Now Reading
O χειρότερος τύπος άντρα για να βγεις ραντεβού σύμφωνα με την Emily Ratajkowski

O χειρότερος τύπος άντρα για να βγεις ραντεβού σύμφωνα με την Emily Ratajkowski

Avatar photo

Τι ζητά η Emily Ratajkowski από τους άντρες που βγαίνει ραντεβού;

Η σεξουαλικότητα και η ερωτική ζωή της Emily Ratajkowski, είναι προτεραιότητά της και μάλιστα μιλά ανοιχτά γι’ αυτήν με κάθε ευκαιρία. Αφορμή στάθηκε η απιστία από τον σύζυγό της και από ότι φαίνεται άλλαξε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πλέον τις σχέσεις της.

Σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar, η Ratajkowski ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή υιοθετεί μια νέα προσέγγιση από ό,τι στο παρελθόν. «Για να χρησιμοποιήσω τη φράση του  TikTok, ήμουν λίγο “pick-me girl” με την έννοια ότι δεν ήμουν πολύ καλή στο να αποφασίζω τι μου αρέσει. Ήθελα πολύ να με επιλέξουν», είπε στο περιοδικό. Συνέχισε λέγοντας, «Τώρα είναι πραγματικά διασκεδαστικό να πηγαίνεις για δείπνο με κάποιον και να είσαι κουλ».

Η Ratajkowski ακολουθεί μια πολύ πιο επιλεκτική προσέγγιση για το ποιος βγαίνει ραντεβού μαζί της, εντοπίζοντας «κόκκινα σημεία» και κρατώντας σημειώσεις. Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast της HighLow αποκάλυψε ότι το να βρει έναν άντρα με τον οποίο είναι συμβατή είναι μια πρόκληση, λέγοντας: «Νιώθω ότι προσελκύω τους χειρότερους άντρες».

Η Emily Ratajkowski είναι μια δυναμική γυναίκα που πολλές φορές αυτό στέκεται εμπόδιο στο να δεσμευτεί. Μιλώντας στο επεισόδιο της HighLow εξηγεί: «Μου λένε, “Εντάξει, ναι, είσαι ξεχωριστή και ανεξάρτητη”. Και το αγαπούν και το λατρεύουν, και μετά σιγά σιγά αποδυναμώνονται και… δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτά τα συναισθήματα, και μετά σε αγανακτούν».

Γιατί οι άνδρες συμπεριφέρονται έτσι, σύμφωνα με τους ψυχολόγους

Σε μια ανασκόπηση που δημοσιεύτηκε από το Psychology of Men & Masculinity, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα εξηγούν ότι οι άνδρες έχουν ρυθμιστεί ώστε να αισθάνονται ότι ο «ανδρισμός» πρέπει να κερδίζεται. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χαθεί και δεν είναι εγγενές. Εξαιτίας αυτού, οι άνδρες μπορεί να αισθάνονται ότι απειλούνται όταν δεν ταιριάζουν με τα ανδρικά στερεότυπα, όπως κάποιος θα ανακαλέσει τον «ανδρισμό» τους ή την κοινωνική αποδοχή τους.

Emily Ratajkowski - σχέσεις

Τα πολιτιστικά στερεότυπα περιμένουν ότι οι άνδρες σε ετεροφυλόφιλες σχέσεις είναι οι «παραγωγοί» ή ο «προστάτης». Έτσι, όταν δεν είναι, μπορεί να αισθάνονται άγχος και ακόμη και αυξημένη επιθετικότητα, λέει η πηγή. Αυτό φαίνεται να αντιμετωπίζει και η Ratajkowski. Η  αυτοπεποίθηση  και η επιτυχία της έχουν έρθει αντιμέτωποι με τους άντρες που αγωνίζονται να νιώσουν ασφαλείς στον εαυτό τους.

Emily

Τι ζητά η Emily Ratajkowski από τους άντρες

Στο ίδιο επεισόδιο podcast, η Ratajkowski επεκτείνει τον τρόπο με τον οποίο οι άντρες με εύθραυστο εγωισμό επηρεάζουν τα ραντεβού, λέγοντας: «Οι δυνάμεις συνδέονται με το αρσενικό, και όταν μια γυναίκα το έχει αυτό, ένας άντρας δεν ξέρει τι άλλο έχει». Επιπλέον, επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά στα οποία θα ήθελε να επικεντρωθούν οι άντρες: «Τι λες να είσαι καλύτερος στο να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και να είσαι εκεί συναισθηματικά;», αυτό θα ήταν υπέροχο για την Ratajkowski.

Πηγή φωτογραφιών: instagram – Emily Ratajkowski

Διάβασε επίσης:

Η Emily Ratajkowski είναι το πρόσωπο στη νέα καμπάνια του αρώματος Flowerbomb των Viktor&Rolf

Oι Viktor&Rolf επέλεξαν την ηθοποιό και μοντέλο Emily Ratajkowski ως το πρόσωπο της νέας παγκόσμιας καμπάνιας τους για το άρωμα Flowerbomb που κυκλοφορεί σήμερα 20 Ιανουαρίου 2023. Η αυτοπροσδιοριζόμενη ως φεμινίστρια, η Ratajkowski χρησιμοποιεί τα social media της για να προωθήσει τη μεγαλύτερη κατανόηση του μεταβαλλόμενου προσώπου της θηλυκότητας. Η ίδια κατέχει τη μοναδική θηλυκότητα, τη σεξουαλικότητα και τον αισθησιασμό της, ανακατευθύνοντας το ανδρικό βλέμμα και αναδιαμορφώνοντάς το για τη γυναίκα που το κατέχει. 

Emily Ratajkowski είναι το πρόσωπο στη νέα καμπάνια Flowerbomb των Viktor&Rolf

«Τόσο πολλά από αυτά που αντιπροσωπεύουν τη θηλυκότητα είναι ευαίσθητα. Μου αρέσει που το Flowerbomb έχει να κάνει τόσο με τη δύναμη όσο και με τη θηλυκότητα», δήλωσε η Ratajkowski. «Η Emily Ratajkowski έσπασε το καλούπι του μοντέλου και έτσι έχει καταφέρει να εκφράσει κάθε πτυχή της φύσης της. Εκφράζει έναν νέο τύπο θηλυκότητας, που συνδυάζει την ευαισθησία με τη δύναμη, ενσαρκώνοντας τέλεια το ήθος του Flowerbomb», εξήγησε η Sandrine Groslier, Luxe Fragrance Brands President, L’Oréal. 

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top