Now Reading
Πώς να ξεκινήσεις και να κάνεις καλό και σωστό Sexting

Πώς να ξεκινήσεις και να κάνεις καλό και σωστό Sexting

Avatar photo

Οι εποχές έχουν αλλάξει και εδώ και πολλά χρόνια το sexting έχει μπει στη ζωή μας, αλλά το ερώτημα είναι αν ξέρουμε να το κάνουμε σωστά και πώς να το ξεκινήσουμε.

Το να είσαι σεξουαλικά ενεργή σε μια εποχή που τα αγόρια πιστεύουν ότι διατηρούσαν το δικαίωμα να σου ζητήσουν να «στείλε φωτογραφίες» από το πουθενά. Και ενώ η απάντησή σου είναι πάντα ένα κάθετο «όχι», αυτές οι δυσάρεστες συναντήσεις αφήνουν μια «αρκετά άσχημη γεύση »στο στόμα για το sexting γενικά. Αλλά τώρα -ίσως χρόνια μετά από αυτά τα περιστατικά- μπορεί να  αλλάξεις στάση. Και η ιδέα της αποστολής σεξουαλικών φωτογραφιών και μηνυμάτων στον αγαπημένο σου ακούγεται σαν η αρχή μιας καλής στιγμής. Δεν είσαι η μόνη με αυτό το συναίσθημα. Σύμφωνα με τους ειδικούς του sex και των σχέσεων, το sexting είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δώσεις μία πικάντικη γεύση σε μια σχέση, να παρατείνεις τη φάση του μήνα του μέλιτος, να προωθήσεις την υγιή σεξουαλική ευεξία – τη δική σου και του συντρόφου σου- και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.  

Το sexting μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό, ανεξάρτητα από το αν δεν έχεις ξανακάνει sexting ή αν είσαι καλά εξοικειωμένη με την τέχνη του. Έτσι, στην προσπάθειά σου να κάνεις υγιείς συζητήσεις για το σεξ και τη σεξουαλική ευεξία, μπορείς να ακολουθήσεις μερικές από τις καλύτερες συμβουλές που ανακαλύψαμε για να γίνεις πιο άνετη στο sexting με τον σύντροφό σου. Μάθε πώς να ξεκινήσεις το sexting, τα οφέλη του sexting και τι να λες όταν κάνεις sexting.

Πώς να ξεκινήσεις και να κάνεις καλό και σωστό «Sexting»  

Πώς να ξεκινήσεις το sexting 

 1. Μέτρησε το ενδιαφέρον του συντρόφου σου

Πριν ξεκινήσεις να στέλνεις sexy μηνύματα στο σύντροφό σου, καλό είναι να υπολογίσεις το επίπεδο ενδιαφέροντός του για sexting. Μπορείς να ακολουθήσεις την άμεση οδό και να τον ρωτήσεις ευθέως πώς αισθάνεται για το sexting και αν είναι κάτι στο οποίο θα ήταν ανοιχτός. Ή, μπορείς να βγάλεις κάποια δείγματα γραφής και να ρίξεις διακριτικά το θέμα στη συζήτηση και να δεις πώς θα αντιδράσουν. Αν είστε και οι δύο ανοιχτοί σε αυτό, συζητήστε και θέστε κάποιους βασικούς κανόνες και όρια που θα σας κάνουν και τους δύο να αισθανθείτε άνετα και θα κάνουν το sexting πιο ευχάριστο. Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα που αφορούν το sex, η συναίνεση και η άνεση είναι το κλειδί.

Πώς να ξεκινήσεις και να κάνεις καλό και σωστό «Sexting»

 1. Σκέψου τι του αρέσει

Υπάρχει κάτι πιο καυτό και πιο ενδυναμωτικό από το να γνωρίζεις ότι έχεις τη δυνατότητα να ξεσηκώσεις τον σύντροφό σου; Δεν νομίζω. Πριν από το αρχικό μήνυμα sex, σκέψου τι του αρέσει και τι τον ανάβει πραγματικά, και πώς μπορείς να παίξεις με αυτά τα πράγματα και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες του. Όταν έρθει η ώρα να στείλεις ένα sext, θα ξέρεις ακριβώς τι να πεις για να τραβήξεις την προσοχή του. 

 1. Διάλεξε τη σωστή στιγμή

Ο συγχρονισμός είναι επίσης το κλειδί. Ενώ μπορεί ομολογουμένως να είναι καυτό να σκέφτεσαι να πειράξεις τον σύντροφό σου ενώ αυτός βρίσκεται σε μια συνάντηση εργασίας, μπορεί να μην θέλει τη sexy απόσπαση της προσοχής του αν πραγματικά προσπαθεί να συγκεντρωθεί. Είναι καλή ιδέα να ρωτήσεις τον σύντροφό σου τι κάνει ή αν είναι απασχολημένος πριν ξεκινήσεις μια sexting συνομιλία.

Πώς να ξεκινήσεις και να κάνεις καλό και σωστό «Sexting» 

 1. Ξεκίνησε αργά

Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις αργά, να αυξήσεις τη σεξουαλική ένταση, να χτίσεις την προσδοκία και να διευκολύνεις τη συζήτηση για το sexting με μερικά φλερτ, sexy μηνύματα. Οτιδήποτε αφήνει τον σύντροφό σου να καταλάβει ότι έχεις διάθεση και είσαι έτοιμη να παίξεις, θα λειτουργήσει εδώ -όπως: «γεια σου» ή «θέλεις να μάθεις τι σκέφτομαι αυτή τη στιγμή;». Η σεξολόγος Emily Morse λέει στο The Cut ότι οι προσωπικές εμπειρίες είναι μερικές από τις καλύτερες αφορμές για σεξουαλική συζήτηση. Κάτι τόσο απλό όπως «δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πόσο καυτό ήταν το προηγούμενο βράδυ» ή «με τρελαίνει όταν αγγίζεις την πλάτη μου και φιλάς τον λαιμό μου» θα μπορούσε να λειτουργήσει. Από εκεί και πέρα, δώσε έμφαση και πήγαινε στη πιο «βρώμικη» συζήτηση καθώς συνεχίζεται το sexting. 

 1. Στείλε μια φωτογραφία

Μερικές φορές, είναι καλό να αφήνεις κάτι στη φαντασία. Πείραξε τον σύντροφό σου με μια φωτογραφία ενός συγκεκριμένου σημείου του σώματός σου, όπως τα χείλη, το λαιμό, το μπούστο, τους μηρούς, ή οποιαδήποτε άλλη ερωτογενή ζώνη, το πόσο τολμηρή θα γίνεις εξαρτάται εντελώς από σένα. Αν θέλεις να στείλεις μια γυμνή φωτογραφία, αυτό είναι δικαίωμά σου! Απλά βεβαιώσου ότι ο σύντροφός σου βρίσκεται σε ένα μέρος όπου μπορεί να λαμβάνει αποκαλυπτικό περιεχόμενο με ασφάλεια και ότι του εμπιστεύεσαι μια φωτογραφία του γυμνού σου σώματος.

Πώς να ξεκινήσεις και να κάνεις καλό και σωστό «Sexting»  

 1. Αξιοποίησε τις φαντασιώσεις σου

Το να συζητάς τις φαντασιώσεις και τις βαθύτερες επιθυμίες σου στην πραγματική ζωή είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Το sexting, ωστόσο, μπορεί να αφαιρέσει ένα μέρος της αμηχανίας, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το αξιοποιήσεις και να πεις στο σύντροφό σου για τυχόν σεξουαλικές συναντήσεις, κινήσεις ή παιχνίδια ρόλων που φαντασιώνεσαι. Ενημέρωσε τον σύντροφό σου για όσα έχεις στο μυαλό σου και ρώτησε τον πώς τον κάνουν να νιώθει οι φαντασιώσεις σου και ποιες είναι και οι δικές του φαντασιώσεις.  

 1. Μείνε σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις άνετα 

Το sexting θα πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για σένα και τον σύντροφό σου. Αν νιώθεις άβολα να κάνεις κάτι, μην αναγκάσεις τον εαυτό σου να το κάνει! Χρησιμοποίησε μόνο τη γραπτή γλώσσα και στείλτε φωτογραφίες με τις οποίες αισθάνεσαι άνετα και άφησε τον εαυτό σου να γίνει δημιουργικός και να διασκεδάσει. Στην τελική, δεν υπάρχει πραγματικά λάθος τρόπος για να στείλετε ένα sext. 

Πώς να ξεκινήσεις και να κάνεις καλό και σωστό «Sexting»  

Τα οφέλη του Sexting 

 1. Ζεσταίνει τη σχέση

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του sexting είναι ότι μπορεί να κάνει τη σχέση σας πιο πικάντικη. Είναι εύκολο να πέσεις σε μια ρουτίνα όταν βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, αλλά το να στέλνεις καυτές φωτογραφίες και μηνύματα ο ένας στον άλλον θα σας μεταφέρει πίσω στις πρώτες μέρες της σχέσης σας, όταν η λίμπιντο ήταν στα ύψη και δεν μπορούσατε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας από τον άλλον. Θα ενδυναμώσετε το δεσμό σας, θα αξιοποιήσετε τη σεξουαλική σας πλευρά και θα ερεθιστείτε, πραγματικά, είναι ένα win-win.

 1. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση

Εκτός από τη σωματική επικύρωση και επιβεβαίωση από τον σύντροφό σου, το sexting μπορεί επίσης να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση. Το να αφιερώσεις χρόνο για να τραβήξεις φωτογραφίες του σώματός σου από διαφορετικές οπτικές γωνίες μπορεί να σε βοηθήσει να το αγαπήσεις και να το εκτιμήσεις ακόμη περισσότερο. Και όταν είσαι σε αρμονία με το σώμα σου, η σεξουαλική σου ορμή θα εκτοξευθεί στα ύψη.

Πώς να ξεκινήσεις και να κάνεις καλό και σωστό «Sexting» 

 

 1. Μπορεί να σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες

Παρόμοια με τα επιτραπέζια παιχνίδια για το σεξ, το sexting μπορεί να ανοίξει το διάλογο για το τι θέλεις στην κρεβατοκάμαρα. «Το sexting μπορεί να σας δώσει έναν τρόπο να πείτε στον σύντροφό σας τι θέλετε», λέει στο Well+Good η ειδικός σε θέματα σχέσεων, θεραπεύτρια και JD Rachel DeAlto. “Μερικές φορές μπορεί να είναι άβολο να ζητήσετε αυτό που θέλετε στο κρεβάτι, πρόσωπο με πρόσωπο. Το sexting μπορεί να αφήσει αυτά τα όχι και τόσο διακριτικά υπονοούμενα”. 

 1. Προωθεί την υγιή σεξουαλική ευεξία

Αν είσαι περίεργη για το πώς να είστε θετικοί στο σεξ, μην ψάχνετε άλλο. Το sexting είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για το παιχνίδι μόνη σου -κάτι που η σωματική σεξολόγος Kiana Reeves ορκίζεται ότι είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή σεξουαλική ευεξία. Η Reeves μοιράστηκε πρόσφατα μαζί μου ότι η σεξουαλική ευχαρίστηση είναι εξαιρετικά υγιής και συμβάλλει στην ενίσχυση της σύνδεσης νου-σώματος. «Ο αυνανισμός μπορεί να μας βοηθήσει να διαμορφώσουμε μια θετική σχέση μέσα στο σώμα μας με βάση το προσωπικό ένστικτο και την επιθυμία», είπε. «Επιπλέον, το να γνωρίσετε το σώμα σας και να είστε συντονισμένοι με το σώμα σας είναι καλό για τη γενική σας υγεία γενικά». Έτσι, μη φοβηθείς να ξεκινήσεις ένα sexting ή να στραφείς σε ένα παλιό την επόμενη φορά που θα έχεις διάθεση για αυτοϊκανοποίηση. 

Διάβασε επίσης:

Πώς η έλλειψη σεξ επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την υγεία σου

Οι διάφορες διακυμάνσεις της ζωής μπορεί να οδηγήσουν σε περίοδο ξηρασίας στη σεξουαλική σου ζωή ή ίσως έχεις αποφασίσει να κάνεις ένα διάλειμμα από το sex. Όπως και να ‘χει, το να μην κάνετε sex για μεγάλα χρονικά διαστήματα μπορεί να επηρεάσει την ψυχική και σωματική σου υγεία. Το να κάνεις τακτικά sex σχετίζεται με οφέλη για την υγεία, όπως η μείωση του στρες και η βελτίωση της υγείας της καρδιάς. Ωστόσο, το να κάνεις αρκετό sex δεν οδηγεί απαραίτητα σε μια πιο ευτυχισμένη ή υγιή ζωή. Οι άνθρωποι που δεν κάνουν σεξ δεν αντιμετωπίζουν επίσης απαραίτητα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την αγαμία ή την αποχή.

ζευγαρι ξαπλωμενο στο κρεβατι

Δες εδώ τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν δεν κάνεις sex 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κακές συνήθειες που σαμποτάρουν την σιλουέτα σου και σε φορτώνουν θερμίδες
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MYMODE: H πρωτοποριακή μέθοδος γυμναστικής που ακολουθεί πιστά η Gwyneth PaltrowDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr