Now Reading
To αστρονομικό ποσό διατροφής που ζητά η Kim Kardashian από τον Kanye West κάθε μήνα

To αστρονομικό ποσό διατροφής που ζητά η Kim Kardashian από τον Kanye West κάθε μήνα

Avatar photo

Ο όρος στο διαζύγιο που έχει καταθέσει η Kim Kardashian επιβάλλει διατροφή για τα παιδιά της 200.000 δολαρίων ενώ ο Kanye θα πρέπει να καταβάλλει επιπλέον χρήματα για την εκπαίδευσή τους.

Δεν θα μπορούσε να μη βγει το διαζύγιο μετά και από τα σκάνδαλα που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από ημέρες με τον Kanye West. Μέσα σε όλα έγινε γνωστό πως ο ραπερ συκοφαντούσε την πρωην σύζυγό του, παρουσιάζοντας απαγορευμένα videos της στους υπαλλήλους του. Τώρα η  Kim Kardashian φαίνεται πως επίσπευσε το διαζύγιο με τον Kanye West, το οποίο οριστικοποιήθηκε τη Δευτέρα 28/11, σύμφωνα με το Page Six.

Η ιδρύτρια της Skims και ο διευθύνων σύμβουλος της Yeezy θα έχουν την κοινή επιμέλεια με «ίση πρόσβαση» στα 4 παιδιά τους – North, 9 ετών, Saint, 6 ετών, Chicago 4 ετών και Psalm 3 – σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six . Ωστόσο, πηγές κοντά στην οικογένεια της Kardashian δήλωσαν στο TMZ ότι η Kim θα συνεχίσει να έχει τα παιδιά το 80% του χρόνου – όπως είχε παραδεχτεί ο West τον Σεπτέμβριο. Ο διακανονισμός σημειώνει επίσης ότι ο 45 χρονος ράπερ θα πρέπει να πληρώνει στην πρώην σύζυγό του διατροφή αξίας 200.000 δολαρίων τον μήνα. Ο Kanye θα είναι επίσης υπεύθυνος για το 50%  των δαπανών εκπαίδευσης των παιδιών – όπως τα δίδακτρα τους – και τα έξοδα ασφαλείας.

Εάν η Kim και ο Kanye χρειαστεί ποτέ να διαφωνήσουν σχετικά με ζητήματα που αφορούν κάποιο από τα 4 παιδιά τους, θα πρέπει να παραυρεθούν με νομικούς εκπροσώπους (και αν χρειαστεί και στο δικαστήριο) για να επιλύσουν το θέμα, με βάση τα όσα σημειώνει νομικά η συμφωνία τους. Ωστόσο, εάν κάποιο από τα μέρη δεν παραστεί στη διαμεσολάβηση, το συμμετέχον μέρος στο δικαστήριο γίνεται και ο λήπτης της απόφασης.

Επιπλέον, τα περιουσιακά στοιχεία χωρίστηκαν έτσι όπως προέβλεπε με το προγαμιαίο συμβόλαιο του πρώην ζευγαριού. Και οι δύο δέχτηκαν να λυθεί ο γάμος τους συναινετικά χωρίς να  προβεί κανείς σε αντιπαράθεση.

Η Page Six επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Kim Kardashian -όπως γράφει το ρεπορτάζ- αλλά κανείς δεν έκανε σχόλιο σχετικά με την τελευταία ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση διαζυγίου.

Να θυμίσουμε πως η star του «Κeep up with the Kardashians» υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από 7 χρόνια γάμου (και τρελού έρωτα). Στο μεσοδιάστημα είχε συνδεθεί ερωτικά με τον Pete Davidson, η σχέση των οποίων έληξε άδοξα πριν από λίγους μήνες.

Αντιδράσεις γύρω από τα αντισημιτικά σχόλια του Kanye West. Η Kim τα χαρακτηρισε «ρητορική μίσους» και του ζητούσε να ανακαλέσει

Ο Kanye West ύστερα από τα αμφιλεγόμενα δημόσια σχόλια που έκανε τις τελευταίες εβδομάδες πολλές εταιρείες απομακρύνουν τα brand τους και έσπασαν τη συνεργασία μαζί του. Ο σχεδιαστής μόδας και ράπερ, γνωστός πλέον ως Ye, διέδιδε θεωρίες συνωμοσίας περί αντισημιτισμού σε συνεντεύξεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φορώντας ένα μπλουζάκι με ετικέτα «white lives matter» κατά τη διάρκεια της επίδειξης πασαρέλας του στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, προκάλεσε περαιτέρω αντιδράσεις.

Το αντισημιτικό ξέσπασμα του Kanye West, ξεκίνησε από το tweet που έκανε εξαπολύοντας απειλές κατά των Εβραίων, τις οποίες δεν μετανιώνει όπως ανέφερε στη συνέντευξή του στον Piers Morgan.

Πώς αντέδρασε η πρώην σύζυγός του

Η Kim Kardashian, η πρώην σύζυγος του Ye, έκανε αναφορά στα σχόλια του καλλιτέχνη. «Η ρητορική μίσους δεν είναι ποτέ εντάξει ή δικαιολογημένη. Στέκομαι στο πλευρό της εβραϊκής κοινότητας και καλώ να σταματήσει άμεσα η τρομερή βία και η ρητορική μίσους προς αυτήν», ανέφερε στο Instagram Story της. Οι αδελφές της Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner και η μητέρα της, Kris Jenner, μοιράστηκαν επίσης αντίστοιχες δηλώσεις στα δικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδικάζοντας τον αντισημιτισμό. «Υποστηρίζω τους Εβραίους φίλους μου και τον εβραϊκό λαό», μοιράστηκαν σε αναρτήσεις τους.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
kardashian


Dnews

News4Health

pelop.gr

theissue.gr

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

News4Health

Dnews    News4Health    pelop.grtheissue.gr   

Copyright © 2022 TheIssue.gr  •  All Rights Reserved.

Designed & Developed by 1bit.gr

Scroll To Top