Now Reading
Έρχεται ο 5ος κύκλος του «The Crown» – Όλα όσα θα δούμε

Έρχεται ο 5ος κύκλος του «The Crown» – Όλα όσα θα δούμε

Avatar photo

Το Netflix μοιράζεται νέες εικόνες από την 5η σεζόν της σειράς.

Η επιτυχημένη σειρά «Τhe Crown» επιστρέφει στις οθόνες μας μέσω του Netflix σε λιγότερο από ένα μήνα. Η αγωνία των fans είναι μεγάλη για την πρεμιέρα της 5η σεζόν, ύστερα από την κυκλοφορία φωτογραφικού υλικού των πρώτων 10 επεισοδίων που θα παρακολουθήσουμε.

Η σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου όπου θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990 και αναμένεται να εξετάσει αυτή την ταραχώδη δεκαετία για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Καθώς ετοιμάζεται να συμπληρώσει 40 χρόνια στον θρόνο, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ θυμάται μια βασιλεία που άντεξε εννέα πρωθυπουργούς, την έλευση της μαζικής τηλεόρασης και τη δύση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Ωστόσο, νέες δυσκολίες διακρίνονται στον ορίζοντα. Η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και η μεταβίβαση της κυριαρχίας στο Χονγκ Κονγκ σηματοδοτούν μια ριζική αλλαγή στη διεθνή τάξη και επιφυλάσσουν εμπόδια, αλλά και ευκαιρίες.

Ο πρίγκιπας Κάρολος πιέζει τη μητέρα του να του επιτρέψει να πάρει διαζύγιο από την Νταϊάνα, γεγονός που προκαλεί μια συνταγματική κρίση για τη μοναρχία. Η Νταϊάνα αποφασίζει να πάρει τον έλεγχο της δικής της ιστορίας και παραβιάζει το οικογενειακό πρωτόκολλο, κυκλοφορώντας ένα βιβλίο που υπονομεύει τη στήριξη της κοινής γνώμης για τον Κάρολο και αποκαλύπτει τον διχασμένο Οίκο του Windsor.

Η αρχική σκέψη του δημιουργού και συγγραφέα Peter Morgan ήταν η σειρά να τελειώσει μετά την πέμπτη της σεζόν, όμως αυτό άλλαξε όταν ο ίδιος αποφάσισε να συμπεριλάβει και μια έκτη σεζόν. Το cast αλλάζει κάθε δύο σεζόν για να αντικατοπτρίζει το πέρασμα του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι η Olivia Colman, ο Josh O’Connor και η Emma Corrin έχουν ολοκληρώσει τη θητεία τους και πλέον το στέμμα της βασίλισσας Ελισάβετ παίρνει η  Imelda Staunton, ενώ ο High Sparrow Jonathan Pryce θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από τους βασιλικούς εκπροσώπους, οι οποίοι τονίζουν πώς όσα παρουσιάζονται στο «The Crown» δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Από την πλευρά του το Netflix αποφάσισε να μην προβάλει σκηνή του μοιραίου ατυχήματος στη σήραγγα Pont de l’Alma στο Παρίσι, το οποίο στοίχισε τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Το να βρίσκεσαι στο Παρίσι και να μετατρέπεις τις τελευταίες μέρες και ώρες της Νταϊάνα σε δράμα είναι πολύ άβολο. Η σειρά προσπαθούσε πάντα να παρουσιάσει μια φανταστική εκδοχή της βασιλικής ιστορίας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία. Αλλά τελευταία, καθώς τα πράγματα πλησιάζουν στο σήμερα, είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία», αναφέρει πηγή από την παραγωγή στη Sun.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top