Now Reading
Ο Ralph Lauren παρουσιάζει τη συλλογή της διαχρονικής τσάντας RL 888 μέσα από «The 888 House»

Ο Ralph Lauren παρουσιάζει τη συλλογή της διαχρονικής τσάντας RL 888 μέσα από «The 888 House»

Ιωάννα Σαλαμουρα
Ο Ralph Lauren παρουσιάζει τη συλλογή της διαχρονικής τσάντας RL 888 μέσα από «The 888 House»

Η νέα καμπάνια του Ralph Lauren για την τσάντα RL 888 συνδέει τον ψηφιακό κόσμο με την άγρια φύση και το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Η επιστροφή του Ralph Lauren στην πασαρέλα είναι ένα γεγονός που ανυπομονούμε να δούμε τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στο NYFW. Σε πρόσφατο video όμως που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μας παρουσιάζει ένα σουρεάλ σπίτι μέσα στην έρημο, το The 888 House, ένα ψηφιακό κατάστημα που χρησιμοποιεί τεχνολογία CGI και που βυθίζει τους καταναλωτές στον κόσμο του Ralph Lauren.

Σε αυτό το ψηφιακό σπίτι στήθηκε η νέα καμπάνια του σχεδιαστή που παρουσιάζει τη συλλογή της διαχρονικής RL 888 Handbag. Αποτελούμενη από ένα μακρύ δερμάτινο λουρί, λαβή και μια mini αλυσίδα χιαστί, κάθε τσάντα είναι φτιαγμένη από τεχνίτες στη Φλωρεντία. Οι τσάντες έχουν καθορισμένες γωνίες και δραματική καμπυλότητα εμπνευσμένες από την αρχιτεκτονική της Νέας Υόρκης. Ακόμη και το όνομα της συλλογής είναι ένα νεύμα για τις ρίζες του σχεδιαστή στο Μανχάταν, η 888 Madison Avenue είναι η διεύθυνση της ναυαρχίδας των γυναικών της Lauren.

Ο Ralph Lauren παρουσιάζει τη συλλογή της διαχρονικής τσάντας RL 888 μέσα από «The 888 House»
WWD

Η συλλογή RL 888 προσφέρεται σε μια ποικιλία εξωτικών κατασκευών και κάθε κομμάτι κόβεται και κατασκευάζεται στο χέρι. Οι τσάντες έχουν επίσης ένα κομψό λογότυπο RL τα οποία χρησιμεύουν ως κλείσιμο με κλειδαριά ώθησης. «Η RL 888 αποτελεί απόδειξη της διαχρονικής τέχνης, με κάθε τσάντα να κατασκευάζεται στο χέρι και να κατασκευάζεται μεμονωμένα από έμπειρους τεχνίτες. Επέλεξα να εξατομικεύσω την τσάντα με τα δικά μου αρχικά – RL – σαν ένα τρισδιάστατο έργο τέχνης», δήλωσε ο Ralph Lauren, πρόεδρος και δημιουργικός διευθυντής της Ralph Lauren Corp στο WWD. «Όταν ήμουν νέος, με τράβηξαν ρούχα και αντικείμενα που είχαν σχεδιαστεί για κάποιο σκοπό. Αφορούσε τον χαρακτήρα και την αυθεντικότητα — πράγματα που διαρκούν με μια διαχρονικότητα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Η γυναικεία τσάντα είναι έτσι — αντικείμενο ομορφιάς και χρηστικότητας, ένας έμπιστος σύντροφος που αποθηκεύει τα απαραίτητα που κουβαλά μαζί της καθημερινά. Και παρόλο που μπορεί να το αλλάζει από μέρα σε μέρα ή μέρα σε νύχτα, υπάρχει ένα που επιλέγει ότι είναι περισσότερο δικό της, που συμπληρώνει κάθε της διάθεση», είπε ο Lauren.

instagram @ralphlauren

Εξηγώντας πώς προσδοκά ότι ο πελάτης του θα φορέσει το RL 888 και για ποιες περιπτώσεις, ο σχεδιαστής είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος για το RL 888 γιατί όχι μόνο είναι όμορφα κατασκευασμένο και υπογεγραμμένο με τα αρχικά μου, αλλά πιστεύω ότι θα βελτιώσει το προσωπικό στυλ της γυναίκας για την οποία σχεδιάζω. Πάντα πίστευα ότι οι γυναίκες είναι ανεξάρτητες – τολμηρές και ρομαντικές, μοντέρνες και διαχρονικές – ειδικά όταν πρόκειται για τον τρόπο που ντύνεται. Το προσωπικό της στυλ είναι δείγμα αυτοπεποίθησης. Θα κάνει την τσάντα RL 888 μέρος της ατομικότητας της φορώντας την με ένα sexy μαύρο φόρεμα ή ένα στιβαρό jeans καθώς γράφει τη δική της ιστορία, όπου κι αν ζει».

Για να υποστηρίξει το λανσάρισμα της τσάντας, η Lauren δημιούργησε μια διαφημιστική καμπάνια που τονίζει την αντιπαράθεση της κομψής, μοντέρνας και εμπνευσμένης από ντεκό τσάντας σε ένα απόκοσμο και τραχύ τοπίο. Συζητώντας τη διαδικασία σκέψης πίσω από την εκστρατεία, ο Lauren είπε: «Με εμπνέει η ομορφιά του φυσικού κόσμου – μια χώρα αντιφάσεων όπου ο ουρανός και το τραχύ έδαφος συνέρχονται. Είναι το τέλειο περιβάλλον για να εκφράσει την αμετάβλητη ομορφιά του The RL 888 και το ανεξάρτητο πνεύμα και το προσωπικό στυλ της γυναίκας που γράφει τη δική της ιστορία.…Είναι τολμηρή και ρομαντική, σύγχρονη αλλά διαχρονική. Όπως η τσάντα που κουβαλάει — The RL 888».

Ο Ralph Lauren παρουσιάζει τη συλλογή της διαχρονικής τσάντας RL 888 μέσα από «The 888 House»
WWD

Με την έναρξη αυτού του μήνα, η καμπάνια RL 888 θα προβάλλεται σε παγκόσμια έντυπα και ψηφιακά καταστήματα, καθώς και στις ψηφιακές πλατφόρμες Ralph Lauren.

Διάβασε επίσης:

Ο Ralph Lauren επιστρέφει στην πασαρέλα μετά από 4 χρόνια απουσίας

Με μεγάλη συγκίνηση ανακοινώθηκε πως επιτέλους μετά από 4 χρόνια απουσίας ο Ralph Lauren θα επιστρέψει στην πασαρέλα για την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Ο γνωστός σχεδιαστής έχει να εμφανίσει δημιουργίες του στην πασαρέλα από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Ο Ralph Lauren επιστρέφει στην πασαρέλα μετά από 4 χρόνια απουσίας στο NYFW τον Σεπτέμβριο
Ralph Lauren S23

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Lauren σκοπεύει να διοργανώσει μια γυναικεία επίδειξη μόδας το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου αλλά η ακριβής τοποθεσία δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, ούτε είναι σίγουρο αν στην επίδειξη αυτή θα περιλαμβάνει και ανδρικά ρούχα.

Διάβασε εδώ τις λεπτομέρειες.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Louis Vuitton ανακαινίζει μια τεράστια τοποθεσία στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η SS'24 συλλογή του Prabal Gurung βασίστηκε σε παραδοσιακά νεπάλ και ινδικά ενδύματαDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr