Now Reading
«Rennervations»: Ένα ριάλιτι ντοκιμαντέρ από τον Jeremy Renner έρχεται τον Απρίλιο στο Disney+

«Rennervations»: Ένα ριάλιτι ντοκιμαντέρ από τον Jeremy Renner έρχεται τον Απρίλιο στο Disney+

Λινα Γριβογιάννη
«Rennervations»: Ένα ριάλιτι ντοκιμαντέρ από τον Jeremy Renner έρχεται τον Απρίλιο στο Disney+

Το νέο ριάλιτι ντοκιμαντέρ «Rennervations» του Jeremy Renner θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη, μόλις τέσσερις μήνες μετά το ατύχημα του με το εκχιονιστικό μηχάνημα.

Η σειρά τεσσάρων επεισοδίων, η οποία ταξιδεύει τον αστέρα της Marvel σε όλο τον κόσμο για να επανασχεδιάσει τα ειδικά κατασκευασμένα οχήματα, θα κάνει το ντεμπούτο της στο Disney+ μόλις τέσσερις μήνες μετά το ατύχημα του ηθοποιού με εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά.
Ολόκληρη η σειρά τεσσάρων επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη 7/3 το Disney+. Σε παραγωγή της Boardwalk Pictures, η σειρά θα δει τον πρωταγωνιστή του «Hawkeye» και του «Mayor of Kingstown» να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει στην επανασχεδίαση μοναδικών οχημάτων ειδικού σκοπού που λειτουργούν στην υπηρεσία των τοπικών κοινοτήτων.

Η σειρά θα μεταφέρει τον Renner πίσω στη γενέτειρά του, το Reno της Nevada, καθώς και σε τρεις άλλες πόλεις – Chicago, Illinois; Cabo San Lucas, Mexico και Rajasthan, India- όπου ο βετεράνος των κατασκευών συνεργάζεται με την ομάδα του από ειδικούς κατασκευαστές για να εντοπίσει παροπλισμένα οχήματα που μπορούν να ξαναχτιστούν για να εξυπηρετήσουν έναν νέο σκοπό.

«Βρίσκομαι σε αυτό το ταξίδι εδώ και πολλά χρόνια και ξεκίνησα στην κοινότητά μου κατασκευάζοντας οχήματα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Αλλά πριν από μερικά χρόνια, σκέφτηκα: Πώς μπορώ να το αυξήσω αυτό και να δημιουργήσω μεγαλύτερο αντίκτυπο σε μια ολόκληρη κοινότητα; Και αυτό κάνει αυτή η εκπομπή», είπε ο Renner σε δήλωσή του για την εκπομπή. «Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάθη μου και αποτελεί κινητήρια δύναμη για την ανάρρωσή μου και ανυπομονώ να το δει ο κόσμος».

Την 1η Ιανουαρίου, ο Renner μεταφέρθηκε με αεροπλάνο σε νοσοκομείο της περιοχής του Reno και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, αφού το PistenBully των 14.000 κιλών τον παρέσυρε στην ιδιοκτησία του στην περιοχή Mt. Rose Highway, ενώ προσπαθούσε να καθαρίσει τις χιονοπτώσεις μετά από έντονα χειμερινά καιρικά φαινόμενα. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο Renner, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία για θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικά τραύματα που είχαν ως αποτέλεσμα χειρουργική επέμβαση και πάνω από 30 σπασμένα οστά, είχε τραυματιστεί ενώ προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του.

Το «Rennervations» είναι το δεύτερο τηλεοπτικό έργο του ηθοποιού και εκτελεστικού παραγωγού που κυκλοφορεί μετά το ατύχημα της Πρωτοχρονιάς, μετά την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν του «Mayor of Kingstown» της Paramount+ τον Ιανουάριο. Και τα δύο είχαν ολοκληρώσει την παραγωγή πριν από το ατύχημα.

Το «Mayor of Kingstown» άλλαξε το key art του για να αφαιρέσει τα αιματηρά τραύματα και τις πληγές του Renner, σε μια κίνηση που ο συνδημιουργός της σειράς Hugh Dillon δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι ήταν «καλό από το δίκτυο».

Ο Dillon μοιράστηκε επίσης με το THR ότι δεν εξετάστηκε το ενδεχόμενο καθυστέρησης για τη συγκεκριμένη σειρά. «Αυτό είναι το θέμα με τον Jeremy. Απλά δεν θέλει τίποτα να μπει στη μέση, καταλαβαίνετε;». Ο Dillon πρόσθεσε. «Είναι ένας γ@μημένος μάγκας που στέκεται όρθιος. Θέλει απλά να ροκάρει».

Εν τω μεταξύ, ο Renner είχε προγραμματίσει για τον Ιανουάριο ένα press junket για τη σειρά, μαζί με άλλες σειρές της Disney, το οποίο ακυρώθηκε καθώς ο Renner ξεκίνησε την ανάρρωσή του. Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Renner δήλωσε στους ακολούθους του στο Instagram ότι «μόλις ξανασταθώ στα πόδια μου, θα έρθουμε σε ΕΣΑΣ, σε όλο τον κόσμο».

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram που δημοσιεύτηκε την Τρίτη μαζί με το τρέιλερ της σειράς, ο Renner προώθησε την «πρώτη ματιά» στην επερχόμενη σειρά και εξέφρασε ότι η ομάδα είναι «πολύ περήφανη και ενθουσιασμένη που μοιράζεται επιτέλους με όλους σας!!! Επιστρέφω πολύ σύντομα».

Σε κάθε επεισόδιο του «Rennervations» ο ηθοποιός και η ομάδα του θα συνεργάζονται με έναν από τους τέσσερις καλεσμένους αστέρες – τον Anthony Mackie, τη Vanessa Hudgens, τον Anil Kapoor (Mission: Impossible) και τον Sebastián Yatra (Encanto) – και έναν τοπικό οργανισμό-εταίρο, συμπεριλαμβανομένων των Big Brothers Big Sisters και Uva Jagriti Sansthan, για να μετατρέψουν ένα φορτηγό διανομής σε κινητή εγκατάσταση επεξεργασίας νερού ή ένα τουριστικό λεωφορείο σε κινητό μουσικό στούντιο.

Ο Renner θα πλαισιωθεί από την ομάδα του, η οποία περιλαμβάνει τον φίλο και συνεργάτη Rory Millikin, τον επικεφαλής μηχανικό Corey Wardleigh, τον επικεφαλής κατασκευαστή Rob «Bender» Park και τα μέλη του συνεργείου κατασκευής Roxy Bonilla, Justin Self και Merri Oswald, Akamu «AK» Whatley, Skiland “Ski” Judd, Ryan Gunter και Nick Socha. Παραγωγοί της σειράς είναι οι Renner, Millikin, Romilda De Luca, Andrew Fried, Dane Lillegard, Sarina Roma και Patrick Costello. 

 

Διάβασε επίσης:

Jeremy Renner: Τα γενέθλια του ηθοποιού στο νοσοκομείο και οι ευχές που έστειλαν οι ήρωες της Marvel

Ο ηθοποιός Jeremy Renner παραμένει στην εντατική μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την πρωτοχρονιά με το εκχιονιστικό όχημα. Ο ηθοποιός των Avengers πέρασε τα 52α γενέθλιά του το Σάββατο 7/1 στο νοσοκομείο με την ιατρική ομάδα του στη ΜΕΘ και την οικογένειά του, αλλά έλαβε άφθονη αγάπη μέσω των social media από φίλους και θαυμαστές του.

Ο Chris Evans, δημοσίευσε ένα μήνυμα γενεθλίων στον συνάδελφό του, μαζί με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των δύο σε μια πρεμιέρα ταινίας, να χαμογελούν ο ένας στον άλλο. “Χρόνια πολλά σε έναν από τους πιο σκληρούς τύπους που ξέρω! Στέλνω τόση αγάπη στον τρόπο σου ❤️”, έγραψε ο Evans στο Instagram Story του.

«Rennervations»: Ένα ριάλιτι ντοκιμαντέρ από τον Jeremy Renner έρχεται τον Απρίλιο στο Disney+

Η συμπρωταγωνίστρια του Renner’s Hawkeye, Hailee Steinfeld, μοιράστηκε ένα μήνυμα γενεθλίων με τη μορφή βίντεο στο Instagram Story της, το οποίο έδειχνε τους δύο αστέρες της Marvel να προσπαθούν να γυρίσουν ένα promo για τη σειρά Disney+. “HBD Friend”.

Το Base Chicago, ένα ακαδημαϊκό και αθλητικό πρόγραμμα για νέους με το οποίο έχει συνεργαστεί ο Renner στο παρελθόν, δημοσίευσε επίσης ένα χαριτωμένο βίντεο με τα παιδιά στο πρόγραμμα να κρατούν πινακίδες που γράφουν “Renner” και να κουνάνε τα χέρια τους καθώς τραγουδούσαν τους στίχους του 50 Cent.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Met Gala 2023
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εμφάνιση-έκπληξη της Brigitte Macron στη σειρά Emily In Paris



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST