Now Reading
Το κρυφό hack του Netflix για να διαλέγεις τις καλύτερες ταινίες και σειρές

Το κρυφό hack του Netflix για να διαλέγεις τις καλύτερες ταινίες και σειρές

Avatar photo

Οι μυστικοί κωδικοί του Netflix είναι το κρυφό hack που θα σου δώσει την ευκαιρία να επιλέγεις καλύτερες ταινίες και σειρές στην δημοφιλή πλατφόρμα, κάνοντας την εμπειρία του streaming πιο ξεχωριστή και δίνοντας της μια απαραίτητη ανανέωση.

Είσαι έτοιμη να χαλαρώσεις στον καναπέ με τα ποπ κόρν σου αγκαλιά και την κουβερτούλα στα πόδια σου. Το μόνο που λείπει είναι ένας μαραθώνιος Netflix με κάτι που θα σε κάνει να μην θες να κλείσεις την τηλεόραση. Αν έχεις βαρεθεί να βλέπεις την ίδια λίστα με τις προτάσεις τηλεοπτικών σειρών και ταινιών του Netflix, το ψάξιμο πηγαίνοντας απλά προς τα κάτω στη σελίδα δεν είναι όντως ο καλύτερος τρόπος για να βρεις κάτι νέο για να παρακολουθήσεις. Επίσης, δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να βρείς άλλα εξειδικευμένα είδη που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.  

Υπάρχει όμως ένα μυστικό κόλπο για να φιλτράρεις τη βιβλιοθήκη του Netflix ανά είδος και να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις, λέγεται: Κωδικοί Netflix. Αντί να αποδέχεσε παθητικά τις επιλογές του αλγορίθμου, μάθε πώς να χρησιμοποιείς τους κωδικούς Netflix για να βρείς το δικό σου επόμενο binge-watch. 

 

Τι είναι οι κωδικοί Netflix; 

Οι κωδικοί Netflix βασίζονται σε ένα σύστημα αριθμών που αντιστοιχεί σε διαφορετικό είδος ή υποείδος, το οποίο χρησιμοποιεί ο αλγόριθμος για να κατηγοριοποιήσει και να προσφέρει συστάσεις. Για παράδειγμα, αντί να κάνεις κύλιση με το τηλεκοντρόλ στην κατηγορία θρίλερ, μπορείς να κάνεις αναζήτηση, γράφοντας: Small Town Scares (81496215) για πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα.  Μέχρι στιγμής, το Netflix διαθέτει περίπου 36.000 κωδικούς. Σημειώσε ότι οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στον ιστότοπο του Netflix και όχι στις εφαρμογές του. «netflix-codes-1» Αυτό θα δεις όταν επισκεφθείς την ιστοσελίδα με τους κωδικούς του Netflix.  

Πού μπορείς να βρεις το μυστικό μενού του Netflix; 

Έλεγξε το netflix-codes.com για μια πλήρη λίστα. Υπάρχουν περίπου 20 κατηγορίες, όπως anime, ξένες ταινίες και κλασικές ταινίες. Αυτές οι κατηγορίες αναλύονται σε πιο συγκεκριμένα υποείδη. Για παράδειγμα, οι ταινίες τρόμου — με κωδικό 8711 — φιλοξενούν 12 ακόμη κωδικούς, όπως ταινίες τρόμου βαθέων υδάτων, ταινίες τρόμου με ζόμπι, εφηβικές κραυγές και άλλα. 

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τους κωδικούς Netflix; 

Ο ευκολότερος τρόπος είναι εγκαθιστώντας την επέκταση Better Browse for Netflix για το Chrome. 

 

 1. Μετάβαση στο Chrome Web Store και αναζητήση το «Better Browse for Netflix».
 2. Κάνε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στο Chrome.
 3. Κάνε κλικ στην επιλογή Προσθήκη επέκτασης.
 4. Συνδέσου στο λογαριασμό σου στο Netflix σε μια νέα καρτέλα.

Στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης του Netflix, θα πρέπει να δεις μια νέα επιλογή — Browse All — δίπλα στη «Λίστα μου». Κάνε κλικ σε αυτήν για να πραγματοποιήσεις μία αναζήτηση με μη αυτόματο τρόπο ή να μετακινηθείς στα διαθέσιμα υποείδη.  «netflix-codes-2» Χρησιμοποίησε τον κωδικό 5475 και θα ξεκλειδώσεις έναν θησαυρό ρομαντικών κομεντί στο Netflix.  

 Ένας άλλος τρόπος είναι μέσω της ιστοσελίδας Netflix codes.  

 1. Επισκέψου την ιστοσελίδα netflix-codes.com στον υπολογιστή σου ή στο πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σου.
 2. Βρες το είδος ή το υποείδος που θέλεις να εξερευνήσεις.
 3. Πάτησε τον κωδικό δίπλα στο είδος ή υποείδος που θέλεις.
 4. Αν βρίσκεσαι σε συσκευή που έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή Netflix, η εφαρμογή θα πρέπει να ανοίξει και να σε μεταφέρει απευθείας στο είδος ή υποείδος που επέλεξες. Αν δεν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή, θα ανοίξει το Netflix μέσω του προγράμματος περιήγησης και μπορείς να δεις τις συγκεκριμένες ταινίες και σειρές που είναι διαθέσιμες.
 5. Πατήστε τον τίτλο που θέλεις να παρακολουθήσεις.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσεις τους κωδικούς Netflix χειροκίνητα στο πρόγραμμα περιήγησης.  

 1. Επισκέψου το netflix-codes.com στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή ή του κινητού σου.
 2. Βρες το είδος ή το υποείδος που θέλεις να εξερευνήσεις.
 3. Σε μια άλλη καρτέλα, πληκτρολογήσε <http://www.netflix.com/browse/genre/INSERTNUMBER>, αλλά αντικαταστήστε το INSERTNUMBER με τον κωδικό του συγκεκριμένου είδους ή υποείδους.
 4. Θα μεταφερθείς στο Netflix για να περιηγηθείς στους τίτλους που είναι διαθέσιμοι στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Από εκεί, μπορείς είτε να σημειώσεις νοερά την ταινία που θέλεις να παρακολουθήσεις και να επιστρέψεις στην εφαρμογή στην προτιμώμενη συσκευή σου, είτε να συνδεθείς για να την παρακολουθήσεις στο πρόγραμμα περιήγησης. 

 

Το κρυφό μενού του NETFLIX  

Αλήθεια ήξερες ότι το Netflix έχει ένα κρυφό μενού που όταν το ξεκλειδώσεις φαίνεται να ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος κόσμος -streaming. Οι μυστικοί κωδικοί του Netflix θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούσες ταινίες και σειρές μέχρι σήμερα.

Αν έχεις βαρεθεί να βλέπεις την ίδια λίστα με τις τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες του Netflix που μπορεί να σου αρέσουν με βάση το ιστορικό παρακολούθησης, τότε ξέρεις ότι απλό scroll δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρεις γρήγορα κάτι νέο για να παρακολουθήσεις ή άλλα ποιο ξεχωριστά και εξειδικευμένα είδη που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.  

Οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα μυστικό κόλπο -και πως να το ξέρουμε άλλωστε, αφού είναι μυστικό, αλλά το ερώτημα είναι γιατί μας το κρατάνε κρυφό-  για να φιλτράρουμε τη βιβλιοθήκη του Netflix ανά είδος και να ανακαλύψουμε ακριβώς αυτό που ψάχνουμε. «Οι κωδικοί του Netflix». Αντί να αποδέχεσαι παθητικά τις επιλογές του αλγορίθμου, μάθε πώς να χρησιμοποιείς τους κωδικούς του Netflix για να βρεις το δικό σου επόμενο αγαπημένο για binge-watch. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top