Now Reading
Δεν έχουν τέλος οι κατηγορίες για τον Kanye West- Επαινούσε τον Χίτλερ λένε υπάλληλοι του

Δεν έχουν τέλος οι κατηγορίες για τον Kanye West- Επαινούσε τον Χίτλερ λένε υπάλληλοι του

Avatar photo
Δεν έχουν τέλος οι κατηγορίες για τον Kanye West- Επαινούσε τον Χίτλερ λένε υπάλληλοι του

Πρώην υπάλληλοι του Kanye West ισχυρίζονται πως επαινούσε τον Χίτλερ και τους Ναζί σε συναντήσεις.

Ο Kanye West άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και τα άσχημα νέα δε σταματούν γι’ αυτόν. Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο West χρησιμοποιούσε αντισημιτική ρητορική στον εργασιακό χώρο για χρόνια και φέρεται να πλήρωσε υπαλλήλους του για να μη μιλήσουν για τη ρατσιστική συμπεριφορά του. Ο West φαίνεται να σύναψε συμφωνία με έναν πρώην εργαζόμενο του καθώς ήταν μάρτυρας πολλών περιπτώσεων που ο πρώην δισεκατομμυριούχος επαινούσε τον Χίτλερ και τους Ναζί σε επαγγελματικές συναντήσεις, αναφέρει το NBC News.

Φυσικά ο West αρνείται τους ισχυρισμούς αυτούς σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο. Το NBC News μίλησε ανώνυμα με έξι άτομα που είχαν ακούσει τον επιχειρηματία να αναφέρει θεωρίες συνομωσίας για τους Εβραίους ή να επαινεί τον Χίτλερ τα τελευταία πέντε χρόνια.

Δεν έχουν τέλος οι κατηγορίες για τον Kanye West- Επαινούσε τον Χίτλερ λένε υπάλληλοι του
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Ryder Ripps, πρώην συνεργάτης του Kanye, αντιτίθεται στα σχόλια του

Ο Ryder Ripps (είναι εννοιολογικός καλλιτέχνης που συνεργάστηκε το 2014 έως το 2018 με τον West) και ανέφερε πως στο παρελθόν είχε αντιδράσει στα αντισημιτικά σχόλια του ράπερ , καθώς είναι και ο ίδιος Εβραίος, αλλά ποτέ δε θεώρησε πως τα σχόλια του ήταν επικίνδυνα. Ισχυριζόταν στον Ripps ότι οι Ναζί είναι καλοί στην προπαγάνδα και πως δεν είναι προσβλητικό να λες πως ενδιαφέρεσαι για τους Ναζί.

Ο Ripps φαίνεται να μην τον έπαιρνε στα σοβαρά εκείνη την περίοδο αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει μετά τα νέα αντισημιτικά σχόλια του ράπερ, δηλώνοντας στο NBC News πως: «Αυτό είναι επικίνδυνο και αηδιαστικό και στην πραγματικότητα βίαιο».

«Με αυτό το μοτίβο που συμβαίνει και με τον διπλασιασμό και τον τριπλασιασμό όλων αυτών, είναι αρκετά προφανές ότι πρόκειται για κάποιο είδος αηδιαστικής, γεμάτης μίσος, παράξενης ναζιστικής εμμονής» είπε ο Ripps.

Κι άλλοι άνθρωποι γνώριζαν τις απόψεις του West

Την περασμένη εβδομάδα, το CNN δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ που ισχυριζόταν πως άνθρωποι από τον κύκλο του West γνώριζαν πως ήθελε να ονομάσει το άλμπουμ του 2018 «Hitler» αλλά άλλαξε γνώμη για άγνωστο λόγο. «Έπλεκε το εγκώμιο του Χίτλερ λέγοντας πόσο απίστευτο ήταν που κατάφερε να συγκεντρώσει τόση δύναμη και μιλούσε για όλα τα σπουδαία πράγματα που αυτός και το Ναζιστικό Κόμμα πέτυχαν για τον γερμανικό λαό» ισχυρίστηκε πρώην εργαζόμενος. Στις αρχές Οκτωβρίου, ο πρώην δημοσιογράφος του TMZ, Van Lathan, ισχυρίστηκε ότι ο West είπε ότι «αγαπούσε τον Χίτλερ και τους Ναζί» κατά τη διάρκεια ενός παραληρήματος στα γραφεία του ειδησεογραφικού οργανισμού. Τρεις πηγές που μίλησαν στο NBC News επανέλαβαν τους ισχυρισμούς του Lathan σχετικά με τη χρήση αντισημιτικής γλώσσας από τον West όσο ήταν στο TMZ.

Διασημότητες όπως ο John Legend, η Jamie Lee Curtis και ο Howard Stern έχουν καταγγείλει δημοσίως τη ρητορική μίσους του ράπερ. Εν τω μεταξύ, ο West έχασε πρόσφατα την ιδιότητα του δισεκατομμυριούχου, αφού εταιρείες όπως η Adidas, η Gap, η Balenciaga και η Vogue έκοψαν τις σχέσεις μαζί του μετά από τα παραληρήματά του, τα οποία τον έκαναν να αποκλειστεί προσωρινά τόσο από το Instagram όσο και από το Twitter.

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαλύφθηκε το πρώτο αναμνηστικό άγαλμα της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' και τα 3 σκυλάκια της
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tom Cruise: Στο Λονδίνο πριν τα 18α γενέθλια της κόρης του Suri που έχει 11 χρόνια να δει



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST