Now Reading
Κάνε τα χείλια σου να φαίνονται πιο γεμάτα μόνο με ένα μολύβι

Κάνε τα χείλια σου να φαίνονται πιο γεμάτα μόνο με ένα μολύβι

Avatar photo
Κάνε τα χείλια σου να φαίνονται πιο γεμάτα μόνο με ένα μολύβι

Έχεις σκεφτεί ότι μπορείς να κάνεις σωστά ένα overline τα χείλη σου για να φαίνονται πιο γεμάτα και πιο juicy. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μολύβι χειλιών για να πετύχεις ένα πιο γεμάτο στόμα.

Στην προσπάθεια μας για μεγαλύτερα, πιο γεμάτα χείλη, τα ενέσιμα χείλη – που κοστίζουν- και τα τοπικά προϊόντα διόγκωσης δεν είναι οι μόνες δύο επιλογές που έχουμε. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το μακιγιάζ για να δημιουργήσουμε την εντύπωση ενός πιο ογκώδους στόματος – ένα είδος οπτικής ψευδαίσθησης-.  

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για την επικάλυψη των χειλιών σας. Προφανώς, το αποτέλεσμα είναι προσωρινό και τα χείλη σου δεν θα αλλάξουν πραγματικά μέγεθος, αλλά για μια γρήγορη διόρθωση ή για ένα ιδιαίτερο γεγονός, αυτή η επιλογή είναι γρήγορη και ανώδυνη. Οι make-up artists εξηγούν ακριβώς τον σωστό τρόπο για να επικαλύψεις τα χείλη σου, και μοιράζονται μερικά άλλα hacks που αφορούν το μακιγιάζ και το «φούσκωμα» των χειλιών. 

  Κάνε τα χείλια σου να φαίνονται πιο γεμάτα μόνο με ένα μολύβι

Η ιδέα της δημιουργίας ενός πιο γεμάτου ή πιο ομοιόμορφου στόματος με τη χρήση μολυβιού χειλιών είναι κάτι που οι make-up artists κάνουν εδώ και δεκαετίες. Δίνει την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων χειλιών, επειδή τονίζει το περίγραμμα του σχήματος των χειλιών. Αρχικά, θα πρέπει να επιλέξεις το σωστό χρώμα μολυβιού χειλιών. Αν πρόκειται να φορέσεις ένα έντονο κραγιόν (σκεφτείτε κόκκινο, μούρο, ματζέντα) επιλέξτε ένα μολύβι χειλιών που ταιριάζει με το κραγιόν. Αν πρόκειται για μια nude απόχρωση, μπορείς είτε να το ταιριάξεις ακριβώς είτε να το βάψεις μία έως τρεις αποχρώσεις πιο βαθιά ή πιο σκούρα, αλλά όχι περισσότερο από αυτό, καθώς μπορεί γρήγορα να περάσεις σε ένα έντονο και άκομψο αποτέλεσμα. Το overlining φαίνεται πάντα πιο φυσικό με τα nude χρώματα.  

Βεβαιώσου πρώτα ότι το μολύβι χειλιών σου είναι ωραίο και αιχμηρό -η ακρίβεια είναι το κλειδί εδώ- και ξεκίνησε δημιουργώντας μια γραμμή λίγο πάνω από την πιο εξωτερική άκρη της φυσικής γραμμής των χειλιών σου, ακριβώς πάνω από το σημείο όπου αρχίζει το χρωματιστό μέρος του χείλους. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα πετύχεις την επιθυμητή πληρότητα, ενώ παράλληλα θα φαίνεται αληθινό. Στη συνέχεια, ξεκίνησε από την εξωτερική γωνία της μιας πλευράς και τράβηξε τη γραμμή μέχρι τη μέση, και επανάλαβε στην άλλη πλευρά, έτσι ώστε οι γραμμές να συναντηθούν στο σημείο του τόξου του έρωτα. 

  Κάνε τα χείλια σου να φαίνονται πιο γεμάτα μόνο με ένα μολύβι

Μόλις δημιουργήσεις αυτή την εξωτερική γραμμή, πάρε ένα πινέλο χειλιών και αναμείξε το liner πολύ-πολύ ελαφρά προς τα κάτω, πάνω στα χείλη σου, αφήνοντας την εξωτερική άκρη του ορατή. Αυτό βοηθάει να φαίνονται όλα απρόσκοπτα, ενώ παράλληλα δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας σκιάς στα χείλη που τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις overline σε ολόκληρο το στόμα. Μπορείς να κάνεις overline μόνο στο τόξο του έρωτα ή μόνο στο κάτω χείλος, προσαρμόζοντας την τεχνική στο επιθυμητό αποτέλεσμα και στο σχήμα των χειλιών σου. Όπως και να έχει, μόλις τελειώσεις με το περίγραμμα, συνέχισε με το κραγιόν της επιλογής σου και είσαι έτοιμη. 

Κάνε τα χείλια σου να φαίνονται πιο γεμάτα μόνο με ένα μολύβι

Αν δεν είσαι fan του οπαδός της επένδυσης; Λάβε υπόψη σου ότι τα ενυδατωμένα χείλη φαίνονται πάντα πιο πλούσια από τα ξηρά. Σε αυτό το σημείο, κάτι τόσο απλό όσο το να απομακρύνεις το νεκρό δέρμα με ένα scrub χειλιών και στη συνέχεια να πρόσθεσε μερικές στρώσεις από ένα έξτρα ενυδατικό βάλσαμο θα κάνει το στόμα να φαίνεται πιο γεμάτο. Ή, μετά την εφαρμογή κραγιόν, ταμπόναρε με ένα διαφανές γυαλιστερό προϊόν μόνο στο κέντρο των άνω και κάτω χειλιών. Αυτό θα αντανακλά το φως στο σημείο όπου τα χείλη μας προεξέχουν φυσικά περισσότερο και θα τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα. 

  Κάνε τα χείλια σου να φαίνονται πιο γεμάτα μόνο με ένα μολύβι

Δοκίμασε το πιο ελκυστικό χρώμα κραγιόν και κάνε τα χείλια σου να ξεχωρίζουν  

Αν μπορούσες να πάρεις μόνο ένα προϊόν μακιγιάζ μαζί σου σε ένα έρημο νησί, ποιο θα ήταν αυτό; Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση γιατί πιθανότατα έχεις αρκετά αντικείμενα στο μυαλό σου που σου είναι δύσκολο να επιλέξεις, και μάλιστα μόνο ένα. Κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το κονσίλερ τους, ενώ κάποιες άλλες αισθάνονται «γυμνές» χωρίς μάσκαρα… Παρόλ’ αυτά το ένα και μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που καμία γυναίκα δεν αποχωρίζεται είναι το κραγιόν της. 

Γι’ αυτό ίσως να μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι το πιο δημοφιλές στοιχείο μακιγιάζ στον κόσμο — σύμφωνα με τις αναζητήσεις της  Google — είναι το κραγιόν. Στην πραγματικότητα το κραγιόν της MAC στην απόχρωση Velvet Teddy, αποτελεί το best seller προϊόν της εταιρίας, και είναι το Νο1 σε πωλήσεις σε 46 χώρες στον κόσμο.   

Κάνε τα χείλια σου να φαίνονται πιο γεμάτα μόνο με ένα μολύβιΌπως ανέφερε η Professional Beauty, Perfect Corp – οι δημιουργοί της εφαρμογής YouCam Makeup που έχει πάνω από 280 εκατομμύρια γυναίκες να δοκιμάζουν  iconic κραγιόν – τα στατιστικά έδειξαν ότι το πιο δημοφιλές χρώμα κραγιόν στον κόσμο είναι το millennial pink. Ενώ οι αποχρώσεις του ροζ είναι πολύ δημοφιλείς στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι γυναίκες στην Κίνα, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα προτιμούν το κλασικό κόκκινο. Αντίστοιχα, η Δύση προτιμά τα ματ κραγιόν, ενώ η Ανατολή πιο διάφανες ή σατέν υφές. 

Όμως το τι αγαπούν οι γυναίκες να φορούν επάνω στα χείλη τους με το τι προτιμούν οι άντρες αντίστοιχα να βλέπουνε επάνω στα δικά μας χείλη, είναι μια ιστορία που διαφέρει κατά πολύ στις προτιμήσεις τους. 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-a
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βlue jeans: Το χρώμα που επέλεξε η Megan Fox στα μαλλιά της είναι το νέο hair trend του καλοκαιριού



Ακολούθησε το TheIssue.gr στο Google News και μάθε πρώτη όλα τα νέα!







OPINION POST

Dnews

theissue.gr

OPINION POST

Copyright © 2022 – 2024 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by OPINION POST