Now Reading
Ονειρεύεσαι να μεταμορφώσεις το σώμα σου; Δοκίμασε τη viral τάση γυμναστικής 3-2-8

Ονειρεύεσαι να μεταμορφώσεις το σώμα σου; Δοκίμασε τη viral τάση γυμναστικής 3-2-8

Avatar photo
5 άσκησεις που ενισχύουν την υγεία του εγκεφάλου

Αν επιθυμείς να κάνεις αλλαγές στο σώμα και στη διάθεσή σου, η νέα τάση γυμναστικής 3-2-8 δημιουργήθηκε για εσένα.

Ακόμη και τις πιο «τεμπέλικες μέρες», είναι αδύνατο να αρνηθεί κανείς τα πολλαπλά οφέλη της σωματικής άσκησης. Ένα συστηματικό πρόγραμμα προπονήσεων οδηγεί σε διαχείριση βάρους, μείωση του άγχους, ενδυνάμωση των μυών ακόμη και αυξημένες πιθανότητες μακροζωίας. Επομένως, η άσκηση πρέπει να είναι σε προτεραιότητα της «To Do List» της καθημερινότητάς μας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εκγύμνασης, από το γυμναστήριο ή το jogging σε εξωτερικούς χώρους έως τα γρήγορα και εύκολα workouts στο σπίτι. Έτσι, το να μην έχεις πρόσβαση σε γυμναστήριο ή να μη διαθέτεις χρήματα για ακριβό εξοπλισμό προπόνησης δεν αποτελεί δικαιολογία για να αποφύγεις να είσαι σωματικά δραστήρια.

Ποιο γυμναστήριο; 3 ασκήσεις στον τοίχο του σπιτιού σου θα γραμμώσουν τους κοιλιακούς σου

Υπάρχουν πολλές viral προπονήσεις στο TikTok που μπορούν να σε βοηθήσουν να γίνεις πιο δυνατή, επομένως θα πρέπει να εντοπίσεις τι προσφέρει κάθε άσκηση και να καθορίσεις ποια είναι η καλύτερη για τις ανάγκες σου. Μια trending προπόνηση για το 2023 είναι η μέθοδος 3-2-8. Εγκεκριμένη από το TikTok, αυτή η προπόνηση βοηθά στην απώλεια βάρους και στην σωματική ενδυνάμωση. Έτσι, εάν ονειρεύεσαι να μεταμορφώσεις το σώμα σου, αυτή είναι μια εξαιρετική ρουτίνα προπόνησης που πρέπει να δοκιμάσεις άμεσα.

@natalieroseuk

Replying to @𝕰𝖗𝖔𝖕𝖍𝖎𝖑𝖊 quick breakdown of the 3-2-8 method that me and my clients use! Commit to it for 3 months to really see the benefits. Follow for part 2 – linking with your menstrual cycle 🩸 #pcosfriendly #pilates #menstrualcycles

♬ Keeping Your Head Up (Jonas Blue Remix) [Radio Edit] – Birdy

Η μέθοδος 3-2-8

Εάν δεν σου αρέσει να κάνεις αποκλειστικά ένα είδος προπόνησης, θα απολαύσεις την τεχνική 3-2-8, καθώς προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία. Η TikTokker @natalieroseuk — ο εγκέφαλος πίσω από αυτήν τη μέθοδο — δημοσίευσε ένα video, εξηγώντας ότι η στρατηγική περιλαμβάνει ένα πλάνο 3 εβδομάδων που περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη, 2 εβδομαδιαίες προπονήσεις Pilates ή barre, και τουλάχιστον 8.000 βήματα καθημερινά. Με την τήρηση αυτού του σχεδίου, θα βοηθήσεις το σώμα σου να γίνει καλύτερο με διάφορους τρόπους χωρίς να «καείς» σε μία άσκηση.

@allyvhenderson

Diversified movement = less burn out imo 🤪 3 days gym, 2 days yoga, 8k steps a day #fitnessjourney #fitnessmotivation #fitnesstips #wellnesstips #routine #328method

♬ roses – 💨💨

Όπως κάθε άλλη προπόνηση, η στρατηγική γυμναστικής 3-2-8 δεν είναι για όλους, αλλά δεδομένου ότι παρέχει ποικιλία ασκήσεων και μπορεί να σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις το σώμα σου και να νιώσεις πιο υγιής και με περισσότερη ευεξία. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσένα αν βαριέσαι εύκολα και σου αρέσουν οι εναλλαγές, καθώς το 3-2-8 προϋποθέτει διαφορετικούς τύπους προπονήσεων. Με αυτή την τεχνική θα δουλέψεις για τη δύναμη, την κινητικότητα, την ισορροπία και την ευελιξία σου ταυτόχρονα. Επομένως, η τάση γυμναστικής 3-2-8 μπορεί να βελτιώσει διάφορες πτυχές της υγείας σου.

5 άσκησεις που ενισχύουν την υγεία του εγκεφάλου

Διάβασε επίσης:

Ποιο γυμναστήριο;Οι κοιλιακοί σου θα γραμμώσουν με αυτές τις 3 ασκήσεις στον τοίχο του σπιτιού σου

Μέχρι τώρα για την ενδυνάμωση των κοιλιακών μυών σου πιθανότατα έχεις κάνει ασκήσεις όπως ποδήλατοburpeesσανίδες και climbers Έχεις σκεφτεί όμως να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου χρησιμοποιώντας μόνο έναν άδειο τοίχο; Αν δεν είσαι εξοικειωμένη με την ιδέα, οι ασκήσεις κοιλιακών σε τοίχο είναι ένας απλός, αποδοτικός τρόπος για να κάνεις μια βαριά γυμναστική από την άνεση του σπιτιού σου.

Ποιο γυμναστήριο; 3 ασκήσεις στον τοίχο του σπιτιού σου θα γραμμώσουν τους κοιλιακούς σου

Αυτές οι ασκήσεις κοιλιακών περιλαμβάνουν τη χρήση τοίχου για υποστήριξη και σταθεροποίηση του σώματος ενώ εσύ εκτελείς διάφορες ασκήσεις ενδυνάμωσης του πυρήνα. Είτε είσαι αρχάρια, είτε είσαι πιο προχωρημένη, οι ασκήσεις κοιλιακών στους τοίχους παρέχουν έναν πολύ καλό τρόπο για να στοχεύσεις στον πυρήνα σου και να αυξήσεις τη συνολική δύναμη και σταθερότητά σου. Συγχρόνως, αυτές οι ασκήσεις «σπάνε» τη ρουτίνα και τη μονοτονία της προπόνησής σου και σου δίνουν μια εναλλακτική πρόταση έναντι των ασκήσεων για κοιλιακούς στο πάτωμα.

Δες εδώ πώς θα γραμμώσουν οι κοιλιακοί σου

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο συχνά ζυγίζεσαι; Δες πώς μπορείς να έχεις μια υγιή σχέση με την ζυγαριά σουDnews

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews       pelop.gr       theissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr