Now Reading
Ο Hugh Jackman δημοσίευσε νέο βίντεο σχετικά με τους φόβους του για καρκίνο του δέρματος

Ο Hugh Jackman δημοσίευσε νέο βίντεο σχετικά με τους φόβους του για καρκίνο του δέρματος

Αλεξάνδρα Τρύφωνος

Ο Hugh Jackman δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram νέο βίντεο σχετικά με τους φόβους του για καρκίνο του δέρματος, παροτρύνοντας τους θαυμαστές του να φοράνε αντηλιακό.

Τη Δευτέρα το βράδυ, ο 54χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε σε ένα βίντεο στο Instagram ότι έκανε βιοψίες για δύο σημεία στη μύτη του. O γιατρός του είπε ότι μπορεί να είναι βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, μια κοινή μορφή καρκίνου του δέρματος. Μια ασθένεια που διαγιγνώσκεται περίπου 3,6 εκατομμύρια φορές το χρόνο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Skin Cancer Foundation.

Ο Hugh Jackman παρότρυνε τους θαυμαστές του να χρησιμοποιήσουν αντηλιακό αυτό το καλοκαίρι, αφού μοιράστηκε μαζί τους ότι υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για καρκίνο του δέρματος μετά από πρόσφατο ιατρικό έλεγχο.

 

«Θα το μάθω σε δύο ή τρεις μέρες και μόλις το μάθω, θα σας ενημερώσω», είπε ο Jackman στο βίντεο.

Σύμφωνα με την Mayo Clinic, η μορφή του καρκίνου του δέρματος προέρχεται από βασικά κύτταρα, έναν τύπο κυττάρου που παράγει νέα κύτταρα του δέρματος καθώς κάποιος πεθαίνει. Τα σημάδια του βασικοκυτταρικού καρκινώματος μπορεί να εμφανιστούν στο κεφάλι, το πρόσωπο και το λαιμό ως ελαφρώς διαφανές εξόγκωμα. Μια καφέ, μαύρη ή μπλε βλάβη με υπερυψωμένη άκρη ή μια λευκή, κηρώδης βλάβη που μοιάζει με ουλή,

Σύμφωνα με το Skin Cancer Foundation, ο καρκίνος σπάνια εξαπλώνεται πέρα από την αρχική του θέση και είναι εύκολα θεραπεύσιμος όταν διαγνωστεί έγκαιρα.

Ο  Jackman είπε ότι ενώ το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι «το λιγότερο επικίνδυνο από όλα», οι άνθρωποι θα πρέπει να προσπαθήσουν να το αποφύγουν φορώντας αντηλιακό.

«Αν μπορώ απλώς να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να σας υπενθυμίσω ότι έρχεται το καλοκαίρι, για όσους από εμάς στο βόρειο ημισφαίριο, παρακαλούμε να φοράτε αντηλιακό», είπε.

«Όσο και να θέλεις να μαυρίσεις, εμπιστεύσου με, εμπιστεύσου με, εμπιστεύσου με. Όλα αυτά συνέβησαν πριν από 25 χρόνια και βγαίνουν τώρα. Βάλε λίγο αντηλιακό, θα περάσεις ακόμα απίστευτα εκεί έξω. Παρακαλώ να είσαι ασφαλής», είπε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jackman αντιμετωπίζει τον φόβο για καρκίνο του δέρματος ή μιλάει δημόσια για αυτό. Τον Αύγουστο του 2021 δημοσίευσε ένα παρόμοιο βίντεο, καλώντας τους θαυμαστές να φορούν αντηλιακό αφού έκανε βιοψία από ένα σημείο στη μύτη του.

Έκανε επίσης την ίδια διαδικασία τον Φεβρουάριο του 2017, τον Μάιο του 2014 και τον Νοέμβριο του 2013. Σε κάθε περίπτωση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρότρυνε τους θαυμαστές να προστατευτούν κάτω από τον ήλιο.

Στη λεζάντα της πιο πρόσφατης ανάρτησής του, ο  Jackman αναφέρθηκε σε αυτές τις προηγούμενες περιπτώσεις, λέγοντας: «Ξέρω ότι με έχετε ακούσει να μιλάω για τα βασικοκυτταρικά καρκινώματα μου στο παρελθόν. Θα συνεχίσω να μιλάω για αυτό, αν χρειαστεί. Και αν έστω και ένα άτομο βάζει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, τότε είμαι χαρούμενος».

Διάβασε επίσης:

Ο Hugh Jackman επιστρέφει στον ρόλο του «Wolverine» και μιλά για τις θυσίες που πρέπει να κάνει

Σκληρή προπόνηση θα χρειαστεί να κάνει ο Hugh Jackman ο οποίος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως «Wolverine». Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, με αφορμή την 3η ταινία του «Deadpool», θα χρειαστεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για να υποδυθεί και πάλι -μετά από χρόνια- τον εμβληματικό ήρωα. Μιλώντας στο «Who’s Talking to Chris Wallace» είπε:

«Η ιστορία του “Deadpool 3” διαδραματίζεται πριν από το Logan, όπου εκεί πεθαίνει ο χαρακτήρας. Ειλικρινά, νόμιζα ότι τελείωσα με αυτόν τον χαρακτήρα. Ωστόσο, με ρωτούσαν κάθε φορά σε συνεντεύξεις ή ακόμα και ο Ryan Reynolds αν μπορούμε να ξανά κάνουμε κάτι με αυτόν τον χαρακτήρα. Και εγώ τους έλεγα όχι γιατί έχει τελειώσει για εμένα.Χρειάζεται χρόνος… Έχουμε λοιπόν έξι μήνες περίπου μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Και δεν κάνω άλλη δουλειά τώρα. Είμαι με την οικογένειά μου και προπονούμαι. Αυτή θα είναι η δουλειά μου για έξι μήνες. Και είμαι πραγματικά σε φόρμα αυτή τη στιγμή. Είμαι υγιής. Έχω ένα καλό μέρος για να ξεκινήσω. Και ζητώ συγγνώμη από τα κοτόπουλα… θα τρέχω ένα μίλι κάθε μέρα. Ξεκίνα να τρέχεις (Deadpool) γιατί σου’ ρχομαι!».

Δες εδώ την επιστροφή του στον ρόλο του «Wolverine»

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr