Now Reading
Shaveducking: Όταν τα γένια του είναι πιο ελκυστικά από τον ίδιο και η έλλειψη τους αιτία χωρισμού

Shaveducking: Όταν τα γένια του είναι πιο ελκυστικά από τον ίδιο και η έλλειψη τους αιτία χωρισμού

Avatar photo
Shaveducking: Όταν τα γένια του είναι πιο ελκυστικά από τον ίδιο

Όταν πρόκειται για ραντεβού, το να έχεις μια προτίμηση είναι απολύτως φυσιολογικό και σε ότι έχει να κάνει με το online dating το μούσι στους άνδρες κερδίζει έδαφος και υπάρχει λόγος, το όνομα του είναι shaveducking.

Τι είναι άραγε το shaveducking και γιατί μας αρέσουν τόσο πολύ οι άνδρες που έχουν μούσι; Η απάντηση βρίσκεται κάπου στον κόσμο του online dating που είναι το απολυτό must για τους αδέσμευτους. Στον κόσμο των σημερινών ραντεβού συνήθως τα πράγματα ξεκινάνε από μερικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και εκεί φυσικά έχουμε όλοι μας εικόνες που μας κάνουν να φαινόμαστε όμορφοι και ευχάριστοι. Όταν λοιπόν πρέπει να διαλέξεις κάποιον από τις φωτογραφίες που βλέπεις στο προφίλ του τότε συνήθως οι singles τείνουν να θέτουν πιο εξειδικευμένα κριτήρια για να βρουν το ταίρι τους. Ο single γυναικείος πληθυσμός στην μεγαλύτερη πλειοψηφία του επιλέγει άνδρες που έχουν μούσι.

Από τα έντονα φουντωτά γένια μέχρι το ελαφρώς αξύριστο πρόσωπο με τα γένια 3 ήμερων οι τρίχες στο πρόσωπο θεωρούνται ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του προσώπου ενός άνδρα, επιστημονικά μιλώντας. Αλλά το shaveducking, η νεότερη φράση που σαρώνει το διαδίκτυο, πηγαίνει την αγάπη για τα γένια ένα βήμα παραπέρα. Σύμφωνα με το Your Tango, «το shaveducking είναι αυτό το ενοχλητικό συναίσθημα ότι μπορεί να σε ελκύουν οι τρίχες στο πρόσωπο ενός άντρα, παρά το πρόσωπό του».  

Αν πιάνεις τον εαυτό σου να ερωτεύεται ξανά και ξανά όμορφα γενειοφόρους άντρες, μόνο και μόνο για να σε πιάσει μια έντονη ανάγκη να αρχίσεις να τρέχεις μόλις ξυριστεί, μπορεί και εσύ να έχεις μία προτίμηση τις τρίχες του προσώπου σε έναν άντρα. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να ξεπεράσεις τη συνήθεια αυτή και να εντοπίσεις άνδρες που θα βρεις ελκυστικούς ανεξάρτητα από το τι έχουν στο πρόσωπό τους.

 

  

Μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες βρίσκουν τους άνδρες που έχουν γένια πιο ελκυστικούς 

Μπορεί το ξυρισμένο πρόσωπο να σε εμποδίζει να βρεις τον έρωτα, αλλά δεν κάνεις και εντελώς λάθος που βάζεις τις τρίχες στο πρόσωπο στην κορυφή της λίστας με τα χαρακτηριστικά του «ιδανικού άντρα». Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ έδειξε σε περισσότερες από 900 γυναίκες εικόνες ανδρών με διάφορα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ήταν ξυρισμένοι και εκείνων που είχαν γένια. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες με έντονα χαρακτηριστικά και γένια θεωρούνταν οι πιο ελκυστικοί από την πλειοψηφία των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα. Ακόμα διαπίστωσαν ότι ήταν σύνηθες για τις γυναίκες αυτές να αντιλαμβάνονται τους άνδρες με πιο «αρρενωπά» χαρακτηριστικά ως επιθυμητούς. Το επίπεδο ελκυστικότητας ενός άνδρα με μούσι βασίζεται επίσης στο πόσο φροντισμένες φαίνονται οι τρίχες του προσώπου του. Μια άλλη μελέτη του Ερευνητικού Κέντρου Εξέλιξης και Οικολογίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η έντονη γενειάδα είναι ιδανική στο πρόσωπο για τις περισσότερες γυναίκες. Τα κοντά καθώς και τα μακριά γένια συνδέονταν περισσότερο με την έλλειψη υγιεινής.

  

Είναι ενδιαφέρον ότι οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης μια σύνδεση μεταξύ των γυναικών που προτιμούσαν τα γένια και των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς τους. Σύμφωνα με το Psychology Today, «οι προτιμήσεις των γυναικών για τα γένια αυξάνονταν επίσης με την αυτοαναφερόμενη ηθική αηδία των γυναικών, η οποία μπορεί επίσης να αντανακλά τις συσχετίσεις μεταξύ των γενειοφόρων και του πολιτικού συντηρητισμού και των παραδοσιακών απόψεων σχετικά με την αρρενωπότητα στις ετεροφυλόφιλες σχέσεις». Κατά κάποιον τρόπο, οι γυναίκες που προτιμούν τους άνδρες με γένια μπορεί να είναι πιο «παραδοσιακά» σκεπτόμενες, ενώ εκείνες που προτιμούν έναν ξυρισμένο άνδρα μπορεί να είναι πιο πιθανό να προσαρμοστούν στις νέες τάσεις και ιδέες.

 

Τι είναι πιο ελκυστικό το μούσι ή ο άντρας από κάτω; 

Οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που φταίνε για την τάση του ξυρίσματος πολλοί άνδρες «κρύβουν» τα πιο μαλακά χαρακτηριστικά τους πίσω από έναν παχύ μούσι στο πρόσωπο. Ενώ όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι υπάρχει ομορφιά σε όλους, υπάρχει κάτι λίγο δύσκολο στο να ανακαλύψεις πώς μοιάζει πραγματικά ένας άνδρας χωρίς το μούσι του και δυστυχώς, μπορεί να μην σε ελκύει πλέον με τον τρόπο που κάποτε σε έλκυε. Προκειμένου να αποφύγεις αυτό το σοκ ζήτησε του να σου δείξει φωτογραφίες με καθαρό πρόσωπο όταν αρχίσετε να βγαίνετε για πρώτη φορά. Μπορεί να εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις ότι σου αρέσει να βλέπεις τα λακκάκια του όταν χαμογελάει ή τις φακίδες που ισχυρίζεται ότι μισεί, αλλά εσείς τις βρίσκεις απόλυτα γοητευτικές. Όταν κοιτάξεις πέρα από την ελκυστική αισθητική μιας γενειάδας, μπορεί να αρχίσεις να εκτιμάς τις λεπτές λεπτομέρειες στα χαρακτηριστικά του προσώπου ενός άνδρα και αυτό είναι αγάπη.

  

Αν οι τρίχες στο πρόσωπο έχουν σημασία σε σημείο που θα χώριζες με έναν άντρα επειδή ξυρίστηκε, σίγουρα υπάρχουν κάποια βαθύτερα ριζωμένα ζητήματα που υπερβαίνουν το «να σου αρέσει απλώς ένας τύπος άνδρα». Ακριβώς όπως οι άντρες που δεν αντέχουν ένα συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών ή όταν μια γυναίκα αποφασίζει να αφήσει τις τρίχες του σώματός της να μεγαλώσουν όπως η φύση τις προορίζει, το να αφήνεις αυτές τις μικρές λεπτομέρειες να είναι ένας παράγοντας που θα σε κάνει να φύγεις από ένα ραντεβού είναι μια αρκετά επιφανειακή κόκκινη σημαία. 

Διάβασε επίσης:

Future Faking: Ανακάλυψε τι είναι και πώς οι ναρκισσιστές το χρησιμοποιούν προς όφελος τους

Kαλώς ήρθες στο future faking: Βρίσκεσαι σε ένα ραντεβού και το άτομο είναι ξεκάθαρα ερωτευμένο μαζί σου. Τον ακούς να σου λέει ότι είναι ξεκάθαρο ότι σας έφερε κοντά το σύμπαν για κάποιο λόγο και μπορεί να φανταστεί ότι θα κάνει παιδιά μαζί σου. Και ω, δεν θα ήταν υπέροχο να επιβιβαστείτε σε ένα αεροπλάνο και να πάτε σύντομα μαζί σε εκείνο το ταξίδι της λίστας με τις πόλεις που ονειρεύεσαι να επισκεφθείς; Όχι, δεν είσαι σε κάποιο επεισόδιο ενός reality, αυτή είναι η πραγματική ζωή. Αλλά αυτό είναι μόνο το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού σας. Πώς γίνεται να έχει τόσο ξεκάθαρο όραμα για το κοινό σας μέλλον; Ειδικά αν μόλις γνωριστήκατε!

ζευγαρι ξαπλωμενο που κοιμαται

Θα μπορούσε αυτό το άτομο να «υποκρίνεται» για το μέλλον; Μάθε τι είναι το future faking, πώς θα το αναγνωρίσεις και ανακάλυψε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτή τη «στρατηγική ραντεβού», γιατί είναι σημάδι ότι μπορεί να βγαίνεις με έναν ναρκισσιστή και πώς μπορείς να αποφύγεις να γίνεις θύμα του.

Δες εδώ τι είναι το Future Faking 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
γυναικα που υποφερει απο πονους περιοδου
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κακές συνήθειες που σαμποτάρουν την σιλουέτα σου και σε φορτώνουν θερμίδεςDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr