Now Reading
Η Diane Keaton δημιούργησε τη δίκη της σειρά υφασμάτων κι εμείς θέλουμε να την αγοράσουμε asap

Η Diane Keaton δημιούργησε τη δίκη της σειρά υφασμάτων κι εμείς θέλουμε να την αγοράσουμε asap

Avatar photo

Η αγαπημένη star του κινηματογράφου συνεργάστηκε με την S. Harris για την Elements by Diane Keaton, και δημιούργησε μια συλλογή με από πάνω από 50 υφάσματα.

Η ηθοποιός Diane Keaton δεν έχει κρύψει πότε την αγάπη της για το interior design όλα αυτά τα χρόνια. Το πάθος που έχει επιδείξει για την διακόσμηση των εμβληματικών της σπιτιών της αλλά και στα βιβλία της, Home, California Romantica και The House Pinterest Built. Τώρα, αγαπημένη μας  Keaton προσθέτει έναν ακόμη ρόλο στο εντυπωσιακό βιογραφικό της: σχεδιάστρια υφασμάτων. Η πρωταγωνίστρια του Something’s Gotta Give συνεργάστηκε με την εταιρεία S. Harris για τη νέα σειρά υφασμάτων Elements by Diane Keaton, μια συλλογή από πάνω από 50 υφάσματα και σχέδια που αναδεικνύουν το ιδιαίτερα περιζήτητο στυλ και το «μάτι» της Keaton για το σχεδιασμό. 

Σε συνεργασία με την επικεφαλής του brand και δημιουργική διευθύντρια της S. Harris, Jodi Finer, η ηθοποιός εμπνεύστηκε από τη ζωή της και την ενδυματολογική αισθητικής της που αποτελεί σήμα κατατεθέν της για τη συλλογή. Στην σειρά που κυκλοφόρησε περιλαμβάνονται βαμβακερές, λινές και μάλλινες υφές, που είναι πολυτελής αλλά ταυτόχρονα λειτουργικές. «Όταν συνήθως σκεφτόμαστε πολυτελή υφάσματα, σκεφτόμαστε ότι είναι ευαίσθητα από τη φύση τους και ενδεχομένως μη βιώσιμα, ιδιαίτερα σε χώρους με μεγάλη κυκλοφορία», λέει η Finer. «Αλλά αυτό που είναι συναρπαστικό για αυτή την ομάδα είναι ότι βλέπετε πραγματική πολυτέλεια στα νήματα και στις δομές ύφανσης, που έχουν όμως υψηλή αντοχή στην τριβή. Έτσι, φέρνουμε μια συλλογή πραγματικά μεγάλων επιδόσεων στο προσκήνιο με τρόπους που είναι πολύ απροσδόκητοι». 

 Η Finer λέει ότι η συνεργασία της με την Keaton είχε ως στόχο να ενθουσιάσει ο ένας τον άλλον με τα υφάσματα. «Της έστελνα ιδέες για υφάσματα και εκείνη μου έδειχνε παλιές φωτογραφίες από αυτά που αγαπούσε και παλέτες χρωμάτων που την ενδιέφεραν», συμπληρώνει η Finer. «Όλα κυμαίνονταν σε μια σειρά από ζεστά και ψυχρά ουδέτερα χρώματα, από το ανοιχτό στο σκούρο, και ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη με την ιδέα να φέρουμε την υφή στη συλλογή και να παρουσιάσουμε πώς το ένα θα μπορούσε να τροφοδοτήσει το άλλο με έναν πολύ μοναδικό και απλό τρόπο». 

 

ΠΗΓΗ:FINANCIAL TIMES

Πολλά από τα σχέδια έχουν πάρει το όνομά τους από προηγούμενα έργα της Keaton, όπως το κυβικό «Shoot the Moon», το άνετο «Baby Boom» και το διάφανο λινό «La-Di-Da», ένα νεύμα στην ατάκα που είπε στην ταινία «Annie Hall» του 1977. Ένα άλλο σχέδιο -το γεωμετρικό «Mrs. Los Angeles»- είναι ένας φόρος τιμής στη μητέρα της Keaton, Dorothy, η οποία ονομάστηκε «Mrs. Highland Park» και αργότερα «Mrs. Los Angeles» όταν η ηθοποιός μεγάλωνε, μια στιγμή που η ίδια αποδίδει ως έμπνευση για την επιθυμία της να ερμηνεύσει. «Η μητέρα μου ήταν τα πάντα», λέει η Keaton. «Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, η μητέρα μου στέφθηκε Mrs. Los Angeles» και σκέφτηκα, θέλω να το κάνω αυτό. Είχα επηρεαστεί πολύ από εκείνη». 

  

Τα υφάσματα έχουν μια ενδυματολογική κλίση, με αποχρώσεις και υφές που θα «ένιωθαν» εξίσου άνετα σε μια ντουλάπα όσο και σαν ύφασμα ενός καναπέ. «Τα υφάσματα είναι παχιά και με υφή, και γεμίζουν ένα σπίτι με ζεστασιά», λέει η Finer. Για την Keaton, η συλλογή -και η συνεργασία- ήταν μια μεγάλη επιτυχία. «Το να συμμετέχω σε αυτό είναι πραγματικά θεαματικό για μένα», λέει ο ηθοποιός. «Πρόκειται για πραγματικά ένα σπουδαίο υλικό και αυτό με ενδιαφέρει». 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.gr    theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top