς ούτε στο ελάχιστο μπορείς να κατανοήσεις αυτήν την εύθραυστη λογική που διαθέτει. Είμαι εδώ όμως για να σε βοηθήσω και μέσα από το The Issue να πάρεις ιδέες γι’ αυτότο μοναδικό πλάσμα.

Ο ρομαντισμός και τα δώρα του

«Το κίνημα του ρομαντισμού εναντιωνόταν ως προς το καλλιτεχνικό του μέρος σε έναν στείρο ακαδημαϊσμό και αυτή την πίστη στον κλασικισμό από τον όποιο έλειπε το συναίσθημα. Γιατί ο όρος ρομαντισμός, που χρησιμοποιούμε σήμερα κατά κόρον, είναι η επιθυμία ένταξης των συναισθημάτων όχι τόσο εναντίον της λογικής, όσο εναντίον της μονόπλευρης κυριαρχίας της λογικής».

Με αυτό ως αρχή πάμε να δούμε ποια δώρα θα ευχαριστήσουν τη ρομαντική φίλη σου.

1. Μια στολισμένη σε ’30ς ύφος στέκα

Η στέκα αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά αξεσουάρ αυτών των ρομαντικών υπάρξεων.

2. Πουκάμισο με φιόγκο

Το πουκάμισο με φιόγκο είναι από τα χαρακτηριστικά ρούχα που επιλέγουν να φορούν. Επίλεξε ένα σε σιελ χρώμα πουκάμισο με το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να το συνδυάσει με τα περισσότερα ρούχα της.

3. Cameo κολιέ

Είναι από τα μενταγιόν που λατρεύει. Τα cameo, δηλαδή τα σκαλιστά από πέτρες μενταγιόν, μαζί με τα μενταγιόν που κρύβουν μέσα τους μια φωτογραφία ή ένα μήνυμα, είναι τα κοσμήματα που φοράει μόνιμα πάνω της.

4. Φόρεμα βελούδινο

Τα βελούδινα φορέματα και δει σε ’30ς κόψιμο είναι από τα ρούχα που αγαπάει.

5. Cat eye γυαλιά οράσεως

Τα «γιαγιαδέ» γυαλιά που ονομάζουμε, κοινώς τα cat-eye γυαλιά, είναι από τις προτιμήσεις της. Ένα δώρο σε αυτό το στιλ είτε σε οράσεως είτε σε ηλίου θα την ευχαριστήσει πολύ.

6. Η ατζέντα του 2023

Οποιαδήποτε ατζέντα του 2023 σε ύφος Art Deco ή ακόμη και με τον «Μικρό Πρίγκηπα» είναι από τα δώρα που θα λατρέψει με μιας.

7. Η κολόνια με αίσθηση πούδρας

Μια κολόνια με αίσθηση πούδρας ή ακόμη και τριαντάφυλλου είναι η μυρωδιά που την αντιπροσωπεύει. Επίσης αρώματα με αίσθηση λουλουδιών είναι και αυτές στα γούστα της.

8. Mary Janes

Αυτό το ύφος σε παπούτσια είναι μια πολύ καλή ιδέα για δώρο. Μπορείς εναλλακτικά να της πάρεις και βελούδινα ή και με μυτερό, kitten heel τακούνι.

9.Βελούδινο στενό σακάκι

Το σακάκι σε γραμμή ρεντικότα, κοινώς ένα μεσάτο σακάκι, είναι από τα κομμάτια που επιλέγει να φοράει με τα πουκάμισα της ή και με τις ρετρό φούστες της. Το βελούδο είναι από τα υφάσματα που έρχονται σε αρμονία με τη ρομαντική φύση της.

10. Σκουλαρίκια πέρλες

Η «φυσική» της πέτρα είναι η πέρλα. Μέσα από αυτή νιώθει πως οι «κραδασμοί» της έρχονται σε ισορροπία. Επίλεξε ακόμη κι ένα κολιέ από πέρλες.

Προτάσεις δώρων αν έχεις και μια elegant φίλη

Στην κατηγορία αυτής της γυναίκας η λέξη κλειδί που πρέπει να έχεις είναι μια: Φινέτσα. Γύρω από αυτή τη λέξη χτίζονται και δημιουργούνται ωραίες προτάσεις για δώρα. Επίσης είναι και της πρακτικότητας, τους αρέσει να τα έχουν τακτοποιημένα, αρχειοθετημένα, γεγονός που διευκολύνει εσένα στο να βρεις έξυπνα δωράκια. Άρα λοιπόν φινετσάτα και γουστόζικα θα είναι τα αντικείμενα που θα προσανατολιστείς!

Οι προτάσεις είναι εδώ!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
JENNIFER LOPEZ ΛΕΥΚΟ ΓΙΛΕΚΟ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
καρό τσ'αντες σκύλοι

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top