Now Reading
Ασκήσεις που θα κάνεις στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό για εσένα που βαριέσαι τη γυμναστική

Ασκήσεις που θα κάνεις στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό για εσένα που βαριέσαι τη γυμναστική

Avatar photo
υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ασκήσεις, καθώς και ολοκληρωμένα προγράμματα που σου επιτρέπουν να γυμναστείς με μοναδικό εξοπλισμό το βάρος του σώματος σου

Εάν μόλις πήρες την απόφαση να ξεκινήσεις σωματική άσκηση, η γυμναστική στο σπίτι ίσως είναι μια καλή αρχή!

Όσοι λόγοι υπάρχουν για να πας γυμναστήριο άλλοι τόσοι σου λένε μέσα σου να το αναβάλεις. Είτε γιατί δεν σου περισσεύουν λεφτά, είτε γιατί δεν έχεις χρόνο προτιμάς να μείνεις σπίτι και να αράξεις στον καναπέ. Σταμάτα να αναβάλεις την προπόνηση σου και κάνε την μόνη σου στο σπίτι. Πώς; Με απλές ασκήσεις που δεν χρειάζονται εξοπλισμό. Η γυμναστική στο σπίτι λοιπόν μπορεί να μην εμφανίζει κάποια πρόκληση για εσένα, αλλά με τις σωστές τροποποιήσεις στον χώρο μπορείς να αξιοποιήσετε στο έπακρο οποιαδήποτε προπόνηση μέσα σε αυτό.

Μπορείς να χτίσεις μυϊκή μάζα με ασκήσεις σωματικού βάρους;

Ναι, μπορείς να το κάνεις στο σπίτι, υποθέτοντας ότι χρησιμοποιείς μια μέθοδο γνωστή ως προοδευτική υπερφόρτωση. Καθώς η προπόνησή σου προχωρά με την πάροδο του χρόνου, θα πρέπει να αυξήσεις τις επαναλήψεις σου, να μειώσεις τους χρόνους ανάπαυσης μεταξύ κάθε άσκησης, να ενσωματώσεις νέες και πιο δύσκολες παραλλαγές, να ωθήσεις τον εαυτό σου στην αποτυχία και να αυξήσεις τον χρόνο υπό ένταση επιβραδύνοντας τις κινήσεις σου ώστε να επιβαρύνεις περισσότερο. τους μυς σου.

 υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ασκήσεις, καθώς και ολοκληρωμένα προγράμματα που σου επιτρέπουν να γυμναστείς με μοναδικό εξοπλισμό το βάρος του σώματος σου

«Αν και μπορεί να μην έχουμε πρόσβαση στο γυμναστήριο, μπορούμε να γίνουμε απολύτως δημιουργικοί για να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουμε σε καλό δρόμο με τη φυσική μας κατάσταση και θα προσπαθούμε για τους στόχους μας», λέει η Michelle Furniss στο Man of Many. Ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής ομαδικής φυσικής κατάστασης και Chief Commercial Officer of Health & Fitness, ANZ στην Xplor Technologies πιστεύει ότι υπάρχουν πολλές προσαρμογές σε όλο το σπίτι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αντικαταστήσεις τον εξοπλισμό ή να συμπληρώσεις την προπόνησή σου.

ασκήσεις στο σπίτι

Προπόνηση αντίστασης ολόκληρου του σώματος

Αυτή η γρήγορη προπόνηση με 4 κινήσεις αντίστασης ολόκληρου του σώματος απαιτεί κάποια επιπλέον αντίσταση με τον σωστό εξοπλισμό του γυμναστηρίου. Αλλά μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να βιαστείς για να πάρεις αλτήρες ή ζώνες, μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις κονσέρβες ή ακόμα και μπουκάλια κρασιού που κάνουν εξίσου την ίδια δουλειά.

Χωρίς εξοπλισμό χάσε βάρος

Εάν θέλεις να κάψεις λίπος και να χάσεις βάρος στο σπίτι το συντομότερο δυνατό χρόνο, πρέπει να δοκιμάσεις την προπόνηση με αντιστάσεις. Μπορείς να κάνεις μια εκπληκτική, υψηλής έντασης, προπόνηση για όλο το σώμα σε λιγότερο από 30 λεπτά. Οι επιλογές είναι ατελείωτες όταν πρόκειται για ασκήσεις αντίστασης στο σωματικό βάρος, αλλά εμείς σου προτείνουμε τις εξής:

Σανίδα

Push-ups

Burpees

Split lunge jumps

Διάβασε επίσης:

Τα 5 συχνότερα λάθη που κάνεις στο διάδρομο γυμναστικής και δε βλέπεις αποτέλεσμα

Tο περπάτημα ή το τρέξιμο σε διάδρομο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσεις την καρδιαγγειακή σου υγεία, να κάψεις θερμίδες και να βελτιώσεις τον μυϊκό σου τόνο. Ωστόσο η χρήση ενός διαδρόμου φαίνεται αρκετά απλή, αλλά μπορείς να αναπτύξεις κακές συνήθειες που θα σαμποτάρουν τα αποτελέσματά σου ή θα σε θέσουν σε αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού.

Συνηθισμένα λάθη που κάνεις όταν τρέχεις στο διάδρομο:

 1. Μην παραλείπεις την προθέρμανσή σου  

Η προθέρμανση για πέντε έως δέκα λεπτά πριν ξεκινήσεις διάδρομο προετοιμάζει απαλά το σώμα σου για άσκηση αυξάνοντας σταδιακά τον καρδιακό σου ρυθμό και την κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που αυξάνει τη ροή του αίματος στους μύες και χαλαρώνει τις αρθρώσεις. Το τέντωμα των μυών σου κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης τους προετοιμάζει για άσκηση και αποτρέπει τους τραυματισμούς.

Ως εναλλακτική λύση, το περπάτημα και το αργό τζόκινγκ είναι καλοί τρόποι προθέρμανσης για τον διάδρομο.

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top