Now Reading
3 ερωτήσεις κι ένα ψυχολογικό τεστ που αποκαλύπτει πώς αισθάνεσαι για εσένα και τους γύρω σου

3 ερωτήσεις κι ένα ψυχολογικό τεστ που αποκαλύπτει πώς αισθάνεσαι για εσένα και τους γύρω σου

Avatar photo
εισαι

Το ψυχολογικό τεστ 3 ερωτήσεων που αποκαλύπτει πώς αισθάνεσαι για τον εαυτό και τους ανθρώπους γύρω σου.

Είναι απολύτως φυσιολογικό να αναρωτιέσαι τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Και είναι ακόμη πιο συνηθισμένο στις μέρες μας οι άνθρωποι να σκάβουν βαθιά στην ψυχή τους για να καταλάβουν πώς αισθάνονται για τον εαυτό τους.

Διότι, ενώ μπορεί να μην το συνειδητοποιείς, το υποσυνείδητό σου μπορεί να κρύβει τα αληθινά σου συναισθήματα για τον εαυτό σου και για όσους έχεις κοντά σου.  Αυτό το τεστ ψυχολογίας καθορίζει πώς αισθάνεσαι για τον εαυτό σου και τους ανθρώπους γύρω σου.

εισαιΌλα ξεκίνησαν από την  Keila

Μια TikToker, ονόματι Keila μοιράστηκε ένα βίντεο με 3 ερωτήσεις που σκοπό είχαν να αποκαλύψουν ακριβώς αυτό.

https://www.tiktok.com/@keilatiptok/video/6945592650430975238?embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_card_play&refer=embed&referer_url=www.yourtango.com%2Fself%2Fpsychology-test-reveals-how-you-feel-about-yourself&referer_video_id=6922647971947367686

Η Keila αποφασίζει να  κάνει ένα «μικρό ψυχολογικό τεστ» που αποκαλύπτει πώς αισθάνεσαι για τον εαυτό σου και τους άλλους, και στη συνέχεια προχωρά σε 3 ερωτήσεις.

1. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα και γιατί;

Η πρώτη ερώτηση αφορά το αγαπημένο σου χρώμα και γιατί. Αφού σημειώσεις το χρώμα, το «γιατί» θα πρέπει να αποτελείται από δύο επίθετα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο χρώμα.

Στο βίντεο, η Keila χρησιμοποιεί το δικό της αγαπημένο χρώμα ως παράδειγμα. Επιλέγει το κίτρινο και το περιγράφει ως «ενεργητικό και θετικό χρώμα».

κίτρινα μπαλόνια

2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ζώο και γιατί;

Στη συνέχεια, αναρωτήσου ποιο είναι το αγαπημένο σου ζώο και γιατί επίλεξες το συγκεκριμένο ζώο. Και πάλι, ο λόγος θα πρέπει να περιορίζεται σε δύο επίθετα που περιγράφουν τα χαρακτηριστικά που βλέπεις στο συγκεκριμένο πλάσμα.

Η Keila είπε για τους πιγκουίνους γιατί είναι πιστοί και αξιόπιστοι. Οι δύο λέξεις που χρησιμοποίησες για να περιγράψεις το ζώο θα πρέπει να το βάλεις αργότερα για τα αποτελέσματα σου.

πιγκουινος 3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου πράγμα που βλέπεις στη φύση και γιατί;

Η τελευταία ερώτηση αφορά το τι σου αρέσει να βλέπεις στη φύση και γιατί σε ελκύει.

Για παράδειγμα, η Keila χρησιμοποιεί τον ουρανό ως το αγαπημένο της μέρος της φύσης, ειδικά κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος ή στη μέση της νύχτας, επειδή πιστεύει ότι αντιπροσωπεύει το μυστήριο και την ηρεμία.

ουρανός ροζ

Τι σημαίνουν οι απαντήσεις;

Τώρα που απάντησες και στις 3 ερωτήσεις, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τι ακριβώς σου λένε τα 2 επίθετα που επίλεξες για την καθεμία.

1. Το αγαπημένο σου χρώμα

Τα δύο επίθετα που διάλεξες και αντιπροσωπεύουν το αγαπημένο σου χρώμα αποκαλύπτουν πώς σε βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι.

Με αυτές τις λέξεις ή ιδέες σε συνδέουν με την προσωπικότητα σου όταν σε σκέφτονται.

2. Το αγαπημένο σου ζώο

Οι χαρακτηρισμοί που επέλεξες για το αγαπημένο σου ζώο σου λένε τι αναζητάς υποσυνείδητα σε έναν σύντροφο.

Είτε το γνωρίζεις είτε όχι, έχεις την τάση να εξετάζεις τους πιθανούς συντρόφους χρησιμοποιώντας αυτά τα χαρακτηριστικά.

3.Το αγαπημένο σου πράγμα που βλέπεις στη φύση

Αυτό που αγαπάς να βλέπεις στη φύση αποκαλύπτει πώς βλέπεις το Θεό ή το σύμπαν ή οποιαδήποτε ανώτερη δύναμη στην οποία πιστεύεις.

η ζωή είναι ωραία

Διάβασε επίσης:

Το «τεστ γκαρνταρόμπας» των 5 δευτερολέπτων θα δείξει την πορεία της σχέσης σου

Υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο στις σχέσεις μας που αναρωτιόμαστε αν θέλουμε να προχωρήσει η σχέση μας ή αν θέλουμε να αποχωρήσουμε από αυτήν. Οι σχέσεις ως γνωστόν είναι δύσκολες και υπάρχουν πολύ λεπτές ισορροπίες. Κάτι άλλο που μπορεί να βασανίζει το μυαλό σου είναι αν εσύ είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα, και δεδομένων των συνθηκών που έχουμε ανεξαρτητοποιηθεί αρκετά.

Μετά ερωτήματα άλλου τύπου που επίσης μπορεί να σε απασχολούν όπως, το ταιριάζουμε, είμαι με τον σωστό άνθρωπο ή αν πάμε ένα βήμα παρακάτω θα αλλάξει ενώ τώρα είμαστε μια χαρά; Είναι λογικό να διατηρείς και να έχεις κάποιες αμφιβολίες, αλλά σύμφωνα με τον επιστήμονα σχέσεων του Hinge Logan Ury, συγγραφέα του βιβλίου «How To Not Die Alone», υπάρχει ένας απλούστερος τρόπος για να κάνεις έναν έλεγχο αν το ένστικτο σου, η διαίσθηση σου, σου δείχνουν τι πρέπει να κάνεις.

Η συνέχεια βρίσκεται εδώ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top